Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πρέπει πρώτα να βρεις μία συμβατή συσκευή για να ενεργοποιηθεί το VoLTE στην κάρτα σου Cosmote, αφού τελειώσεις με αυτό πας στις ρυθμίσεις του APN και μετατρέπεις το τύπος APN από default,supl σε default,supl,ims, βάζεις τις κλήσεις να γίνονται από την κάρτα της cote όπως επίσης και τα δεδομένα, μετά πας στον dialer και πατάς *#*#86583#*#* και είσαι έτοιμος. 0c09c8a6b65cc3271308fef1dbccca54.jpg745315cf94670d04831e201466a3475f.jpg Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flash notifications???
Μήνυμαhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.istudio.flashnotification&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dflash+notification&pcampaignid=APPU_1_Qf9QWtK3FsSvsQG8v7rICA Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Flash notifications???
ΜήνυμαFlash notification Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έβαλα στο MI 5 και δεν έχει το VoLTE ξέρει κανείς κάτι για αυτό?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@pisons Θέλω να δω το λινκ του android file host με ημερομηνία ..” xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.5.18.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other
-
xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.5.18.zip
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@john volk Επειδή είναι λίγο surprise το νίκελ με τις ΣΙΜ , θα περιμένουμε κι εμείς ενημερωση μετά που θα πάρετε την fixed rom...” Δυστυχώς το πρόβλημα με τη sim παραμένει 9fcc7196a27786252ba444b1d56b17d9.jpg
-
Καλημέρα, σε nikel το ίδιο πρόβλημα με τα παιδιά ποίο πάνω δεν βλέπει την sim
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pisons: “Όχι δεν δουλεύει το έχω δοκιμάσει σε όλες τις περιπτώσεις και συνδιασμούς αλλά δεν . Ναι αυτό είναι το Xposed που χρειάζεται να έχεις, όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από αυτό τις Πειραιώς. Το titanium δεν το δουλεύω έχω το system app remover που κάνει περίπου τα ίδια. Παρόλα αυτά θα σου έλεγα να κάνεις το βήμα με το magisk έτσι και αλλιώς είναι καλύτερα από το souperSu και με την πάροδο του χρόνου καθώς θα βελτιώνεται θα το αντικαταστήσει πλήρως.” Πραγματικά κάποιοι θα πρέπει…