Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 174.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τι να τα κάνεις τόσα ΓΚΙΓΚΑΜΠΑΪΤ? Κοντά στα 200 ευρώ το 64-ρι, θες κάτι άλλο??” Ίσως μία έκδοση με snap γτ οι mtk μου έχουν φάει την ψυχη Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχασε ποτέ το ιμει το δικό σου γιατί στο sp flash tools σε περίπτωση που μπρικερνε το κινητό σου, δεν είχες κλικαρισμενη την πρώτη επιλογή που έλεγε preloader , βέβαια μαζί με το ιμει χάνεις και την nvram, το ιμει το βρήκα μέσα από το mobileuncle όσο για την nvram φαντάζομαι 2 μισή χρόνια που χάθηκε θα ζει την δική της ζωή κάπου μακριά από μένα, τεσπα το κακό είναι ότι οποτε γίνεται fr στο κινητό wipe data συγκεκριμένα διαγράφετε ξανά το ιμει και θέλει ξανά διαδικασία να την περάσω, Γιαυτό κ…
-
Μία και το λάπτοπ τα κακαρωσε. Τρόπος να το κανω unbrick δεν υπάρχει αλλά... Κατάφερα να φλασαρω μέσα από το twrp την stable 40 gtv-5.2.10 και είναι και ή μόνη που ανοίγει το τηλέφωνο και μπορώ να ξαναβαλω το ιμει τώρα υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω απευθείας στην τελευταία δίχως να κάνω wipe data και χάσω το ιμει; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ποια ρομ είχες και ποια ρομ πήγες να περάσεις και σε ποια συσκευή ?” Είχα την τελευταία stable και προσπάθησα να την ξαναπερασω πάλι από πάνω μέσω twrp με fr, για το xiaomi redmi note 3g
-
Παιδιά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει λίγο γτ μάλλον έγινε πατάτα, είχα περάσει την τελευταία v8 απλά επειδή την πέρασα μέσω mi recovery δεν μου πέρασε το Dolby atmos και το mod για τα sms έτσι είπα να ξαναφλασαρω την ρομ μέσω twrp όλα καλά μέχρι τώρα έγινε η εγκατάσταση κανονικά ανοίγει το κιν δίχως να αναγνωρίσει το ιμει κανένα πρόβλημα γτ σκόπευα να το περάσω μέσω mobileuncle Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να περάσω το Βήμα που προσπαθεί να συνδεθεί στο miaccount μου γτ δεν βλέπει την SIM και δεν αναγ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “@adekastos factory reset ??” Το wipe user data το ιδιο με το fr δεν είναι? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntel0s: “Παράθεση από adekastos: “Πέρασα μετά από πολύ καιρο που είχα gtv dev , stable στο redmi note 3g που έχω , απλά επειδή δεν μου πέρασε το dobly atmos μήπως δεν έγινε καλά ή εγκατάσταση? Σημειωτέον δεν έγινε μέσω twrp αλλά μέσω mi-recovery. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εκανες factory reset? Απο dev σε stable πρεπει να κανεις για να κσθηδει καλα η ρομ Εκανα και wipe cache και wipe data Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”
-
Δεν μου περασε ουτε το dolby atmos ουτε το mod με τους 160 χαρακτήρες στα sms. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε περίπτωση που πήγαμε απο gtv σε stable μεσω mi-recovery θα χρειαστεί να ξαναπεράσει η ρομ και με twrp? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk