Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 174.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΔεν με αφήνει να κάνω νέα αίτηση Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει λόγος να το ψαξω παραπάνω προς το παρόν γτ ή αίτηση μου για ξεκλειδωμα του bootloader απορρίφθηκε Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕίχα κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα πριν κανα μήνα μήνυμα στο κινητό δεν μου ήρθε λόγω wind πιστεύω προσπαθώ τώρα να ξεκλειδωσω τον bootloader και μου λέει my application has been rejected. Τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει τα προβλήματά παρά άρχισαν νωρίς έχω συνδέσει τον λογαριασμό mi στο κινητό μπαίνω σε fastboot mode αλλά μωλις συνδεω το κινητό με usb με πετάει και μου βγάζει ότι φορτίζει τι κάνω λάθος; Για ξεκλειδωμα bootloader μιλαω Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρχεται και ή σειρά μου να χρησιμοποιησω τον οδηγό και μιας και δεν γράφει κανείς κάτι διαφορετικό φαντάζομαι όλα καλά με όσους τον ακολούθησαν. Κανένα θέμα με το twrp? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από adekastos: “ Το δικό μου από vickmall έκλεισε από αεροδρόμιο και την γλιτωσα ... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάτσε να έρθει σπίτι πρώτα να δούμε αν τη γλιτώσαμε...Γιατί υπήρξε αναφορά ότι στο tracking δεν έγραφε τελωνείο αλλά στο σπίτι ήρθε ο ταχυδρόμος με χαρτάκι τελωνείου με το μπουγιουρντί... Περίεργα πράγματα τώρα τελευταία... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Ελπίζω τουλάχιστον να ξεκλειδωσε τον bootloader, να περα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από adekastos: “Σε redmi note 3g αλλά το συγκεκριμένο δουλεύει σε όλους τους mtk ” σε εμενα δεν έμενε αναμένη η πράσινη λυχνία, οπότε δεν μου έβγαζε το παράθυρο να βάλω το IMEI.” Λοιπόν από εδώ : ngbrain.com/install-vcom-android-gadget-cdc-drivers/ θα κατεβάσεις και θα περάσεις τους drivers με τον τρόπο που λέει. Έπειτα ακουλουθεις τα βήματα που λέει εδώ ngbrain.com/fix-invalid-imei-mtk-devices-permanently/ Στο πρώτο λινκ έχει δύο drivers να κατεβάσεις εσύ θα κατεβά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Δοκιμάσαμε 4 τρόπους αλλά όλοι γράφουν από ότι κατάλαβα το IMEI στο Data για αυτό και δεν μένει μετά απο FR. Χρειάζομαι τρόπο που να μένει στην συσκευή μέσα” Ο μοναδικός τρόπος που βρήκα είναι με το maui meta 3g είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα σου έστειλα και σε pm τους οδηγούς,πλεον με fr τα ΙΜΕΙ δεν χάνονται και επιτέλους πέρασα στην τελευταία stable Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το mi5s plus (natrium) δεν το αναφέρετε καν ούτε στην 8.0 ούτε εδω,να αρχίσω να ανησυχω? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπον τελικα με το maui meta 3g εγινε η δουλεια επανηλθαν τα ΙΜΕΙ μονιμα