Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 156.

• Magic WormHole

Matis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αστονα μωρέ χιχιφιογκος αβατορ είναι.. ότι θέλει κάνει.. τι σκας..

• Παράθεση από demakhs: “Αγάπη μόνο love stamatis!!! ” Μόνο μόνο....

• Magic WormHole

Matis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ξέρεις πόσα ξαδερφακια μου δεν ξέρω? Κινδυνεύουμε τρόπων τίνα...

• RE:

Matis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Matis: “Παίδες δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ ξέρω ότι παρέλαβα από eglobalcentral.eu και παρέλαβα από Αγγλία.... Μόνο... Ή συσκευασία ήταν μια και δεν είχε καμία προέλευση από Κίνα Χονγκ Κονγκ κλπ (είναι αυτονόητο ότι όλα έρχονται από εκεί στης ευρωπαϊκές αποθήκες ούτως ή αλλιώς) το θέμα είναι ότι εμένα το πακέτο μου ήρθε από ΑΓΓΛΊΑ ... Και σε 18 μέρες και χωρίς μεταφορικά και με την καλύτερη τελική τιμή αν υπολογίσουμε τι μπορεί να φας στο κεφάλι αλλά και σαν αρχική... Και με σωστή gl…

• Παίδες δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ ξέρω ότι παρέλαβα από eglobalcentral.eu και παρέλαβα από Αγγλία.... Μόνο... Ή συσκευασία ήταν μια και δεν είχε καμία προέλευση από Κίνα Χονγκ Κονγκ κλπ (είναι αυτονόητο ότι όλα έρχονται από εκεί στης ευρωπαϊκές αποθήκες ούτως ή αλλιώς) το θέμα είναι ότι εμένα το πακέτο μου ήρθε από ΑΓΓΛΊΑ ... Και σε 18 μέρες και χωρίς μεταφορικά και με την καλύτερη τελική τιμή αν υπολογίσουμε τι μπορεί να φας στο κεφάλι αλλά και σαν αρχική... Και με σωστή global ROM... Άντε σε λ…

• Γκουντ μορνινγκ..2b0a4dc4f745d4201515ac1bedadca59.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλά δεν είναι μεγάλης αξίας τα πακέτα μου έχω 2 με China Post και ένα με NL Post δεν είχα και Αλή επιλογή αποστολής και δεν είναι τόσο για το τελονειο όσο για την αναμονή ... Γι'αυτό λέω τον ήπιαμε...

• Παράθεση από Thracia: “ΕΛΤΑ με nl post. ” Κατάλαβα... τον ήπιαμε..

• Air Parcel Register με NL Post πάει ανάθεση ΕΛΤΑ ή κάποια μεταφορική και ποια?

• Αδυναμία σύζευξης

Matis - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Και μιας και το αναφέραμε εκτός από αυτό το θεματακι με τον συγχρονισμό και την μεταφορά δεδομένων δεν έχω δει κάτι αρνητικό στο τηλέφωνο ίσα ίσα και περισσότερες λειτουργίες από το άλλο δεν ξέρω αν έχει να κάνει η global ή το τηλέφωνο καθεαυτό αυτό εσείς το ξέρετε γιαυτο και ρωτάω... Πρώτον αυτό που λέω και ποιο Πάνω είμαστε σίγουροι ότι είναι official και αν όχι πως το τσεκαρω; Και δεύτερον μήπως είναι καλύτερα να πάω να βάλω την ελληνική; Επίσης αν βάλω την ελληνική ξέρω μετά πως θα γίνει η α…

• Αδυναμία σύζευξης

Μήνυμα

Και κάτι ακόμα όταν περάσαμε την ελληνική ρομ στο redmi pro από κάποια λειτουργία του Mi account έκανε μόνο του επαναφορά δεδομένων ακόμα και της εφαρμογές μου κατέβασε και τα έστησε στην αρχική όπως τα είχα στημένα πριν τώρα αυτό δεν έγινε ενώ συνδεσα το Mi account πως το κάνω πάλι αυτό? =============== Ιουλ 31st 2017, 10:58pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Τον κωδικό του λογαριασμού σου στο mi account που έχεις θα σου ζητάει προφανώς. :D” το πάτησα και αυτό και άλλους 5-6 κωδικούς που…

• Αδυναμία σύζευξης

Μήνυμα

Οχι δεν έχω βαλει τπτ και δεν καταλαβαίνω και τι λέει η μπούρδα από πάνω θα σκάσω μηλαμε αύριο πρέπει να κάνω factory reset για να το δώσω... Αν δεν βρω τρόπο, πάνε τά δεδομένα μου.... Ήμαστε σίγουροι ότι είναι official ; Και αν όχι πως το συγουρευουμε?

• Αδυναμία σύζευξης

Μήνυμα

Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω σύζευξη και μεταφορά από Redmi Pro σε Mi Note 2 από Mi Mover και μου βγάζει κάτι αλαμπουρνεζικα μαζί με κάτι κινέζικα.... δεν βγάζω καμια άκρη .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40790/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40792/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40789/ =============== Ιουλ 31st 2017, 9:02pm =============== Και από ότι φαίνεται κανένας δεν ξέρει τι είναι αυτό..

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Matis: “αντεεε... Νόμιζα δεν βγαίνει σε official global stable στην (4-64) έκδοση... ” Μία ρομ έχει για όλα, δεν αναφέρει διαφορετικές εκδόσεις στο επίσημο site: MIUI ROM for Xiaomi Mi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Στο kimovil από της 4 εκδώσεις δείχνει μόνο μια αφτην με (6-128) με global έκδοση =============== Ιουλ 31st 2017, 1:19pm =============== Ναι φαίνεται official τι να πω ξέρω γω...

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Matis: “Η rom η σάπια δεν είναι??? ” Δείχνει για Official Global Stable ” αντεεε... Νόμιζα δεν βγαίνει σε official global stable στην (4-64) έκδοση... Δεν πρέπει να είναι... Μισά αγγλικά μισά ελληνικά μισά κινέζικα.. είναι λίγο μπερδεμένο αφού προσπαθώ να κάνω μεταφορά με το Mi mover από το Redmi Pro Σαρωνω το QR κωδικός και μετά μου ζιταει να πληκτρολογήσω έναν κωδικό που λέγεται (AAAAADELEMAAAwiRMi και κάτι κινέζικα) δεν βγάζω άκρη..

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40772/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40774/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40776/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40773/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40775/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40777/ Καλημέρα! Μi note 2 (4-64) από Eglobalcentral.eu 349.85 euro παραγγελία από τις 14/7/17 αποστολή 21/7 και παρέλαβα σήμερα 31/7 18 μέρες σύνολο αποστολή με DPD.UK από Αγγλία και ανάθεση ACS εδώ στην Ελλάδα …

• Πάντως το priority του banggood απο ότι φαίνεται έχει λίγο καθυστέρηση... 14 παρήγγειλα 18 τα στείλανε και από της 21 είναι Guangzhou και από τότε τπτ.... Μουγκοθοδωρος...

• Λεω.. ότι πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που δεν θα ξέρουν και την δική μας πλευρά των xiaomi από Κίνα απευθείας... Θα δουν όμορφο τηλέφωνο ροζ, χρυσό, ασημί... 5-6-7 κατωσταρικακια άρα "καλοοοο" δεν θα το ψάξουν κάν.. και θα τρέξουν να το πάρουν από το ελληνικό κατάστημα αν το κατάστημα βρει πως και που να στηθεί σωστά θα το βρει το κοινό του και να σου πω και κάτι..; Δεν με χαλάει να νομίζουν ότι το mi note 2 που περιμένω από μέρα σε μέρα κάνει 7 κατοσταρικα και εγώ να γελάω...