Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mikekastam: “Εξηγείστε μου λίγο και εμένα.. Τι εννοούμε όταν λέμε πως αν δεν κάνουμε flash την καινούργια 5.10.15 τότε δεν θα έχουμε ενημερώσεις από εδώ και πέρα; Και επίσης, εγώ έχω την 5.8.22 με CWM recovery νομίζω. Να κάνω την αλλαγή στην καινούρια rom, τι προτείνετε; Τι μειονεκτήματα υπάρχουν αν πάμε στο default Mi-recovery; Ευχαριστώ” Mην μπερδεύεσαι. Αναφέρομαι σε συσκευές που έχει βάλει κλείδωμα στο Mi-Recovery η Xiaomi. Αυτές είναι οι Mi-4i - Mi-4C - …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από 33cent: “αν κρατήσουμε την gtv 5.10.16 dev που έχομε περάση.. θα έχουμε κ καλά ..θέμα..αργότερα ????” Κανένα θέμα. Και μάλιστα θα έχει και TWRP Recovery, καθώς λόγο των κλειδωμάτων που προέκυψαν από την Xiaomi, είναι ο μόνος τρόπος να έχετε ενημερώσεις από εδώ και πέρα.” Εξηγείστε μου λίγο και εμένα.. Τι εννοούμε όταν λέμε πως αν δεν κάνουμε flash την καινούργια 5.10.15 τότε δεν θα έχουμε ενημερώσεις από εδώ και πέρα; Και επίσης, εγώ έχω την 5.8.22 με CWM rec…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mikekastam: “Γεια σας, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με wipe data και όντως έκανε φορμάτ το κινητό μου (Redmi Note 4G). Όμως επειδή δεν καθάρισε και την κάρτα SD προσπάθησα και με τον παραπάνω τρόπο που προτείνετε. Το κινητό μου δειχνει το λογότυπο της MI αλλά δεν προχωράει περισσότερο. Μπορώ να μπω στο μενού με Power+Volume Up αλλά και στο fastboot με Power+Volume Down. Δοκίμασα διάφορα από αυτά τα μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα παιδιά να με σώσετε; :/” Συνδεσε την …

• Γεια σας, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων με wipe data και όντως έκανε φορμάτ το κινητό μου (Redmi Note 4G). Όμως επειδή δεν καθάρισε και την κάρτα SD προσπάθησα και με τον παραπάνω τρόπο που προτείνετε. Το κινητό μου δειχνει το λογότυπο της MI αλλά δεν προχωράει περισσότερο. Μπορώ να μπω στο μενού με Power+Volume Up αλλά και στο fastboot με Power+Volume Down. Δοκίμασα διάφορα από αυτά τα μενού αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα παιδιά να με σώσετε;

• Θέματα v6

mikekastam - - V6/7 Themes

Μήνυμα

Παιδιά, εγώ ψάχνω πάρα πολύ θέμα που να απαντάει στις εισερχόμενες κλήσεις με οριζόντια κύλιση. Ξέρετε κανένα; Εγώ δεν έχω βρει κανένα τόσο καιρό..

• Xiaomi redmi note 3G

mikekastam - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Δεν είμαι σίγουρος για τα παρακάτω γιατί δεν το έχω κάνει πότε μου το τηλέφωνο root. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να αλλάξεις τα root permisions επειδή νομίζω πως δεν έχεις κάνει εγκατάσταση κάποια εφαρμογή που για να λειτουργήσει πιο σωστά απαιτεί δικαιώματα root. Αν είχες κάποια εφαρμογή που να χρειαζόταν τέτοια δικαιώματα, θα στο άνοιγε. Δεν ξέρω αν μέχρι εδώ καλύφτηκες, αλλά άμα θέλεις να κάνεις root τη συσκευή σου τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία. Όπως σου είπα δεν το έχω κάνει π…

• Παιδιά, εγώ ψάχνω πάρα πολυ θέμα για MIUI 6 που να απαντάει στις εισερχόμενες κλήσεις με οριζόντια κυλιση (προκειμένου να αξιοποιήσω και τη θήκη μου..) Ξέρετε κανένα;

• ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

mikekastam - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα ιδέα ότι τα θέματα μπορούν να αλλάξουν και αυτά.. Εψαξα ομως λιγο και δεν βρισκω κανενα που να έχει οριζόντια απάντηση στις κλήσεις.... Αν ξερεις καποιο θέμα (εσύ ή καποιος τελος πάντων) πες το μου σε παρακαλω.. Ή αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να βρω εγώ... το ψαχνω πολυ...

Μήνυμα

Κρίμα... ευχαριστώ. Μήπως τότε υπάρχει κάποια ρύθμιση στην MIUI v6 όπως υπήρχε στην v5 αν θέλω να απαντάω με οριζόντια κύλιση στις εισερχόμενες κλήσεις? (miui_H3LTEGlobal_KHIMIBH22.0_2f5711e9c0_4.4 Αυτή είναι η MIUI v5 multilanguage που απλα και εχει και ελληνικα, σωστά?)

Μήνυμα

γεια σας, Υπάρχει λινκ με full ελληνική MIUI v5 ROM για Redmi Note 4G?

• Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.10 ROΜ (Lollipop) για το Mi-2/S... - Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.4.10.zip (V6 Developer - Lollipop) Πρώτη δοκιμαστική έκδοση ----( ΟΔΗΓΙΕΣ )----„<span style="text-decoration: underline"><i><b>ΠΡΟΣΟΧΗ (Mi-2/S)!!!</b></i></span> Θα πρέπει να κάνετε από το Recovery Factory Defaults/Reset πριν την περάσετε. Θα κάνει περίπου 10 λεπτά να εγκατασταθεί, και να έχετε πλήρως φορτισμένη την σ…

• (για να μάθω και τι έκανα ουσιαστικά ) έκανα αντικατάσταση ή έκανα ενημέρωση του προηγούμενου λογισμικού που είχα?

• Οκ.. έβαλα και στα δύο τηλέφωνα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.4.3.zip (V6 + CWM Recovery) που έχει εδώ το φόρουμ με τον 1ο Τρόπο (μέσω της ROM). Μόλις τελείωσε, τα τηλέφωνα ήταν full ελληνικα και έφτιαξε επίσης και το μοναδικό bug που είχα βρει. Οπότε μια χαρά. Αρχικά να ρωτήσω, εγώ τώρα έβγαλα το παλιό λογισμικό και έβαλα καινούργιο ή απλά έκανα κάποιου είδους update το παλιό? Επίσης, τι έκδοση MIUI έχω τώρα πάνω, 5 ή 6? Μπερδεύτηκα αρκετά. Πριν τα κάνω αυτά είχα την 6.

• Πέρασαν και το authentication.... Πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. Ευχαριστώ. (κάτι απορίες γενικά πέρι των ελληνικών rom να τις κάνω εδώ ή σε άλλο thread?)

• Ευχαριστώ πολύ. Τα κατάφερα, ήταν πολύ έυκολο, το κινητο εγινε full ελληνικο και το bug διορθώθηκε. Να 'σαι καλά

• Από ένα κατάστημα στο aliexpress. Σε ένα άλλο ποστ που είχα ρωτήσει το κινητό είναι γνήσιο Οπότε το πρόβλημα είναι στη ρομ; Αν ναι, μπορείς να με βοηθήσεις και να μου πεις ποια ρομ να βάλω; Και πως (αν και νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω);

• αυτη που μου έβαλαν εκείνοι. Όμως έχει και ελληνικά αν λέει κάτι αυτό.

• Παιδιά έχω πάρει 2 καινούργια Redmi Note 4G και κανένα από τα 2 δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις κάμερας. Είναι το μόνο πρόβλημα που τους βρίσκω. Μόλις πατάω στις ρυθμίσεις κάμερας είτε από το μενού των ρυθμίσων είτε από την εφαρμογή της κάμερας με πάει στην αρχική οθόνη του κινητού μου. Φωτογραφίες, βίντεο και τις βασικές ρυθμίσεις που έχει η εφαρμογή άμα κάνεις αριστερά και δεξιά μου δουλεύουν κανονικά. Μόνο το κουμπί των ρυθμίσεων έχει αυτό το πρόβλημα. Καμιά ιδέα;

• Ήρθαν επιτέλους τα κινητά μου.. έκανα ότι μου είπες και μου φάνηκαν εντάξει.. Λοιπόν, από το ένα από τα 2 τηλέφωνα τράβηξα αυτά τα screenshots: image.jpg http://s1.postimg.org/3n86b743z/image.jpg image.jpg Επίσης έκανα και online validation και μου έστειλε στο μειλ μου αυτο: CPU-Z Android Validator Beta 0.1 Σχετικά με το άλλο, τράβηξα αυτά: image.jpg image.jpg image.jpg Πάτησα και σε αυτό να κάνει online validation και να στείλει την αναφορά στο mail μου αλλά δεν μου την έστειλε. Ξαναέκανα και 2…

• Οκ περιμένω να μου έρθουνε λοιπόν και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση