Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 224.
-
Σούπερ ο διαγωνισμός, ευχαριστούμε φυσικά και το φόρουμ μας αλλά και το Coolicool! coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213 ^- I need this -^
-
Όλο και ψηλότερα, όλο και περισσότεροι!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παιδιά μάλλον θα έχουμε την XIAOMI ΕΠΙΣΗΜΑ και στην Ευρώπη.. Τα νέα Certifications έχουν την Βούλα του CE και μάλιστα ακολουθούν τα Ευρωπαικά πρότυπα σε ότι αφορά SAR. Άρα η παρουσίαση στην Barcelona δεν θα είναι μία απλή παρουσίαση, αλλά η έναρξη της εμπορικής διάθεσης επίσημα από Ευρωπαϊκα κανάλια. ” Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι σούπερ! Mου κάνει εντύπωση όμως ότι αυτά τα κινητά ακόμα δεν υποστηρίζουν τα 800MHz οπότε ίσως να είναι πιο δύσκολη η διείσδυση στην κε…
-
Κι εμένα μου βρωμάει photoshop να πω την αλήθεια μου...
-
Τα specs μπορεί να είναι σωστά, υπάρχουν κάποιοι όμως που αναφέρουν ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες. Παραθέτω το παρακάτω twitter.com/stagueve/status/691682410342305793/photo/1
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lallasgr: “Σήμερα το παρήγγειλα από vickmall το 32άρι. Αν όλα πάνε καλά σε 10-12 μέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Αλλιώς σε κάνα μήνα ” Υπολόγισες την κινέζικη πρωτοχρονιά?? ” Παίζει να προλάβει να φύγει από Κίνα (οριακά). Αλλιώς όπως λέει και ο φίλος, σε κάνα μήνα!
-
Παράθεση από NasDriver: “το θέμα είναι ότι δεν έκοψαν κανέναν ψήφο μας πράγμα που δείχνει ότι δεν έγιναν διπλοί ψήφοι και ας τους έβγαλαν πρώτους ” Πολύ σωστά και πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθούν και εξηγήσεις ως προς το γιατί επέτρεψαν να υπάρχει ένα τέτοιο ανυπόστατο thread που να μας κατηγορεί.
-
Βγήκαν και τα αποτελέσματα, τα οποία μάλιστα τα έκαναν και πιο ύπουλα απ'όσο τα περιμέναμε... Updated on Jan. 7, 2015 Thanks for your patience, here comes the final result! Congratulations to all winners! Winners of gift package, please send me your address for delivery via email by Jan, 14, 2016. Winners of Mi Credits, please send me an email by Jan, 14, 2016 to ask me for Mi Credits. Thanks again! Here're the detailed of scores and ranks FYI * Fan site * Votes * Vote Score * *30% * Daily Perfo…
-
Update: "Updated on Jan, 5, 2016: The final result will be announced later because we're been too busy with MIUI 7.1 Global Stable update. Please stay tuned. Sorry for the delay. Hope you understand, Thanks."
-
Εγώ θα πρότεινα να περιμένουμε πρώτα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, να γίνει και επίσημο ότι κερδίσαμε όσον αφορά στο fan vote, και από εκεί και πέρα ανάλογα το πώς θα έχει πάει η ψήφος του en.miui αλλά και η στάση των admins πάνω στις κατηγορίες που έγιναν, να υπάρξει μέσω του @MIUI_ART μια επίσημη θέση. Αλλά δε θεωρώ ότι χρειάζεται να βγει εκ του συνόλου του φόρουμ ένα ανακοινωθέν, ίσα ίσα που ο admin μας έχει μεγαλύτερη εμπειρία με τα συγκεκριμένα άτομα. Αλλά ας περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις…
-
Μετά από πολύ γκαβωμάρα από μέρους μου διαπίστωσα ότι δεν μου εμφανίζεται το μεταλλιάκι Mi Owner! Εικάζω ότι ίσως έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη συσκευή που έχω (Redmi Note) γιατί νομίζω το παρατήρησα και σε άλλο συμφορουμίτη! edit: το τροποποίησα και πάλι μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ αλλά και πάλι τίποτα
-
Παράθεση από Red21: “Σημερα δεν ηταν να ανακοινωθουνε τα αποτελεσματα η κανω λαθος?? ” Αυτό ακριβώς ήρθα για να γράψω κι εγώ... Σήμερα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η μέρα!
-
Καλή χρόνια, χρόνια πολλά και δημιουργικά σε όλους, πάντα με υγεία και ευτυχία!
-
Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτήν την ψηφοφορία είναι η ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη του φόρουμ μας αλλά και της δουλειάς που γίνεται. Το μπράβο πάει σε όλους όσους ψήφισαν, και θεωρώ ότι για μια κοινότητα που δίνει χωρίς να ζητάει κάτι σε αντάλλαγμα, είναι το ελάχιστο που θα έπρεπε όλοι μας να κάνουμε.
-
Την έριξα κι εγώ την ψήφο μου εδώ! Καλή μας επιτυχία! Επίσης, χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!!!