Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
REDMI NOTE 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΜήνυμαΛοιπόν πρώτα πρέπει να κάνεις αυτό Ξεκλείδωμα του Bootloader. Και αφού τελειώσεις πας εδω Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. Εναλλακτικά περιμένεις να σου βγάλει την αναβάθμιση 8.1.2.0 αν θυμάμαι καλά, σε κάθε περίπτωση δεν αξίζει να νευριάζεις, λύση θα βρεθεί
-
REDMI NOTE 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΜήνυμαΡώτα εδώ καλύτερα ξέρω ότι έχει πάρει αναβάθμιση και έχει Ελληνικά Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4
-
REDMI NOTE 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΜήνυμαΚάνε την αναβάθμιση που έχει και θα πάρει Ελληνικά
-
Καλησπέρα, έβαλα την 8.1.8.0 σε Nikel. Από Δευτέρα μεσημέρι την έχω, όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από το "Μην ενοχλήτε" (DND) το οποίο το ενεργοποιώ αλλά συνεχίζει να κτυπάει το τηλέφωνο όταν με καλούν. Την γραμματοσειρά πώς μπορώ να την αλλάξω? και αν έχετε καμιά καλή με ελληνικά να προτείνετε. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! στα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που ασχολούνται με την βελτίωση των τηλεφώνων μας και μας παρέχουν την δυνατότητα να εκμεταλευώμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών που κατέχου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από yiannism01: “Ρε παιδιά, έχει κατσικωθεί ένα μισοφέγγαρο στην γραμμή κατάστασης.. ξέρει κανείς τι είναι; Σήμερα έβαλα την 7.1.19 στο kenzo μου και δεν ξέρω τι πάτησα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είναι το "μην ενοχλείτε" Στάλθηκε από Redmi Note 4 Nikel
-
Καλησπέρα, σε nikel δεν δουλεύει το "μην ενοχλείτε" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, σε Redmi note 4 δουλεύει άψογα!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα1. Από τις συσκευές του υπολογιστή ή ποιο απλά δες τη θύρα μέσα αν είναι μπλε είναι 3αρα 2. Μάλλον δεν έχουν περάσει σωστά οι drivers και δεν το αναγνωρίζει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavros75: “Παιδιά ο χαμός που γίνεται για το update σε nougat έχει και το κινητό μας μέσα; Ξέρει κανείς; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Από γειτονική forum "Η Xiaomi, η γνωστή σε πολλούς πλέον κινεζική εταιρία παραγωγής smartphones, μετά το λανσάρισμα του Android 7.0 Nougat στη ναυαρχίδα της Mi 5 ανακοίνωσε επίσημα ποιες θα είναι οι επόμενες συσκευές της που θα λάβουν το update. Η είδηση προέρχεται ηλεκτρονικά από ανάρτηση που έκανε στο Weibo ένας επίσημος εκπρόσωπος της…
-
Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Καλησπέρα σας μια ερώτηση εχω αν ξέρει κάποιος.?? Εχω περάσει την Ελληνική ROM (Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.27) Οταν γράφω με το πληκτρολόγιο σε κάθε γράμμα που πατάω έχει δόνηση πως θα την απενεργοποιήσω? Στης ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει το δόνηση κατά το άγγιγμα αλλά πάλι τίποτα.. ” Δεν έχω την Ελληνική rom για να σου απαντήσω σίγουρα που πρέπει να πας, αλλά, το πληκτρολόγιο είναι ξεχωριστή εφαρμογή και έχει ρυθμίσεις εκεί πρέπει να το ψάξεις.
-
κλειδωμα xaiomi redmi note 4
pisons - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌπως είσαι στην αρχική οθόνη κατέβασε την κουρτίνα και προσπάθησε να μπεις από εκεί Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “Παράθεση από Bodai: “@nikpoth άλλαξε κανάλι στο wifi σου. Μάλλον έχεις παρεμβολες Sent from my HM 1S using Tapatalk ” Μόλις, αυτό δοκίμασα. Είναι μια βδομάδα που έχουμε τέτοιο θέμα στο σπίτι με 2 κινητά. Χρησιμοποίησα το inssider στο pc και το wifi overview στο κινητό. το καλύτερο σκορ που πήρα σε κανάλι ήταν 65 με άριστα το 100. Δυστυχώς είναι όλα τα κανάλια πίτα.Εμφανίζονται 27 router.. Άλλαξα κανάλι και δείχνει να μην χάνει ip στην επανεκκίνηση του κινητού. Με στατική π…