Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 176.

• mi 5 fake rom

Kmarkou - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας το κινητό έχει GTV τώρα ευχαριστώ για το σπρώξιμο ξανάνιωσα, έγινα πολύ noobας

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

εδώ μου έβγαλε failed σε όλα να συνεχίσω ; η με επανεκκίνηση γυρνάω στην κινέζικη (επίσημη) που είχα ;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

δεν κατάφερε να κάνει ούτε mount τα partitions

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

Dalvik / Art Cache + Data + Cache

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

nope μπορεί να έχω θέμα με drivers reboot να κάνω θα ανοίξει το κινητό ;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

αν τα σβήσω όλα πως μεταφέρω τη rom δεν το βλέπω σαν δίσκο από το pc τώρα που είμαι στο twrp

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

το βλέπει το pc ούτε encryption ούτε backup το τηλέφωνο είναι φρέσκο

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

κινέζικο twrp να κάνω reboot ή θα έχω πάί κανένα περίεργο ;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

κάπου παίζει σκάλωμα να κάνω reboot;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

όχι Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovery.img σωστά το βάζω φοβάμαι μήπως έχει κανένα άλλο σκάλωμα η συσκευή

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

το twrp δεν μου το κρατάει αν μπώ σε recovery μου ξαναβγάζει της xiaomi είναι φυσιολογικό αυτό ;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

σταματάει στην πρώτη σελίδα του recovery. πατάω κουμπιά, οθόνη τίποτα κουμπί power Και κάνω επανεκκίνηση. 2 φορές το έκανα θα δοκιμάσω με άλλο img TWRP Recovery 3.0.0-2 Chinese Version - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

μου έβγαλε την εικόνα teamwin recovery project 3.0.2-1 και δεν κάνει τίποτα 2η φορά που το κάνω από δω κατέβασα το recovery Xiaomi Mi 5

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

δεν μου την περνάει κατευθείαν την global οπότε θα περάσω gtv

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

μου έβγαλε ότι είναι οκ μπορώ να περάσω gtv stable κατευθείαν ; θα παίρνει μόνο του αναβαθμίσεις ; μου έχει πάρει τον αέρα το κινητό... επίσης για να περάσω global stable ; όπως πέρασα την china developer; την περνάω στη μνήμη του κινητού και κάνω update από την εφαρμογή ;

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

στο ίδιο pc με κινέζικο app όμως δεν ξαναπέρασε την ρομ, κάποιο fix έκανε, δεν κατάλαβα τι πατούσα, κινέζικα ήταν.

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

παιδιά δούλεψε με αυτόν τον οδηγό (περίπου) Repair bricked mi 5 with locked bootloader and without access to EDL - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ζωντάνεψε και έχω 8.0.10.0 αφού το συνειδητοποιήσω και ξεπεράσω το shock πως να αλλάξω rom έχω και δικαίωμα για να ξεκλειδώσω τον bootloader

• Γεια σας έχω κάνει τα παραπάνω βήματα και είμαι με bootloop καμιά ιδέα από κει και πέρα; mi 5 fake rom καλημέρα να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση άδεια για update bootloader είχα λάβει πριν λίγες μέρες. χθες παρέλαβα το κινητό μου και είχε rom 7.2.8.0.0. άνοιξα το κινητό και το χάζεψα λίγο. συνδέθηκα στο mobile app της xiaomi και δεν ξέρω από εκεί αν ξεκλείδωσα τον bootloader. συνέδεσα το κινητό στον Η/Υ και έβαλα 2 rom στη μνήμη του κινητού και δοκίμασα μπας και τα πάρει σαν update και δεν τα πήρε. …

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

άλλες rom δεν βλέπω να περνάει.. το μόνο που μένει ειναι να δοκιμάσω σε win 7 σε άλλο pc, δεν βλέπω κάτι άλλο..

• mi 5 fake rom

Μήνυμα

δεν τον ξεκλείδωσα τότε απλά είδα η διαδικασία που έκανα ήταν για κλειδωμένο και για τα πάντα ... κατεβάζω διάφορες rom μπας και ξεκινήσει τώρα ..