Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 176.
-
mi 5 fake rom
Kmarkou - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαο bootloader ξεκλειδώνει με το xiaomiflash; αν ναι τότε σίγουρα όχι δεν τον ξεκλείδωσα θα προσπαθήσω να περάσω καμιά άλλη rom αν με αφήσει ουσιαστικά με αυτόν τον οδηγό είμαι σε αυτήν την κατάσταση Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader για να δοκιμάσω λίγο ακόμα
-
mi 5 fake rom
Μήνυμακαλημέρα να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση άδεια για update bootloader είχα λάβει πριν λίγες μέρες. χθες παρέλαβα το κινητό μου και είχε rom 7.2.8.0.0. άνοιξα το κινητό και το χάζεψα λίγο. συνδέθηκα στο mobile app της xiaomi και δεν ξέρω από εκεί αν ξεκλείδωσα τον bootloader. συνέδεσα το κινητό στον Η/Υ και έβαλα 2 rom στη μνήμη του κινητού και δοκίμασα μπας και τα πάρει σαν update και δεν τα πήρε. fastboot μετά και με το pc suite μου έβγαλε να κάνει αναβάθμιση στην 8.0.10.0. μετά από κάτι λιγότερο α…
-
mi 5 fake rom
Μήνυμααν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στο link που έστειλα και λέει για τους οδηγούς. Από το app του κινητού όταν το άνοιξα, συνδέθηκα στον λογαριασμό μου της xiaomi και δεν ξέρω αν ξεκλείδωσα τον bootloader.. Το παρατάω για σήμερα. .κρίμα. .. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, γιατί φάγατε και σεις αρκετή ώρα μαζί μου
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαsorry λάθος λινκ έβαλα πριν Help, my Mi5 Brick after EDL Flash - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum εδώ λένε για τους οδηγούς πως δεν τους βγάζει κανονικά και πως το έλυσαν αλλά εγώ τα ίδια πριν flashαρω το κινητό είχα συνδεθεί στο mi account από το τηλέφωνο και λογικά ξεκλείδωσα τον bootloader.. τώρα που flashαρω πάλι θα έπρεπε να είχα πάλι δικαίωμα για ξεκλείδωμα ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυματη rom την πήρε αλλά πάλι bootloop το κόβω καλό βράδυ φτάνει για σήμερα
-
mi 5 fake rom
Μήνυματα ίδια απλά έπεσα εδώ και είδα ότι μάλον δεν έχω θέμα με drivers αλλά με rom Sorry το link ξέχασα Unlocking/Flashing/Unbricking Tips for MI 5 Global Users - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαόχι φυσικά είμαι σε φάση πριν αρχίσω να κλαίω τα λεφτά μου και δεν κάνω τίποτα χωρίς να ρωτήσω
-
mi 5 fake rom
Μήνυμακινέζικα κανείς ;; με την κινέζικη έκδοση μου βγάζει αυτά
-
mi 5 fake rom
Μήνυματελευταίο για σήμερα ... σε fastboot πατώντας shift και R.Flash και επιλέγοντας rom που κατέβασα μου βγάζει αυτό πόσο χειρότερα μπορώ να το κάνω ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαστοuς οδηγούς μόνο σαν mtp μου βγάζει την συσκευή δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο ούτε χειροκίνητα ούτε αυτόματα
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαόταν πάει να περάσει τους οδηγούς μου βγάζει αυτό
-
mi 5 fake rom
ΜήνυμαΣε καθαρή εγκατάσταση τώρα Βγάζω την ηλεκτρονική υπογραφή και κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές έτσι;
-
mi 5 fake rom
Μήνυματο έκανα πριν τώρα έχασα και τον grub φτου
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαναι απλά σε κάποια φάση το ξαναενεργοπίησα δεν θυμάμαι πότε έχω χάσει τη μπάλα
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαsorry δεν το διατύπωσα καλά έχω και ένα partition με windows 10 x64 στο desktop και από κει τα κάνω αυτά δεν έχω άλλο Η/Υ με windows
-
mi 5 fake rom
Μήνυμαlinux έχω την υπογραφή την ξαναενεργοποίησα κάτσε να κάνω καμιά προσπάθεια πάλι για reinstall με απενεργοποιημένη την επιλογή για τις υπογραφές διαφορετικά θα κάνω εγκατάσταση σε ένα άλλο partition
-
mi 5 fake rom
Μήνυμανα ετοιμάσω ένα usb με λειτουργικό ; τι να περάσω καθαρό ;
-
mi 5 fake rom
Μήνυμακόλλημα με τους οδηγούς με τίποτα δεν μπορώ να τους περάσω σωστά έβγαλα τις εφαρμογές τις ξαναπέρασα κτλ καμιά ιδέα ;
-
mi 5 fake rom
ΜήνυμαΠαράθεση από geotsil: “Παράθεση από Kmarkou: “γεια σας παρέλαβα σήμερα και γω το Mi5 μου και είχε fake rom. είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μου εγκρίθηκε κατέβασα το mi pc suite και συνέδεσα το κινητό και μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε china V8.0.10.0.MAACNDH έκανα, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε έκανε reboot το κινητό και τώρα κόλλησε στην οθόνη με το mi.com και από κάτω γράφει powered by android και αναβοσβήνει ο φωτισμός της οθόνης. καμιά ιδέα για παρακάτω ;; ” καλησπέρα,γι…
-
mi 5 fake rom
ΜήνυμαΣ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου συνεχίζω με τον οδηγό του link