Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Σε poco f1 εντάξει, αλλά πίνει πολλή μπαταρία. Αν βάλω 9.4.18 θα μπρικαρει;
-
Pocophone μαύρη οθόνη μετά τη lockscreen
-
Με τα πολλά πέρασε.. Τωρα έχω άλλα προβλήματα, βγάζει σφάλμα το μενου ρυθμίσεων ασφαλείας. Και δε φτιάχνει ούτε με ξαναπερασμα της ρομ. Η οποία είναι η ίδια που είχα και δούλευε τέλεια από όταν βγήκε (8.12.27). Επίσης μου βγάζει και 7 ωρες οθόνη, ενώ έβγαζε 10. Τα προβλήματα αυτά δε λύθηκαν ούτε με φορματ όλου του αποθηκευτικου χώρου από recovery. Επόμενο βήμα είναι να φλασαρω fastboot rom.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠώς θα γίνει να καθαρίσω εντελώς το τηλέφωνο; Με fastboot rom από mi flash? Με format απο recovery Και ξαναπέρασα ρομ, έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα, με το βασικοτερο είναι να μη μπορεί να μπει στο μενού ασφαλείας και δακτυλικών αποτυπωμάτων, να μην πιάνει το fix για notifications και μειωμένη μπαταρία, όλα με τα ίδια αρχεία zip που την πρώτη φορά ήταν όλα τέλεια..
-
Eνταξει, αυτα που συμβαινουν δε μπορω να τα εξηγησω.. Αποφασισα να κανω clean install γιατι ειχαν μαζευτει καποια προβληματακια, εκανα factory reset και φλασαρα 8.12.27 και μετα φλασαρα magisk, bolby kai notification fix, που ομως το dolby αρνουνταν να φλασαριστει, παρολο που το ειχα περασει πολλες φορες με επιτυχια στο παρελθον. Μετα ειπα να κανω restore ενα backup 10 ημερων πριν, οταν ανοιγει το τηλεφωνο ομως δεν παιρνει το μοτιβο που ειχε πριν και ενεργοποιειται το cerberus και βαγζει φωτογρα…
-
Έχω ένα πρόβλημα τελευταία, δε μου κατεβάζει την κουρτίνα ειδοποιήσεων και διακοπτών στην οθόνη κλειδώματος. Στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενο "η εμφανιση πίνακας ειδοποιήσεων" στην οθόνη κλειδώματος. Όταν αλλάζω θέμα, μπορεί να κατέβει για μια φορά όταν το τραβάω κάτω, αλλά τη δεύτερη η οθόνη μαυρίζει όντας όμως ενεργοποιημενη και από την τρίτη φορά και μετά δεν κατεβαίνει
-
Εκτός από τις γραμμές στις ρυθμίσεις, έχει γίνει κάτι με την οθόνη, έχει κλειδώσει μόνιμα σε χρώματα και αντίθεση με την κατάσταση που είναι κάτω από άμεσο ήλιο, δηλαδή πιο ξεπλυμενα χρώματα με έντονη αντίθεση. Επίσης και εμένα δεν κάνει κάτι το dark mode σε poco. Αν είναι και δε βγει άλλη ρομ μέχρι τον άλλο μήνα, να γυρίσουμε πίσω αν είναι
-
Δεν το πιστεύω ότι επανέφεραν τη σαχλαμάρα με τα toggles που από 5αδα, γίνονται 4αδα όταν τα κατεβάσεις όλα. Και έλεγα ότι δόξα το θεό το κατάργησαν αυτό το εντελώς αχρείαστο πράγμα.. Η δήθεν απόκρυψη του notch τραγική
-
Θα σου πουνε στειλτο να εκτελεσει την τεχνικη το εξειδικευμενο προσωπικο μας, δε μπορει να πραγματοποιηθει απο τον καθενα, έχουμε την καταλληλη ταινια. Και να παει μεχρι την Κινα, να γινει το συγκεκριμενο πραγμα και μετα απο 2 μηνες να στο ξαναστειλουν.
-
Το βραδυ μου κλεινει ολες τις εφαρμογες, ακομα και με λουκετο, ακομα και ορισμενες ως "χωρις περιορισμους", έχω απενεργοποιησει και τη "λειτουργία αδράνειεας". Τι φταιει, το adaptive battery ή η "λειτουργια χωρις αλληλεπιδραση" που ομως λεει οτι απλα δεν φωτιζεται η οθονη και το δακτυλικο αποτυπωμα;