Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.
-
Υπάρχει όπως είπα και πρίν (έκανα edit στο προηγούμενο μήνυμα)
-
Ποιό ακριβώς zip ? Το τελευταίο ? EDIT Ανοίγω με το Rar τις 9.5.30 (την δική μας και την eu ) Στην δική μας υπάρχει μεταξύ άλλων και το combatibility.zip το οποίο δεν υπάρχει στην eu (η οποία εγκαθίσταται σφαίρα !!!) Να το αφαιρέσω ???
-
Λοιπόν στο "πολύπαθο " Mi8 SE ... Πάω να εγκαταστήσω την XTRV 9.6.13 και μαντέψτε ... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63426/ Και εννοείται πως με το ΙΔΙΟ recovery , περνάω ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις xiaomi.eu Άβυσσος η ψυχή του Mi8 SE To Νεώτερο recovery το 3.3.x Δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω ...
-
Η xiaomi.eu 9.6.5 και η δική μας xtrv 9.6.5 έχουν την ίδια δομή - πηγή ??
-
Όπως είπα έχω ξανά recovery . Το παλιό 3.2.3 1227 . Έκανα αναβάθμιση κανονικά στην xiaomi.eu 9.6.5 (από την 9.5.30 ) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα . Όμως δεν μπορώ να περάσω την xtrv 9.6.5 . Περίεργο ...
-
Παράθεση από lazkal: “@MIUI_ART Νέο TWRP δεν το δέχεται . Με οδηγεί σε loop που βγάζει συνέχεια στο Fastboot . Το εγκατέστησα και από το παλιό TWRP (ως image) και από C:\adb (κάνοντας τα απαραίτητα format cache και userdata ...). Οπότε ξαναγυρνάω στο παλιό TWRP 1227 και περιμένω κάτι νεότερο . ” Τελικά τα έχω καταφέρει και έχω μείνει χωρίς recovery ... Δεν μπορώ να περάσω ούτε το παλιό από C:\adb ... Καμμιά ιδέα ??? Edit Τελικά έκανα τα απαραίτητα format , πέρασα το 1102 (στο οποίο δεν κατάφερα …
-
@MIUI_ART Νέο TWRP δεν το δέχεται . Με οδηγεί σε loop που βγάζει συνέχεια στο Fastboot . Το εγκατέστησα και από το παλιό TWRP (ως image) και από C:\adb (κάνοντας τα απαραίτητα format cache και userdata ...). Οπότε ξαναγυρνάω στο παλιό TWRP 1227 και περιμένω κάτι νεότερο .
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να βάλεις το τελευταίο TWRP Recovery που να είναι συμβατό με τις νέες ROM. ” Και ποιό είναι αυτό ? Τώρα εχω περασμένο το 3.2.3 1227 .
-
Τα ίδια μου κάνει και με την 9.6.5
-
Καλημέρα , σε Mi 8 SE (sirius) είμαι με MIUI 10.4 by xiaomi.eu 9.5.30 beta . TWRP το 1227 . Όλες οι αναβαθμίσεις μέχρι τώρα (από China dev μέχρι τώρα ) πήγαν ΟΚ . Όταν πάω να περάσω την XTRV 9.5.30 μου λέει : String resource"zip_compatible_err"not found.Using default value . Zip treble compatibility error. Invalid zip file format . Και λέω : Να δοκιμάσω να βάλω την XTRV 9.6.5 ή τζάμπα ο κόπος ??
-
@ MIUI-ART Τελικά πέρασα το νέο recovery και δούλεψαν όλα Ευχαριστώ Το Mi 5 πάει σφαίρα είναι δροσερό και τα μηνύματα απο την μπαταρία είναι άριστα !!!
-
Καλημέρα , σε Mi 5 , ακολούθησα τα βήματα για εγκατάσταση της 10 , όπως περιγράφονται στο mail , περνάω τη νέα ρομ στο τηλ. άλλα ΔΕΝ την βλέπει το TWRC .Σαν να μην βλέπει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που βλέπει το PC . Εννοείται πως μέχρι τώρα το recovery δούλευε τέλεια σε όλα τα updates ( 3.1.1.-1) . Καμιά ιδέα ? Μου αναφέρει : Could not mount /data
-
Ψήφισα ως lazkal1
-
προβλημα με την μπαταρια στο MI4
lazkal - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣτο δικό μου Μi4 μετά από 2 χρόνια άρχισε να είναι ασταθές (έκανε κανα δυο restart μόνο του ) , οπότε άλλαξα τη μπαταρία με μια NOHON ( 13 ή 14 Ε) και εδω και 2 εβδομάδες πάει σφαίρα (και με MIUI 9 !!!)
-
Σε Mi5 και σε Redmi Note 4(Snap) , ήρθε ΟΤΑ και έγινε η αναβάθμιση jet !!!
-
Να πω και εγω τα δικά μου ... Σε Mi 5 πέρασε με τη μία , είχε θέμα με την ανάποδη κάμερα , έβαλα το fix , όλα ΟΚ (πολύ καλή μπαταρία ) Σε Mi 4 άλλαξα το recovery (μετά διάβασα ότι δεν χρειαζότανε ) πέρασα τη rom , κόλλησε στη διάρκεια της εγκατάστασης ( στο 83% αν θυμάμαι καλά ) , έκανα restart , και όλα πήγαν καλά . Σε Redmi Note 4X (global) , πέρασε με τη μία , κανένα θέμα . Σε Redmi Note 2 (ΜΤΚ) , πέρασε με τη μία , κανένα θέμα . Σε Redmi 3 (ido) , πέρασε με τη μία , κανένα θέμα . Αυτά τα ολί…
-
Σε mi5 με oficial global stable περασε με τη μια με hard reset