Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leotzian: “@pisons τρείς γραμμούλες εχει μόνο status, install, settings, about @Thracia οχι δεν εχει μείνει το supersu app γι αυτό μου φαίνεται περίεργο το ολο σκηνικό.” Ωραία πρέπει να περάσει το magisk.zip
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από leotzian: “@pisons Πέρασα την rom, μετά recovery πάλι καί φλάσαρα το xposed, βλέπω το magisk app, αλλά οτι εφαρμογές θέλανε root αναφέρουν οτι δεν εχουν πρόσβαση, κάνω τίποτε αλλο εγκαθιστώ κάτι, για βοήθα λίγο? ” Πρέπει πρώτα να ανοίξεις μια φορά το magisk σαν εφαρμογή για να ενεργοποιηθεί και μετά δίνει κανονικά root. Το titanium σε εμένα δούλεψε αφού απενεργοποιησα το oem unlock για να μπορέσω να ενεργοποιήσω το install via USB. Δοκίμασες να μετατρέψεις το …
-
Όχι δεν δουλεύει το έχω δοκιμάσει σε όλες τις περιπτώσεις και συνδιασμούς αλλά δεν . Ναι αυτό είναι το Xposed που χρειάζεται να έχεις, όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από αυτό τις Πειραιώς. Το titanium δεν το δουλεύω έχω το system app remover που κάνει περίπου τα ίδια. Παρόλα αυτά θα σου έλεγα να κάνεις το βήμα με το magisk έτσι και αλλιώς είναι καλύτερα από το souperSu και με την πάροδο του χρόνου καθώς θα βελτιώνεται θα το αντικαταστήσει πλήρως.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leotzian: “Γειά σε ολους και πάλι, μιά ερώτηση, εχω την XTRV 7.4.14 με SuperSU, εχω Xposed και κάποια modules. Τώρα διαβάζω από εδώ οτι η τελευταία 7.4.20, δεν εχει SuperSU αλλά magisk, αυτό θεωρητικά κρύβει το root, εχει καμμιά σχέσει με το xposed? γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάποιο τροποποιημένο xposed για magisk, θέλει το phh's super user κτλ, σκέφτωμαι να περάσω την rom, αλλά το SuperSU του chainfire δουλεύει μιά χαρά το εχει δουλέψει κανείς γιά δώστε λίγο παραπάνω πληροφορίες,…
-
Οδηγός εγκατάστασης Xposed Framework σε System Mode στις Xiaomi συσκευές (Android 6.0)
pisons - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα1. κρατάς το sdk 23 for miui και όταν κάνεις αναβάθμιση το ξαναφλασαρεις και είναι οκ 2. καμία διαφορά ή μάλλον το δεύτερο είναι ποιο καινούργιο με άλλο σχεδιασμό.
-
Αν δεν είχες πρόβλημα με τη sim δεν χρειάζεται να την περάσεις
-
Πρόβλημα με redmi note 4
pisons - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαλά πρώτη φορά με xiaomi, στα άλλα που είχα κατα καιρούς με αυτό το τρόπο έκανα restart όταν είχα παρόμοια προβλήματα
-
Πρόβλημα με redmi note 4
pisons - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔηλαδή δεν έχει μαμά recovery μέσα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “ δεν νομίζω......... η αναζήτηση δεν υπάρχει πια!!! Σε beta2.” Σε beta1 δουλεύει σίγουρα.
-
Πατα το home και σύρε το δάχτυλο επάνω για να βγει η αναζήτηση
-
Πρόβλημα με redmi note 4
pisons - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑκολούθησε τις οδηγίες εδώ XIAOMI Redmi Note 4 64GB - How to Hard Reset my phone - HardReset.info
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από pisons: “Μίλησε κανείς? Δεν ακούω καλά γιατί!!! ” το speed test σου εφαγε 162 ΜΒ 120 down και 42 up.. Πρόσεχε μην σου φάει περισσότερα απο το προγραμμα σου και βρεθεις να πληρωνεις μεγάλα νούμερα στον πάροχο..” Είμαι άπλα μην αγχώνεσαι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μίλησε κανείς? Δεν ακούω καλά γιατί!!! a704b27f630f75f5cbd1df1b1899d1ca.jpg