Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Απιστολε τι ειναι αυτο;;;και που βρισκεται πες μου την διαδρομη στα ελληνικα καλυτερα.
-
Στο redmi note 7 ενεργος ειναι ο proximity sensor στο call settings αλλα δεν βλεπω να σβηνει η οθονη...ενω πριν με τις προηγουμενες ρομ αναβοσβηνε συνεχεια,,,,πολυ εκνευριστικο ηταν ,,,, τωρα με αυτην την stable μενει αναμμενο συνεχεια και δεν σβηνει....αντε να δουμε ποτε φτιαχτει αυτο το προβλημα...Αποστολε τι αλλο νομιζεις εσυ???και οποιος ξερει ας απαντησει...
-
παλικαρια στο redmi note 7 το θεμα το αιθητηρα διορθωθηκε που συνεχεια στην κληση αναβε εσβηνε και με το αυτι ανοιγοκλεινανε data -wifi και οτι αλλο ηθελες??γιατι το κανονικο ειναι οταν το εχεις στο αυτι σου να σβηνει η οθονη....Edit τωρα που περασα την τελευταια stable βλεπω οτι δεν σβηνει η οθονη και μενει συνεχεια αναμενη κατα την διαρκεια της κλησης,,,τι γινεται αντι για να φτιαχτει να δουλευει κανονικα τωρα θα μενει συνεχεια αναμμενο??Υπαρχει κατι που πρεπει να τσεκαρω??το εχει αλλος το προ…
-
ρωταω και εδω παιδια...εχω την stable στο redmi note 7.. παντως το προβλημα με το fm check που βγαινει στη εκκινηση της συσκευης δεν λυθηκε.....θα λυθει στην επομενη???τι λετε?
-
παντως το προβλημα με το fm check που βγαινει στη εκκινηση της συσκευης δεν λυθηκε στο redmi note 7.....θα λυθει στην επομενη???τι λετε?
-
Παράθεση από geogian: “Καλημέρα Ακολούθησα τον "Γενικό οδηγό εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ σε όλα τα κινητά xiaomi" σε κινητό Μι 9Τ για να εγκαταστήσω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_9.9.26_v11-10. Όλα έγιναν κανονικά και στο τέλος έδωσα την εντολή fastboot reboot όπως λέει ο οδηγός και περιμένουμε υπομονετικά να ανοίξει το κινητό μας στην καινούρια μας ρομ. Έλα όμως που το κινητό έχει κολλήσει σε fastboot mode και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος να βοηθήσει την κ…
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Τα MODS του ήχου (Dolby & Viper4 FX) δεν δουλεύουν με κανένα τρόπο & κόλπο... Google Camera & YouTube Vanced μια χαρά. Κατά τα άλλα, όλα ωραία φαίνονται!!! Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!! ΥΓ: Redmi Note 5 Pro έχω (Whyred) ” Πέρασε από το magisk το Τα1. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip 2. Audio Modification Library. 3. AUDIO COMPATIBILITY Patch πατώντας με την σειρά τα volume keys: up, down, down, down, down,…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “@MIUI_ART αυτό είναι το μύνημα που βγάζει συνήθως μετά από reboot ή restart της συσκευής, να πω όμως ότι δεν ξεκίνησε τώρα δηλαδή δεν έχει σχέση με το Mui 11 το έκανε και παλιότερα σίγουρα το τελευταίο δίμηνο. ” Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις - Ειδοποιήσεις οθόνης και αναδυόμενες ειδοποιήσεις και να κλείσεις τους διακόπτες για την εφαρμογή ραδιοφώνου FM. Δεν ξέρω γιατί στο κάνει, αλλά τουλάχιστον μπορείς να τις σταματήσεις να εμφανίζον…
-
παλικαρια σε redmi note 7 γιατι οταν ανοιγει η συσκευη μετα τα πιν εννοω μου γραφει fm check storage??πως απενεργοποιητε αυτο;;
-
με αυτον τον οδηγο δουλευουν ολα σωστα,,,και οποιος θελει μπορει καιν να μην βαλει το dolby και να βαλει τα υπολοιπα ρυθμιζοντας το viper4Android απο εδω.... Viper4Android hits version 2.7 with a new UI, in-app profile management, and more και ο οδηγος για τα βηματα εγκαταστασης εδω... [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Custom MIUI PIE - Redmi Note 5/Pro - Mi Community - Xiaomi
-
Παράθεση από NasDriver: “Μισό να βρω τον οδηγό για να περάσεις με miflash, μόνο το partition persist.img Στο persist.img, είναι πληροφορίες για διάφορους αισθητήρες...είχα παρόμοιο πρόβλημα στο whyred και διορθώθηκε με το persist Δες κι αυτό το μήνυμα του @geoanto555, ια εγκατάσταση μέσα από το TWRP, αν έχεις την επιλογή για flash persist Κόλλημα στην αρχική οθόνη δίχως να σταματάει ποτέ να κάνει loading. Bootloop; ” με την fastboot που περασα τωρα το ξανακανε το σφαλμα αδυναμια καμερας και με τ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Αφού έχει ξεκλειδώσει, θα έλεγα να περάσει πρώτα το persist.img... Ας δοκιμάσει πρώτα από fastboot mode και παράθυρο εντολών να δώσει την εντολή: fastboot flash persist persist.img Το αρχείο persist.img θα το βρεις μέσα σε fastboot rom, στο φάκελο image ” nas για μενα το λες??αυτο το αρχειο δηλαδη διωρθωνει κατι???αρα μετα περναω την fastboot rom???EDIT μου γραφει FAILED (remote: Flashing is not allowed for Controlled Partitions......οποτε τι λες???να ριξω κατευθειαν την…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από paulk: “η εφαρμογη cit δεν ανταποκρινεται μου λεει ,,,και μια στιγμη που μπηκε παταγα back camera και μαυριλα,,,και μετα η εφαρμογη cit δεν ανταποκρινεται.. ” Προβλημα μυρίζει...Το καλλίτερο θα ήταν να περάσεις μια fastboot μπας και στρώσει. Και αν όλα είναι καλά βάζεις πάλι ελληνική xtrv. ” λες??μηπως και για αυτο δεν καθεται και το dolby...θα την περασω και θα σου πω..
-
Παράθεση από amavroudis: “Για μπες στο cit και κάνε τα τεστ των καμερών. Μπαίνεις πατώντας επαναλαμβανόμενα πάνω στο Kernel στο σχετικά με το τηλέφωνο. ” η εφαρμογη cit δεν ανταποκρινεται μου λεει ,,,και μια στιγμη που μπηκε παταγα back camera και μαυριλα,,,και μετα η εφαρμογη cit δεν ανταποκρινεται..
-
παλικαρια εχω ενα θεμα με την καμερα εχω την stable xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.4.0.PFGCNXM_v10-9 και μου βγαζει σφαλμα καμερας αδυναμια συνδεσης με την καμερα προσπαθησετε να επανακινησετε την συσκευη σας ....το κινητο δεν μου εχει πεσει κατω για να πω οτι τα επαιξε η καμερα,,,,,εχει τυχει σε κανεναν αλο αυτο??....μηπως εναι θεμα ρομ???...μολις εκανα εκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη ανοιξε με την δευτερη φορα.......ειναι σωστο ομως αυτο??
-
σε αυτον τον οδηγο δειχνει πως δουλευουν ολα [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Custom MIUI PIE - Redmi Note 5/Pro - Mi Community - Xiaomi
-
τελικα το προβλημα με το dolby atmos θα βρεθει λετε καμια λυση???
-
τελικα το προβλημα με το dolby atmos θα βρεθει λετε καμια λυση???
-
το εκανα και εβαλα και το Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed,,,αλλα και το dolby της rom να βαλω παλι τα ιδια κενει δεν ξερω αν χρειαζεται wipe dalvik cash μετα την εγκατασταση,,αλλα ετσι και αλλιως και οταν δεν το κανει θα μου βγαλει μηνυμα instaling zip sdcard dolby unity red theme......cheking for digest file ....unable to extract unity tools ...και με κοκκινα γραμματα...updater processes ended with error 1 error instaling zip file /sdcard/dolby....red theme fixed zip
-
δεν βλέπω φως με τον οδηγό που μου λες , κάτι άλλο;;;