Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Παράθεση από amavroudis: “Σε ποιο τηλέφωνο; Τι rom έχεις; Γενικά δες εδώ [Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές ” redmi note 7
-
παλικαρια το dolby atmos πως γινεται εγκατασταση??πρεπει να μπει πρωτα το magisk και μετα το dolby??...η και τα 2 μαζι??χρειαζεται μετα την εγκατασταση wipe cash dalvik και κλασσικα reboot???εκανα μια δοκιμη και εβαλα στην εγκατασταση και τα 2 μαζι και ενω δειχνει οτι εγκατασταθηκανε σωστα επειτα που πηγα να ανοιξω το dolby βγαζει σφαλμα ταμπελακι..θελει καποιο αλλο τροπο??
-
το εκανα οπως ειπες αλλα παλι το βγαζει,,,το ρυθμιση android...NasDriver τι λες??
-
Παλικαρια μια απαντηση εδω,,,,,μολις τελειωσω το στησιμο του κινητου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας ξεκινησεις εναρξη σου ζηταει account κωδικο οθονης κλειδωματος και εχω βαλει το pin,,και μετα δακτυλικο.....εκει εχω κολλησει,,,δεν θελω να βαλω δακτυλικο αλλα μονο pin.....ξερει καποιος να μου απαντησει??
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από paulk: “ελληνικα πεστο μου,,,επακριβως αν μπορεις ” Παράθεση από paulk: “μηπως εννοεις lock screen and password,,,add fingerprint?? ” Καλα, πλάκα μας κάνεις; Δεν στο έγραψα επάνω και μου είπες ότι το θέλεις ελληνικά; ” Αποστολε εκανα λαθος την παραθεση,,,δεν εκανα πλακα,,,,,εν ολιγης εννοω αυτο,,,,,αν θυμασαι μολις τελειωσεις το στησιμο σου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας…
-
Παράθεση από @Lm@R: “Πας ρυθμίσεις, μετά πας κωδικοί και ασφάλεια κάπως έτσι πρέπει να το λέει και μετά πας ξεκλήδωμα με δακτυλικό αποτυπωμα ” μηπως εννοεις lock screen and password,,,add fingerprint??
-
ελληνικα πεστο μου,,,επακριβως αν μπορεις
-
πως παω εκει??,,την διαδρομη εννοω
-
παλικαρια εχω το redmi note 7 με την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V10.3.4.0.PFGCNXM_v10-9 και εχω βαλει κωδικο pin στην οθονη αλλα μου ζηταει και δακτυλικο αποτυπωμα ,,πως θα το παρακαμψω για να πρωχωρησω παρακατω??δεν θελω το δακτυλικο καθολου...
-
gkalen εσυ τι λες???? πρεπει να ειναι ενταξει μου γραφει 48 γιγα ελευθερα απο 50 χωρις αρχεια μεσα δηλαδη οπως ειναι υστερα απο την εγκατσσταση της fastboot,,,,και εχω το 64αρι αρα τωρα με την fastboot εστρωσε το κινητο,,,ενω πριν μου ελεγε 43 απο....χμ δεν θυμαμαι...αν δεν σου φαινεται ενταξει η χωρητικοτητα πες μου τι να κανω. Και μολις παω να περασω την miui_LAVENDERGlobal_V10.3.9.0.PFGMIXM_4c00d1cd45_9.0 μου βγαζει error ...zip treble combatibility error invalid zip file format,,error instal…
-
ναι οκ καταλαβα θα κοιταξω τον οδηγο recoveries,,,σε ευχαριστω
-
εννοεις εκει που λεει γενικος οδηγος εγκαταστασης της ελληνικης ρομ xtrv για ολα τα κινητα xiaomi εννοεις??
-
ξεκλειδωτος ειναι ο bootloader,,,,αρα μετα την fastboot μεθοδο περναω το δικο μας recovery με fastboot?? ,,κανω format data και μετα wipe cache/dalvik ---cache και data και οχι το system -vendor και internal storage και περναω την xtrv και ολα αυτα χωρις factory reset
-
οποτε δηλαδη κατεβαζω το MiFlashSetup_eng κατεβαζω ηδη την lavender_global_images_V10.3.6.0.PFGMIXM_20190618.0000.00_9.0_global_bae84f7d0d.tgz για fastboot εγκατασταση.....η να κατεβασω την δικια μας σε fastboot??....αρα μετα την fastboot rom περναω το δικο μας recovery με fastboot?? ,,κανω format data και μετα wipe cache/dalvik ---cache και data και οχι το system -vendor και internal storage και περναω την xtrv και ολα αυτα χωρις factory reset,,,ετσι και αλλιως ποτε δεν εκανα backup εκανα καθαρ…
-
παιδια μια ερωτηση εβαλα στο redmi note 7 που εχω με ξεκλειδωμενο bootloader το orange recovery με την global την miui_LAVENDERGlobal_V10.3.9.0.PFGMIXM_4c00d1cd45_9.0 και παρατηρησα οτι ενω ειχα γεμισει την μνημη του με αρχεια και διαφορα αλλα ,,,,,,μετα την εγκατασταση βλεπω οτι εxουν σβηστει τα αρχεια μουσικες βιντεο firmware το ιδιο γινoνταν και με την aosip και μαλιστα με την aosip εγραφε κατα την ωρα εγκαταστασης encrypting και μετα εμπαινα στι μενου και πραγματι ειχαν σβηστει ολα ,,,,γιατι…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Είναι έτοιμη και η νέα 8.8.3 ROM για το Mi Note 3 (Jason).” MIUI ART καλησπερα ξερεις αν σε αυτην την εκδοση δουλευει το hd voice volte που δεν μπορουσαμε να το ενεργοποιησουμε για να το δοκιμασω με wind?
-
παιδια καλησπερα ξερετε αν σε αυτην την εκδοση δουλευει το hd voice volte που δεν μπορουσαμε να το ενεργοποιησουμε για να το δοκιμασω με wind?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paulk: “εγω στο mi max μου μια χαρα με την 8.7.19 aroma stable ,,θα δοκιμασω καποια στιγμη την 8.7.26 aroma stable να δω τι λεει και αυτη. ” Developer θέλεις να πεις ... ” ναι δικιο εχεις αφηρημενος ημουν και σκεφτομουνα την stable.