Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 148.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από kyian: “Παράθεση από kyian: “Καλησπερα,kenzo και ειμαι σε 8.2.2.0 Global Stable/unlocked & rooted , μου ηρθε αναβαθμιση 8.2.3.0 την κατεβασα αλλα δεν εχω κανει ακομα εγκατασταση ,θελω να ρωτησω αν το κανω θα χασω root ,recovery,unlock ? ” Καποια γνωμη βρε παιδια ? ” Με global rom official δεν είσαι ούτε root ούτε έχεις ξεκλείδωτο Bootloader ούτε έχεις custom recovery, ή μήπως ξεκλείδωσες Bootloader και δεν το αναφέρεις. ” ξεκλειδωμενος Bootloader
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
kyian - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Περίμενε αργότερα να βγει η νεα.. ” Μετα Χαρας Θα Περιμενω ,Ευχαριστω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για root θα φλασάρεις έξτρα το αρχείο supersu που θα βρεις στην ρομ- και λογικα στο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφώνου σου μετά το install ” Γιωργο σε παρακαλω Αν δεν σε πεδευω ενα link της rom =============== Μαι 5th 2017, 2:03pm =============== Παράθεση από kyian: “Παράθεση από geoanto555: “Για root θα φλασάρεις έξτρα το αρχείο supersu που θα βρεις στην ρομ- και λογικα στο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφώνου σου μετά το install ” Γιωργο σε παρακαλω Αν δεν σε πεδευω ενα link …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kyian: “θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω και εγω να περασω την Developer και ποσο απλη ειναι η διαδικασια τωρα πια ” Αντιγράφεις την ρομ στο κινητόΜπαίνεις σε twrp Κάνεις wipe-factory reset Γυρίζεις πίσω και κάνεις install.. Όλα αυτά αν μιλάς για Ελληνική ρομ. ” ναι για ελληνικη και root ετοιμη
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την Developer. ” Καλησπερα ,ειμαι σε android version 6.0.1 MMB29M & MIUI version 8.2/Stable 8.2.2.0(MHOMIDL) εχω ξεκλειδωσει ,εχω περασει TWRP με την εξεραιτικη βοηθεια του φορουμ και ειδικα του geoanto555 θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω και εγω να περασω την Developer και ποσο απλη ειναι η διαδικασια τωρα πια
-
το φλασαρα και ανοιξε ,δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω ,κερναω οποτε θες ! =============== Μαι 4th 2017, 4:30pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Εμμμ γι αυτό περιμένεις και δεν ανοίγει... Το twrp που έβαλες επηρεάζει την ρομ και δεν μπορεί να μπουτάρει. Πρέπει ή να βάλεις Ελληνική ή να ξανα μπεις σε twrp και να φλασάρεις αυτό. ” αλλη μια ερωτηση? ποια Ελληνικη να βαλω (να υποστηριζει ελληνικα+αγγλικα)
-
Παράθεση από geoanto555: “Στην υπογραφή μου θα βρεις το νέο.. Θα κάνεις cancel στον κωδικο που σου ζητάει και μετά απο μέσα reboot / bootloader. Θα φλασάρεις το 3,1 και θα είσαι οκ ” το τρεχω και ενημερωνω =============== Μαι 4th 2017, 3:47pm =============== Παράθεση από kyian: “Παράθεση από geoanto555: “Στην υπογραφή μου θα βρεις το νέο.. Θα κάνεις cancel στον κωδικο που σου ζητάει και μετά απο μέσα reboot / bootloader. Θα φλασάρεις το 3,1 και θα είσαι οκ ” το τρεχω και ενημερωνω ” το φλασαρα 2…