Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 224.
-
Ουπς, το ξέχασα ότι είναι 5.5.... Πάντως εντάξει μοιάζει σε διαστάσεις με το Redmi Note οπότε καταλαβαίνεις γιατί έχω αυτήν την ιδέα για τα μεγάλα κινητά. Όπως φαίνεται, μάλλον αν είχα πιο λεπτό κινητό ίσως να είχα διαφορετική άποψη. Ίσως στο μέλλον...
-
Παράθεση από maddoctor: “Κοίτα ο 810, τουλάχιστον στο Note Pro, δεν εχει θέμα υπερθέρμανσης. Όσο για το πάχος, μου ήρθε σήμερα ένα Bluboo X550 που κέρδισα, με 5350mAh μπαταρία και 5.5 οθονη, που είναι διπλάσιο σε πάχος από το Note Pro μου και πιο βαρύ.” Το θυμάμαι που το έλεγες ότι δε σου βγάζει υπερθέρμανση και σίγουρα είναι πολύ θετικό, μακάρι να συνεχίσει γενικά η εταιρία χωρίς τέτοια ζητήματα (αν και έχουν ακουστεί κάποια πράγματα για τον 615 του Mi4i). Όσο για το Bluboo, καταρχήν καλορίζικο…
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
ΜήνυμαΠολύχρονος κι από μένα, εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία!
-
Παράθεση από maddoctor: “Οπότε η μόνη διαφορά του 1 από το 2 θα είναι ο επεξεργαστής!? Και ειναι καλύτερος ο Χ20 από τον 810!? Όσο για τις διαστάσεις, ολα είναι μία ιδέα. 5.5 με 5.7 δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου.” Εγώ πιθανότατα να έδινα μια ευκαιρία στον Χ20 μιας και ο 810 έχει βγάλει τα θεματάκια του με την υπρθέρμανση (χωρίς να σημαίνει ότι αυτό δε θα συμβεί και με το Χ20). Στο άρθρο αναφέρει ότι μπορεί να έχει τον 820 πάνω και αυτό θα είχε ενδιαφέρον. Μένει να δούμε αν θα κρατήσουν τελικά τον…
-
Δεν μπορώ, θα το ρωτήσω. Εσείς που χρησιμοποιείτε τα κινητά με τις 5,7" όπως το Mi Note Pro, γενικά την παλεύετε με τόσο μεγάλα κινητά; Εγώ είμαι πάνω από ένα χρόνο με ένα 5μισάρι το οποίο δεν είναι και το πιο λεπτό, και μπορώ να πω ότι όσο κι αν το ευχαριστήθηκα στα βίντεο, γενικά ακόμα δεν το νιώθω τόσο εύχρηστο (δεν έχω και τα μεγαλύτερα χέρια οπότε και αυτό δε βοηθάει). Και την κάνω αυτήν την ερώτηση γιατί διακρίνω μια συνεχώς αυξανόμενη τάση για αύξηση ιντσών και μάλιστα μεγαλύτερες ίντσες …
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΈκανα κι εγώ εγγραφή και μάλιστα ίσως η αγορά για το Mi4c να γίνει από εκεί. @caeser αν ενδιάμεσα κάνεις κάποια άλλη αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα ενημέρωσέ μας! Πάντως φαίνεται να είναι καλό εύρημα, δεν είναι κακό να υποστηρίξουμε ένα "μικρότερο" κατάστημα εφόσον είναι ανταγωνιστικό και πάνω απ'όλα με γνήσια προϊόντα. Στα συν του φαίνεται να είναι και το customer support. Ακριβώς όμως επειδή είναι λιγότερο γνωστό, με προβληματίζουν πράγματα όπως η έλλειψη σελίδας στο FB... Time will tell …
-
paypal,western union
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Σημερινά φρέσκα! Πηγη: naftemporiki.gr Για την οικονομία του χώρου βάζω όσα μας αφορούν...- Επιτρέπεται η μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό έως του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως ανά πελάτη και ανά Ίδρυμα Πληρωμών ή Π.Ι. - Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.α.). Αυτό το …
-
paypal,western union
ΜήνυμαΜε βάση όσα έχω ακούσει, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) με Eurobank ή Εθνική δεν έχουν καταφέρει να κάνουν αγορές. Έχω ακούσει να γίνονται αγορές με κάρτες Alpha και Πειραιώς. Σήμερα προσπάθησα να πάρω την Eurobank για ερωτήσεις αλλά το IVR του τηλεφωνικού τους κέντρου δε με άφησε καν να περιμένω στην αναμονή και μου είπε να καλέσω αργότερα.
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
ΜήνυμαΝομίζω ότι αυτήν τη στιγμή μόνο σε λευκό είναι διαθέσιμο από κάποια καταστήματα. Αν θες κάποιο άλλο χρώμα νομίζω ότι θα χρειαστεί να περιμένεις.
-
Το όλο περιστατικό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και εν τέλει λέει πάρα πολλά για τους συγκεκριμένους. Είμαι από τα άτομα που θα το υποστήριζε και στο μέλλον το συγκεκριμένο κατάστημα μιας και η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν θετικότατη. Θα διαφωνήσω μόνο στο ότι έχει να κάνει με το ότι είναι Κινεζικό κατάστημα. Έχει να κάνει με τη νοοτροπία του εκάστοτε καταστήματος. Παρεμφερές περιστατικό έχει συμβεί σε δικό μου κοντινό άτομο με Ελληνικό κατάστημα (μικροκατάστημα του ίντερνετ) το οποίο ούτε λίγο ο…
-
Xiaomi Mi 4c
ΜήνυμαΠαράθεση από modster: “Καθώς δεν έχω τεχνικές γνώσεις, όπως παρουσιάζεται θα είναι κατάλληλο για Ελλάδα; Το παρακάτω κατάστημα πουλάει original xiaomi? Έχει αγοράσει κανείς στο παρελθόν? Xiaomi Mi 4c 5.0inch MIUI V7 3GB 32GB Snapdragon 808 Smartphone Ευχαριστώ... ?(” Νομίζω ότι υπάρχουν συμφορουμίτες που έχουν αγοράσει από αυτό το κατάστημα. Όσον αφορά στη συμβατότητα, φαίνεται όντως να είναι συμβατό με τις Ελληνικές συχνότητες. Εγώ πάντως θα περιμένω να φύγουν οι 2-3 πρώτες παρτίδες, να γίνουν …
-
Xiaomi Mi 4c
ΜήνυμαΕμένα κάπου πήρε το μάτι μου για FDD-LTE στα 1800 και 2600... Είδωμεν γιατί όντως είναι πολύ καλή περίπτωση!
-
Xiaomi Mi 4c
ΜήνυμαΠαράθεση από gripas4: “Έχω την εντύπωση ότι προορίζεται μόνο για Κίνα οπότε δεν νομίζω να μας απασχολήσει στο μέλλον.” Ποιό από τα κινητά που έχει παράγει η Xiaomi προοριζόταν για την Ευρώπη ;); Θα μπορούσες να πεις ότι κάποια από τα κινητά έχουν LTE εκδόσεις αλλά δε νομίζω ότι είναι αρκετό για να πούμε ότι προορίζονται για τις Ευρωπαϊκές χώρες. Αν το κινητό υποστηρίζει τις συχνότητες της Ελλάδας, θεωρώ ότι είναι εξίσου πιθανό να μας απασχολήσει με οποιοδήποτε (σχεδόν) άλλο xiaomi.
-
Xiaomi Mi 4c
ΜήνυμαΕίναι ένα πάρα πολύ καλό setup. Κάπου διάβασα όμως ότι θα είναι περιορισμένα τα τεμάχια που θα βγουν (100.000 μόνο). Μακάρι να διαψευστώ. Αυτό το κινητό θα μπορούσε Α Ν Ε Τ Α να είναι το επόμενο best seller αλλά νομίζω ότι αν το υποστηρίξει με συνεχή παραγωγή ουσιαστικά καταδικάζει με χαντάκωμα άλλα μοντέλα της..
-
Αγορά Mi 4i
ΜήνυμαΜετά από σχεδόν 10 μήνες με τo Redmi Note, έχει αρχίσει και μπαίνει στο μυαλό μου μια πιθανή αγορά του Mi 4i To Mi 4i έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχω στο κινητό. Μιας και είναι όμως σχετικά πρόσφατη η κυκλοφορία του, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος συμφορουμίστας που να το έχει ήδη στην κατοχή του ώστε να μας ενημερώσει και εμάς τους υπόλοιπους για τη συσκευή.
-
Παράθεση από maddoctor: “Από το FB #Mi4iLaunchSale — Mi 4i will be for sale on 12 May 12 noon for S$279 (no contract!). It comes with a 5-inch Sharp/JDI 1080p Full HD display, with 1920x1080 resolution at 441 PPI, and a high-capacity 3120mAh battery. The Mi 4i also features a Sony / Samsung 13MP f/2.0 rear and 5MP f/1.8 front camera, 4G dual-SIM, dual-standby, 2nd generation Qualcomm Snapdragon 615 octa-core 64-bit processor 1.7GHz, 2GB LPDDR3 RAM and 16GB Flash, running MIUI 6 on Android 5.0…
-
Το Mi4i φαίνεται στα χαρτιά να είναι μια πολύ ποιοτική mid range συσκευή . Σίγουρα δεν απευθύνεται σε αυτόν που θέλει έντονο gaming και σίγουρα να μην ικανοποιήσει κάποιον που θέλει expandable storage. Από εκεί και πέρα, το μοναδικό ζήτημα είναι ο 615 και τα πιθανά προβλήματα υπερθέρμανσης. Αν δεν προκύψει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, θεωρώ ότι το Mi4i θα είναι μεγάλο όπλο για τη Xiaomi. Ήδη τα πρώτα 40.000 "έφυγαν" μέσα σε 15 δευτερόλεπτα στο flipcart και δεν είναι τυχαίο. Αναμένω με αγωνία τα πιο έ…
-
Αφήνω κι εγώ το comment μου για να έχω εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε νεότερο! Τελικά η v6 (όταν θα βγει) πάει για kk χωρίς κανένα νέο για lolli ε...?