Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΗρθε και το ανταλλακτικο, περασα και fastboot rom και μετα ολα τα updates. Παλι δε δουλευει! Ουτε hardware, ουτε software, σηκωνω τα χερια ψηλα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Άλλη κάρτα δοκίμασες ? ” Ναι τη δικιά μου. Μου το έδωσε με το ίδιο πρόβλημα με τη δικιά της κάρτα. Παράθεση από giannnis12: “με το σήμα είχα και εγώ θέμα όταν το πήρα από μια κοπέλα και τελικά είχε φύγει από την θέση του το καλώδιο του σήματος της κεραίας, το ψιλό καλώδιο, αν μπορείς να ανοίξεις το καπάκι της μπαταρίας να το τσεκαρεις ” Ναι αυτό θα κάνω τώρα, γιατί από ότι φαίνεται το κάνει σε όλες τις ρομ, ελληνικές ή ξένες, dev ή stable. Tιποτα, στη θεση του και το καλ…
-
Kαλησπερα, μου εδωσε μια φιλη ενα mido με προβληματα, κλεινει μονο του και εχασε το σημα, η SIm δε δουλευει. Ξεκλειδωσα και περασα fastboot rom V10, ομως και τωρα δε δουλευει η SIM. Δεδομενου οτι ολα σβηστηκαν δε νομιζω να ειναι κατι απο πριν. Τσεκαρα τους ελεγχους cit και δειχνει οτι εχει σημα. Υποψιαζομαι οτι η V10 κατι εκανε, αλλα αν ηταν κατι τοσο σοβαρο, δε θα ειχε αποσυρθει; Τωρα κατεβαζω V9 για να περασω. Αρχικα το κινητο ειχε global και αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα. Ειναι κανενα γνω…
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΓια ποιο πραγμα; Το ηχειο δε δουλευει
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΜου φαίνεται και bzer να γράψεις, οι αναζητήσεις στο ίδιο οδηγούν.. Η Google πάντα σκέφτεται τους εκατομμύρια "τυφλωμενους" χρήστες που ψάχνουν το ίδιο πράγμα
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΝαι το σκεφτηκα, να το ανοιξω. Οχι το ακουστικό στο αυτι, το buzzer, το κουδουνι δε δουλευει, καταλαβες.. Κλήση κανεις κανονικα.
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαTo έκανα, δε δουλευει..
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΚαλησπέρα, να γράψω εδώ μιας και είναι σχετικό το θέμα, αλλιώς να ανοίξω ένα καινούριο. Σε Mi4c φίλου που είχε china stable rom, μου το έδωσε γιατι του έκανε ένα update το βράδυ και μετά από αυτό δε δούλευε το ηχείο. Ξεκλειδωσα τον bootloader χωρίς προβλήματα και πέρασα fastboot rom, μετά πέρασα recovery και την ελληνικη XTRV MIUI9 8.4.26 χωρίς να κλειδώσει ο bootloader ή κανενα άλλο παρατραγουδο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εξακολουθεί να μη δουλεύει το ηχείο καθόλου. Να έτυχε να χάλασε το hardw…
-
Πηγα να βαλω την τελευταια XTRV 8.5.24, αλλα καποια πραγματα δε μου αρεσαν συν οτι δεν επανερχονταν οι εφαρμογες και επαιρναν εναν αιωνα και ηθελα και root, οποτε φλασαρα το magisk που ειχα, ομως κολλησε το συμπαν. Ετσι αποφασισα να γυρισω εκει που ημουν. Ομως μπηκα σε ενα κυκεωνα, οπου το TWRP που ειχα (3.1.0) δεν εβλεπε τιποτα απο τον εσωτερικο χωρο, ετσι περασα το 3.2.1.1, όμως μετα δεν εκανε boot, ετσι περασα ξανα το 3.1.0 και φλασαρα την παλια ρομ αλλα παλι εκανε bootloop, μην τα πολυλογω κ…
-
Tελικα τα καταφερα, ηταν το σημειο που ελεγα οτι πρεπει να γεφυρωσεις, συν οτι εκεινη τη στιγμη πρεπει να πατησεις το power ( με τη μπαταρια και την sd μεσα). Ομως παρα το οτι εκανε σωστα download το firmware, δεν αλλαξε κατι και εχει το ιδιο προβλημα Θα δοκιμασω άλλο firmware Tιποτα, δυστυχως. Αυτο που λενε φορτωνεις το elf file, αλλα δινουν bin file, δεν το καταλαβαινω. Και δε βρισκεται ενας να πει αν ειναι το ιδιο πραγμα ή αν οχι που το βρισκεις/πώς το μετατρεπεις
-
Νομιζω πως ειναι αυτο 8OJOkfsImgur: The magic of the Internet αντι για αυτο 74c1D8BImgur: The magic of the Internet Πειτε μου με ποια σελιδα ανεβαζετε φοτος γιατι εκλεισαν αυτα που χρησιμοποιουσα
-
@iAmLiakos thanks, το προσπαθησα, αλλα εμενα ειναι διαφορετικο μεσα στην πλακετα, οι επαφες που φαινονται στη φοτο δεν ειναι εμφανεις, νομιζω οτι βρηκα ποια ειναι παρ`ολα αυτα, αλλα δεν κανει τιποτα. Επισης βλεπω οτι αν πατησω την πλακετα αναβουν τα led κοκκινα, πραγμα που με κανει να σκεφτομαι μηπως ειναι hardware προβλημα απο καμια τουμπα, αν και μου ειπε ο φιλος οτι μια φορα του επεσε.
-
Εχω στα χέρια μου μια ασχημα μπρικαρισμενη yi cam (χωρις update, απο μονη της), κάνει ενα μπιπ και μετα ενα διπλο μπιπ και μπαινει σε bootloop, αλλα ποτε δεν ανοιγει και δεν ανοιγει wifi κλπ. Εψαξα και ειδα διάφορα προβληματα και σφαλματα, κυριως με μη αναγνωσιμες καρτες SD ή με update προβληματα, αλλα αυτό μονο μια φορα το συνάντησα χωρις να δίνεται λυση. Δεν παιρνει update, βαζω το firmware στην καρτα, αλλα μαλλον δεν τη διαβαζει καν για να το κανει.