Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 188.
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαθα περασει καιρος απο ότι καταλαβαίνω να πάμε σε καμια crdroid που στο miNote3 τουλάχιστον τα έσπαγε και δούλευε άψογα...
-
Ας ξεκιναμε
Μήνυμαλειτουργουν ολα οκ? Ειναι root? Δουλευω τραπεζες γιαυτο ρωραω
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠοιά custom του φοράς;;
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΑπο μπαταρια 1-2 μερες ανάλογα με την χρήση. Update στην 12.5.1 και factory reset και το προβλημα με το Bluetoothδε λυθηκε.... Εχει κανεις το ιδιο θεμα; Προσπαθω να το συνδεσω στο ignis αλλα συνδεει μονο τη φωνη... Media δε μπορω να streamάρω...
-
Ας ξεκιναμε
ΜήνυμαΠαίδες κάτοχος εδώ και μια βδομάδα από Mi Note 3. Η 12.0.5 πραγματική απογοήτευση... μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει update σε εμένα. Απαράδεκτο το bluetooth, στο αυτοκίνητο δε συνδέεται αυτόματα ΠΟΤΕ. Ακόμα και όταν το συνδέσω χειροκίνητα δε μπορώ να παίξω μουσική από το κινητό στο αυτοκίνητο... Με το MiNote 3 και την crdroid δεν είχα κανένα θέμα... Άμα δε διορθώσει η επόμενη MIUI τα σοβαρά θέματα που έχει θα σκεφτώ μέχρι και να το πουλήσω... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ XIAOMI... Το έχει γ@μ#$ει εντελώς το θέμα...…
-
Παράθεση από kostasdom: “Γεια σας ομάδα!!!! Κάτοχος του mi note 3, θέλω να περάσω τα αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) στον υπολογιστή μου αλλά όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή δεν μου βγάζει το μήνυμα στην οθόνη για να επιλέξω ότι ως τι θέλω να διαβαστεί από τον υπολογιστή. Δεν είναι θέμα υπολογιστή καθώς το έχω δοκιμάσει και σε άλλους. Τι μπορώ να κάνω για να μεταφέρω τα αρχεία??? ” Καλησπέρα ! Μπορείς να δοκιμάσεις απο twrp να τις μεταφέρεις?
-
Παράθεση από cacau: “Εδώ θα βρεις όλα τα twrp, πας στο mi note 3 Jason και κατεβάζεις το 3.3.1 red. Το βάζεις και μετά κάνεις την συσκευή unencrypted μέσα από αυτό. Προσοχή! Απλό Backup data (όχι twrp backup) οπωσδήποτε και μεταφορά σε υπολογιστή ή στικάκι - διότι αν αλλάξεις twrp 99% ΔΕΝ θα μπορέσεις να κάνεις επαναφορά μέσω του καινούριου!!! Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε βγάλε κλειδώματα οθόνης, κωδικούς, fingerprints κ.λ.π. για να μην γίνει καμιά στραβή και ξεκινήσει κλειδωμένο. Στο μέλλον να …
-
Παράθεση από cacau: “Twrp 3.3.1 red, rom stable 12.01 το δικό μας. Για encryption ψάξε στις ρυθμίσεις. Αν είναι, θέλει format data. ” Δεν μπορω να βρω κατι στις ρυθμισεις... Θα δοκιμασω να βαλω τη rom που εχεις με το twrp που εχεις κανοντας clean install ,format data και τα παντα ολα. Αν μπορεις σε παρακαλω ενα λινκ για το twrp να βαλω το ιδιο ακριβως, τη rom θα τη βρω εδω εγω αν ειναι!
-
Παράθεση από cacau: “Official? Έχεις ξεκλείδωτο bootloader? Μήπως η rom είναι encrypted? Δες αυτά και μετά πας παρακάτω... ” ξεκλειδωτος ειναι ναι, την official ειχα βαλει απο το site της xiaomi ,πως βλεπω αν ειναι encrypted? Εσυ ποιοα ROM του φοράς, να τη βάλω να δοκιμάσω αμα είναι... Επίσης ποιό TWRP έχεις;
-
Κανω mount το system αλλα δυστυχως δε το φλασαρει. Μπορω ομως με το terminal απο το PC μου όσο ειμαι σε twrp με ανοιχτο το system οπως λες να κανω "adb push ... " το build.prop μεσα στο system. Απλα οσο δεν ειμαι rootαρισμένος δε δουλευει γιατι μολις κανω επανεκκίνηση χάνεται το twrp. Προσπαθασα με το supersu , το φλασαρα εκανα reboot και δεν εγκατεστησα το supersu app. Μπουταρω κανονικα, δουλευει η gcam αλλα με το που παω να ανοιξω τη winbank μου ζηταει pin αντι για fingerprint και μετα απο καν…
-
Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πολλά flashing κατέληξα στην Global11.0.5 , με GCAM και MagisK. Σήμερα η Winbank έβαλε επιτέλους ξανά το winbankpay(NFC) αλλά δε με άφηνε να το χρησιμοποιήσω γιατί με έβλεπε rootaρισμένο ακόμα και κρύβοντας απο το winbankapp το root με το MagisKHide. Μετά από πολλά root & unroot - και uninstall & install του winbank κατάφερα να εγκαταστήσω πρώτα το winbank ,να ενεργοποιήσω το winbank pay και μετά να rootάρω. Αλλά με το που rootάρω το Winbankapp μου κόβει το login με το…
-
To camera 2 api έχει καταφέρει κανείς να το ενεργοποιήσει?
-
Την πέρασα στο Jason . Μέχρι στιγμής όλα καλά ... εκτός απο το πιο βασικό (για εμένα) δε μπορώ να βάλω τη γκογκλοκάμερα την οποία είχα στην 9.2 stable. Έχει κάποιος καμία ιδέα. Επίσης η aroma δε μπαίνει με τίποτα... μόνο η xtrv
-
Παράθεση από fotiskam: “@Thracia Δεν είχα ξεκλειδώσει το προηγουμενο οπότε θα χρειαστεί να κάνω τώρα εγγραφή κλπ... Πάντως μέχρι στιγμής 2-3 φωτο που τράβηξα με mi note 3 και το προηγουμενο mi5, έχω να πω ότι ειναι απογοητευτικές... Περισσοτερος θόρυβος και πιο ξεπλυμένα χρώματα... Για να ξέρουμε τι λεμε η βαθμολογια στο dxomark προφανώς και είναι πληρωμένη..... Τελος παντων, θα το δοκιμάσω και άλλο, ελπίζω να κάνω λάθος..... Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κινητό στα χέρια μου με καλύτερη κάμερα …