Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 224.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από ev3rflow: “Ίσα ίσα δε νομίζω κανείς να το θέλει, το απευχόμαστε! Απλά επειδή από τότε που βγήκε το Mi Note Pro φαίνεται να έχει αλλάξει κάπως η προσέγγιση της εταιρίας για τη διάθεση νέων συσκευών, θέλω να ελπίζω ότι θα μείνει ανεπηρέαστο. @maddoctor δηλαδή το μοντέλο με τις 5.7" μόνο σε curved θα βγει; ” Therefore, Xiaomi MI Note 2 price should be higher than any other one. Before press conference, a Foxconn staff has leaked in social network that Xiaomi mi…

• Παράθεση από caeser: “Πληροφοριακά πάντως, το Mi Note 2 είναι ο διάδοχος του Mi Note Pro, το οποίο εμφανίστηκε στη αγορά τον Ιανουάριο του 2015... Δηλαδή 22 μήνες πριν... Λέτε τώρα οι 22 μήνες να γίνουν ...6? Για να δούμε... ” Ίσα ίσα δε νομίζω κανείς να το θέλει, το απευχόμαστε! Απλά επειδή από τότε που βγήκε το Mi Note Pro φαίνεται να έχει αλλάξει κάπως η προσέγγιση της εταιρίας για τη διάθεση νέων συσκευών, θέλω να ελπίζω ότι θα μείνει ανεπηρέαστο. @maddoctor δηλαδή το μοντέλο με τις 5.7" μόν…

• Αν όντως είναι έτσι, μιλάμε για ένα δυναμικό comeback στην κατηγορία των premium phablets! Αρκεί φυσικά να το παρουσιάσει και να το υποστηρίξει όπως του αρμόζει. Μη βγάλει μετά από κανα δίμηνο άλλη συσκευή πιο δυνατή και τραβήξει το χαλί κάτω από το προϊόν της!

• Παράθεση από maddoctor: “Οπότε το Note Pro 2 θα είναι πιο μικρό (5.7 -> 5.5) και με χειρότερη ανάλυση (2k -> 1080p)!? Για να το δούμε όταν βγει.... ” Δε μου φαίνεται ούτε εμένα πολύ λογικό! Κοντοζυγώνει η ώρα βέβαια οπότε έχει ενδιαφέρον πώς θα κινηθούν μιας και μιλάμε για τη μεγαλύτερη και από θέμα μεγέθους αλλά και από θέμα χαρακτηριστικών ναυαρχίδα της εταιρείας.

• Ενδιαφέρον το πάντρεμα amoled με ~100% adobe rgb αν καταφέρουν να έχουν κάτι τέτοιο! Ομολογώ όμως ότι αυτό που με ξένισε είναι το 1080p στις 5.7" του Pro μοντέλου το οποίο θα είναι θεωρητικά υποβάθμιση σε σχέση με πέρυσι αν δε με απατά η μνήμη μου, οπότε δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο έχει ισχύ... Είδωμεν...

• ΩΠ! Καλή επιτυχία σε όλους! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Χαιρετούμε και πάλι την κοινότητα! Σήμερα θα θέλαμε να σας δείξουμε λίγη από την πρόοδο του παιχνιδιού. Παραθέτουμε λοιπόν το ανανεωμένο gameplay μαζί με το φρεσκάρισμα σε κάποια από τα γραφικά του παιχνιδιού. Να ενημερώσουμε ότι πλέον δε χρειάζεται να σας στείλουμε κάποιον κωδικό για εγγραφή, όποιος επιθυμεί, απλά μπαίνει και παίζει! youtube.com/watch?v=PBEma3vDHp8 Erannorth%20-%20Ragdoll%20and%20Overview.jpg Erannorth%20-%20Story%20Interface.jpg

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Χαιρετούμε και πάλι την κοινότητα μέσα από αυτό νο νήμα! Αργήσαμε να κάνουμε κάποια ενημέρωση γιατί έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά! Πάμε να δούμε λοιπόν τι προσθήκες και αλλαγές έχουν γίνει! youtube.com/watch?v=P9mcN4TImfQ 1. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν πλέον πορτρέτο όταν τους αντιμετωπίζουμε! Μάλιστα, υπάρχει και Trophy Collection στο οποίο μπορείτε να "συλλέξετε" όλες τις κάρτες των αντιπάλων σας. 2. Αλλάξαμε πλέον και όλα τα πορτρέτα των παικτών. Υπάρχουν πλέον 39 νέα ανδρικά και 33 νέα γ…

• Πολύ ωραία ιδεούλα! Βρήκα και ένα αυγουλάκι!

• Εμένα είναι από έναν πολύ αγαπημένο μου δίσκο των Psychotic Waltz ο οποίος έχει τίτλο Into the Everflow (το 3 είναι απλά για τσαχπινιά )!

• Huawei P9

ev3rflow - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

To Unbox Therapy είναι ένα κανάλι στο YouTube (λογικά το ξέρετε ούτως ή άλλως οι περισσότεροι) και είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα πολύ ειδικό unboxing του Ηuawei P9! youtube.com/watch?v=5FID5kWGSyg Επίσης δίνουν και ένα P9 δώρο οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε! Υ.Γ. Το κινητάκι φαίνεται πολύ καλό (και οφείλω να πω ότι ζηλεύω λίγο την κάμερα )

• @GR_Macedon , όπως ακριβώς τα είπε ο @nefarious είναι. Να ενημερώσω και όσους μπορεί να ενδιαφέρονται ότι ετοιμάσαμε και ένα κομμάτι του φόρουμ για την Ελληνική κοινότητα που θέλουμε να δημιουργήσουμε! Erannorth: The Unfinished Tales - Forum Ελληνικής Κοινότητας Σε κάθε περίπτωση είτε εγώ (Δημήτρης) a.k.a @ev3rflow , είτε ο Σπύρος a.k.a @nefarious είμαστε στη διάθεσή σας και μέσω PMs

• Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή η φιλοσοφία μου είναι ΠΑΝΤΑ να υποστηρίζουμε τις δημιουργίες των Ελλήνων Developer,το νήμα αυτό είναι και μπροστά στο Front Page της σελίδας μας, και φυσικά θα μπει και στις σελίδες κοινωνικής μας δικτύωσης (Facebook - Google+ ktl)..=> xiaomi-miui.gr/community/Καλή επιτυχία και πάλι.... thumbsup.png ” Ευχαριστούμε και πάλι πάρα πολύ, είναι πολύ παραπάνω από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε!!!

• @maddoctor @NasDriver Σας ευχαριστούμε πολύ για τις καλές κουβέντες, όσοι πιστοί προσέλθετε!

• Αγαπητοί συμφορουμίτες σήμερα θα σας παρουσιάσω την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό 2 φίλοι. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιστοσελίδας (μέχρι τώρα τουλάχιστον) εμπνευσμένο από τα παιχνίδια ρόλων και φαντασίας αλλά και τα επιτραπέζια pen and paper παιχνίδια. Βασικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η διήγηση μιας ιστορίας στον παίκτη και η απόκριση του παίκτη μέσω των δυνατοτήτων που έχει ο χαρακτήρας του πάνω στην ιστορία αυτή. Erannorth_zpss2gr9y8m.png Το Erannorth λοιπόν είναι έν…

• Καλοδούλευτο και από εμένα ! Άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά για κάνα δωράκι!!