Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-174 από 174.
-
Θέλω να παραγγειλω από vick το 3s international για τον κουνιάδο μου αλλά έχει δύο εκδόσεις ή μία λέει band 20, ota updates και ή άλλη band 20, greek language ποια απ τις δυό να διαλεξω για να ξεκλειδώσει ποιο εύκολα ο bootloader και να περαστεί ή ελληνική stable μετά? Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα μετά από πολύ καιρο που είχα gtv dev , stable στο redmi note 3g που έχω , απλά επειδή δεν μου πέρασε το dobly atmos μήπως δεν έγινε καλά ή εγκατάσταση? Σημειωτέον δεν έγινε μέσω twrp αλλά μέσω mi-recovery. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακομα μια βοήθεια, επειδη ειμαι με mi-recovery ποια βήματα θα πρέπει να κανω οταν μπω στο recovery Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω πολυ αδερφε... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aπο gtv σε ελληνική stable
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, θελω να παω απο την gtv που εχω περασμένη στο κινητό στην ελληνικη stable απλά επειδή απεχω λιγο καιρό απ τα του φλασαρισματος μπορεί καποιος να με βοηθήσει λέγοντας μου ακριβώς ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσω? Η εκδοση που εχω τωρα ειναι αυτη: 1e128cbaaf273a47e85f01a09b073652.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από osalonikios: “Το Redmi Note 3 Pro είναι σταθερη αξία αν και κατα τη γνώμη μου θα πρεπε να πάρει λίγο την κατηφόρα τώρα που βγηκαν κι άλλα. Το Redmi Pro είναι καταπληκτικο τηλέφωνο με μεγάλο + τις φωτογραφίες και το "εφέ" με την διπλη κάμερα στην πλάτη. Το Redmi Note 4 παρόλο που ψυχολογικα τα 13mp της κάμερας αποτρέπουν τον αγοραστη επειδή είδα φωτογραφίες του κάπου κερδίζει και κάπου υστερει με το Redmi Note 3 Pro. Σε καμια περίπτωση όμως δεν χάνει. Μεγάλο + …
-
Εκανα.Θα περιμένω την καινούρια ρομ να δω αν θα λυθεί το θέμα. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες σε xiaomi redmi note 3g που έβαλα την καινούρια ρομ παίρνω τηλέφωνο και το μικρόφωνο δεν λειτουργεί. υπάρχει κάποια λύση ; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έβαλα και εγω το λιθαρακι μου Nick: mamutsis
-
Καλη επιτυχία σε ολους...