Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από flowin_through: “Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το finger ID, τρώει σκαλωματα και δεν πιάνει καθόλου.. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα κινητού ή ρομ, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού, είμαι με την XTRV ” Παράθεση από Antretng: “Εγώ θα λεγα να περάσες κάποια stable (ελληνική, eu ή ότι άλλο προτιμάς) και δες αν στο διορθώσει. Αν όχι φλάσαρε με το mi flash καποια official china (νομίζω καλύτερα dev) μπας και στρώσει. Άσε την china (έχει και αγγλικα) για κανα 2 μέρες να δεις αν εινα…
-
Δεν υπάρχει 3ευρο στο επιστολικο ταχυδρομείο, μόνο στο δέμα. Και χλωμό να το είχαν σα δέμα τη θηκουλα
-
Από ποια ρομ και μετά είναι nougat? Με την τελευταία (7.12.28) μου έβγαλε 4:46 sot στο 100-0, με τη συγκεκριμένη χρήση που του κάνω εγώ.. (σερφαρισμα σε wifi, μουσική με σερφαρισμα, λίγο παιχνίδι, καθόλου 4g). Στη διάρκεια της χρήσης μου έδινε την εντύπωση ότι θα έβγαζε παραπάνω.. Το παιδί που μου το πούλησε μου είπε για 7-8 ώρες sot, είχε κινέζικη αλλά την άλλαξα αμέσως.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΒλέπω η ρομ δεν είναι pre rooted, τι κάνουμε, φλασαρουμε το img? Δε μπορώ να το βρω (scorpio)