Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.
-
Μόλις ξεκινάει μετά το boot μένει κολλημένο στην οθόνη του pin της sim και δεν μου δίνει κάποια επιλογή να κάνω skip το pin της sim ...(μέσα υπάρχει η sim αλλά δεν θέλω να την ενεργοποιήσω ) Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα , μια γρήγορη ερώτηση (με τη νέα Rom) : Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ την κάρτα sim ?? Υπάρχει τρόπος ? Ή πρέπει οπωσδήποτε να έχω μέσα την sim ? Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από kolidakisgeorge: “Σε RN7 συνεχιζει οπως και στην προηγουμενη στο υδατογραφημα να μην εμφανιζει την ημερομηνια αλλα αυτο ΜΜ/ηη/εεεε 21.40 ” το ίδιο και στο mi 10 ultra @MIUI_ART” Αυτό στο mi 9 έφτιαξε ... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα , σε Mi 9 , για πρώτη φορά εγκαταστάθηκε σωστά με την πρώτη , απλώς πατώντας λήψη και μετά εγκατάσταση . Μέχρι στιγμής δείχνει πολύ καλή .
-
Παράθεση από lazkal: “Σε Mi 9 Κατέβηκε κανονικά ΔΕΝ ξεκινούσε μόνη της η εγκατάσταση , την έκανα από τις τελίτσες του μενού (επιλέγοντας το αρχείο αναβάθμισης ). Στην διάρκεια της εγκατάστασης - στο recovery- έκανε 3 κύκλους (και με ζώσανε τα φίδια...) , σαν να είχε μπει σε loop και πάνω που ετοιμαζόμουνα για Fast Boot , ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! Οι πρώτες εντυπώσεις : Όπως και του φίλου με το Poco δεν δουλεύει το ένα ρολόι στην οθόνη κλειδώματος ( τα άλλα είναι ΟΚ ) . Η αφή δουλεύει ΠΟΛΥ καλύτερα , και …
-
Σε mi 9. Λοιπόν συνεχίζω . Είναι πολύ γρήγορη , χωρίς κολλήματα , volte δουλεύει ΚΑΙ όλο το touch είναι άριστο (προηγουμένως είχα πρόβλημα ). Η μπαταρία πάει πολύ καλά (μέχρι στιγμής ). Γενικά πολύ ευχαριστημένος ...
-
Σε Mi 9 Κατέβηκε κανονικά ΔΕΝ ξεκινούσε μόνη της η εγκατάσταση , την έκανα από τις τελίτσες του μενού (επιλέγοντας το αρχείο αναβάθμισης ). Στην διάρκεια της εγκατάστασης - στο recovery- έκανε 3 κύκλους (και με ζώσανε τα φίδια...) , σαν να είχε μπει σε loop και πάνω που ετοιμαζόμουνα για Fast Boot , ... ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! Οι πρώτες εντυπώσεις : Όπως και του φίλου με το Poco δεν δουλεύει το ένα ρολόι στην οθόνη κλειδώματος ( τα άλλα είναι ΟΚ ) . Η αφή δουλεύει ΠΟΛΥ καλύτερα , και δείχνει πιο ζωντανό . …
-
Σε μένα το volte δουλεύει καλά . Τα κουλά γίνονται με τη μπαταρία . Στις προηγούμενες εκδόσεις της 12,5 δεν είχα θέμα μπαταρίας . Οπότε περιμένω την αυριανή . Δεν είμαι για να γυρίζω σε 10αρι android ...(πολύ δουλειά...).
-
Άρα περιμένω με αγωνία την επόμενη XTRV ...
-
Τι εννοείς " ρυθμίσεις "για την μπαταρία ??
-
Όχι δεν χρησιμοποιώ .
-
Παράθεση από lazkal: “Σε mi 9 όλα πια είναι OK . Δουλεύει τέλεια και το volte .. ” Μάλλον βιάστηκα . Μου έχει κανει δις το εξής κουφό . Το αφήνω το βράδυ με 25% Μπαταρία , χωρις να τρέχουν ανοιχτές εφαρμογές . Το πρωί έχει σβήσει με την μπαταρία στο 0% . Και το έχει κάνει 2 φορές . Και τις 2 φορές όταν το άνοιξα (μετά από λίγη φόρτιση ) μου έκανε διάφορα κουφά (και restart) και μετά πήγαινε φυσιολογικά . Υπόψιν ότι η φυσιολογική κατανάλωση της μπαταρίας το βράδυ είναι (στανταρ) 5-6% (όλα ανοιχτά…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
lazkal - - Mi-9 (Cepheus)
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69929/
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαcosmote . Λειτουργούν και τα 2 ΑΨΟΓΑ . Με τις πρώτες εκδόσεις της 12,5 XTRV είχα προβλήματα (Διακοπές σχεδόν σε κάθε κλήση - και τα απενεργοποίησα ) Με την τελευταία ( και αφού άλλαξα και sim - πήρα μια διπλή ) ΟΛΑ δουλεύουν ΤΕΛΕΙΑ . (ούτε μια διακοπή όταν αλλάζει απο wifi σε LTE ) .
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα , έχω την τελευταία DEV και όπως βλέπετε όλα είναι ΟΚ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69928/
-
Αυτό που συνεχίζει να με εκνευρίζει ακόμη είναι το δακτυλικό στο ξεκλείδωμα (ΜΟΝΟ) . Μόλις ξεκλειδώσει δουλεύει άψογα . Είχε δουλέψει καλά με την 2η έκδοση της 12,5 - ΑΛΛΑ με εκείνη δεν δουλεύαν αρκετά (volte - ξυπνητήρι -κτλ) Έχω δοκιμάσει και άλλο δάκτυλο αλλά τζίφος ... Τις περισσότερες φορές βάζω pin
-
Σε δίκτυο Cosmote . Ήμουν χαλαρός το ΣΚ και λέω , ας το δοκιμάσω ... Και δουλεύει τέλεια . (καμία διακοπή μέχρι στιγμής )
-
Σε mi 9 όλα πια είναι OK . Δουλεύει τέλεια και το volte ..
-
Αυτό με το ξυπνητήρι είναι ΟΝΤΩΣ σπαστικό . Στο MiFit ακόμη δεν έχω βρεί άκρη ( έχει δικαιώματα και στο GPS )