Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.

• Παράθεση από gvoi: “ Αυτό το άλμπουμ πως το βλέπετε? Δεν μπορώ να το κλείσω με τίποτα!!! Τι να το κάνω? Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Ειχα το ιδιο θεμα με το redmi 3 pro αρα μαλλον ειναι θεμα της miui, μαλλον server side Προς το παρον εχω κλεισει τον συγχρονσιμο απο το gallery

• CyanogenMod Downloads Εχουμε cm14.1 καιδεν μιλατε ρε; Ποιος θα δοκιμασει;

• Παράθεση από gto: “Παράθεση από gordito: “Θελω και εγω να παρω σαν τρελος. Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι. Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο; Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ ” Να ξέρεις ότι δεν έχει δυνατότητα για SD και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις καιρό, είναι κρίμα να περιοριστείς από τον χώρο που δίνει.Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει μια διαφορά στην τιμή αλλά ίσ…

• Παράθεση από gto: “Μιας και το ασημί δεν έφτασε ποτέ, επιτέλους σε παραγγελία το γκρι/μαύρο 4/128. Σε αναμονή και εγώ λοιπόν Ελπίζω μέχρι να παραλάβω να έχουν λυθεί και όλα τα θεματάκια που απασχολούν το μοντέλο ” Θελω και εγω να παρω σαν τρελος. Σε ασπρο το αποκλειω, οποτε θελω αποκλειστικα γκρι. Δεν υπαρχει πουθενα το γκρι 4/32, παω αναγκαστικα για 3/64 ή περιμενουμε να γινει διαθεσιμο; Χωρητικοτητα δεν με ενδιαφερει, αν δεν υπαρχει καποια άλλη διαφορα, θα προτιμουσα ραμ

• Παω να κατεβασω την τελευταια εκδοση για redmi 3 pro και μου λεει "Νο mirrors found" Ειναι θεμα του androidfilehost ή δικο μας;

• Εκανα μολις οπως το ειπες, και δεν μου εβγαλε μηνυμα στο reboot to recovery για να αφησω τα system modifications. Παρολαυτα, η εγκατασταση εγινε κανονικα, χωρις να βγαλει error 7 αυτη τη φορα. Ποιος ξερει γιατι.

• Mε την τελευταια gtv Miui8 παιρνω μηνυμα σφαλματος error 7 μετα την εγκατασταση σε twrp, αλλα κανει κανονικα install. Δοκιμασα και την τελευταια thunder, στην οποια δεν παιρνω το μηνυμα σφαλματος. Redmi 3 pro 3/32 Κατι μαλλον ξεφυγε;

• Mηπως ειναι ο αλλος λογαριασμος ομως που εχει δικαιωμα unlock?

• Φοραω στο pro την τελευταια stable. Να δοκιμασω καμια miui8; Τι διαφορα εχει η Thunder απο την GTV;

• Παράθεση από teodorzaf: “ Φίλε @gordito πια έκδοση TWRP έχεις??? Κλασική περίπτωση βλάβης TWRP αντικατέστησε το αν έχεις το 3.0.0.2r με το 3.0.0 όπως δείχνει το βίντεο. Αργότερα θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλύτερο βίντεο οδηγώ. youtu.be/VFb7s-zxnps ” Το video σου ειναι private. Εχω το TWRP απο τον οδηγο. Tωρα τα εβαλα όλα απο την αρχη, τι να κανουμε. Εν ολοιγοις, δεν προτεινεται το official twrp?

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από gordito: “Φοραω την Ελληνικη, μια dev εκδοση απο 2 βδομαδες πιο πριν!! Κατεβασα την χτεσινη (6.4.14), την βαζω μεσω TWRP και το κινητο δεν μπουταρει. Αρνειται να κανει το πρωτο Boot και μου κανει επανεκκινηση σε TWRP. Any ideas? ” Τσέκαρε με το md5 εάν κατέβηκε σωστά η ρομ. Ξαναδοκίμασε να την φλασάρεις πάλι μήπως δεν μπήκε καλά. Εάν έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα, φλάσαρε αυτή που είχες και τσέκαρε τα πάντα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapat…

• Πηγα να κανω Update απο TWRP στην τελευταια Ελληνικη. (Ειχα μια εκδοση που ειχε βγει πριν 2 βδομαδες.) Eφαγα Bootloop και ο λογος ειναι αυτος μαλλον Xiaomi Redmi 3 This device uses dm-verity! This means that swiping to allow system modifications will prevent you from being able to boot if you are using the stock kernel. In order to bypass dm-verity's boot prevention, you will have to install a kernel that has dm-verity disabled in the fstab. Aυτο τωρα πως το κανουμε bypass?

• Φοραω την Ελληνικη, μια dev εκδοση απο 2 βδομαδες πιο πριν!! Κατεβασα την χτεσινη (6.4.14), την βαζω μεσω TWRP και το κινητο δεν μπουταρει. Αρνειται να κανει το πρωτο Boot και μου κανει επανεκκινηση σε TWRP. Any ideas?

• Volume boost για τα headphones εχουμε;

• Αν εχει 4100 και οχι 3000mah μπαταρια, αναβαθμιζω το απλο 3 αμεσα.

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

gordito - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Το τελωνείο το υπολογισες? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχει προσθετο insurance, με 5% καπελο επι της παραγγελιας. Στο reddit διαβασα οτι ειναι οντως αξιοπιστο και τα στελνει πισω τα λεφτα σε περιπτωση που πληρωσεις. Θελω να δω αν εχει κανενας απο εδω εμπειρια.

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Δεν έχει απλό ταχυδρομείο! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και παλι βγαινει πιο φτηνα απο vickmall. Eπισης, δεν βρηκα τροπο πως να κανω add το tax duty insurance. ΚΑτι εχει στο checkout, αλλα χρεωνει μονο 2$, δεν νομιζω να ειναι αυτο

Μήνυμα

Βλεπω πολυ καλες τιμες presale στο ibuygou.com Αυτο αξιοπιστο δεν ειναι για preorder? Ή θα μας κανει τα κλασικα, να ζητησει και αλλα λοεφτα μολις ειναι διαθεσιμο

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από gordito: “To vickmall λεει οτι εχει το ασπρο διαθεσιμο. Να το τολμησω; ” Άσπρο ;; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” In Stock Xiaomi Mi5 3GB+32GB 5.15 inch Android 6.0 OS 4G LTE Smartphone - White

Μήνυμα

To vickmall λεει οτι εχει το ασπρο διαθεσιμο. Να το τολμησω;