Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 188.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Γνώμες για αγορά νέου xiaomi
liquid - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα 2 κινητά και θα ήθελα γνώμες ,αν υπάρχουν και από κατόχους του δεύτερου γιατί το πρώτο το έχω πιάσει στα χέρια. Το πρώτο είναι το mi5c 3gb ram 64gb rom. Μου αρέσει πολύ το μέγεθος της οθόνης και η εξαιρετική της ποιότητα όπως και η εξαιρετική του κάμερα. Το βρίσκω στα 180 ευρώ. Το δεύτερο είναι το Redmi note 4x 4gb ram 64gb rom για το οποίο δεν έχω ιδέα απο οθόνη ,κάμερα κτλ. Το βρίσκω 169 ευρώ. Στην κατοχή μου έχω το mi4c αυτή τη στιγμή. Τι λέτε…
-
Περάστηκε σε libra, όλα δείχνουν μια χαρά όπως και η προηγούμενη. Παραμένει το θέμα με την αρχική οθόνη τέρμα αριστερά. Επίσης σε κάθε rom που περναω πρεπει να κανω μετονομασια του gps.conf (σε gpsxxx.conf) στον φακελο etc του system γιατί αλλιώς δε δουλεύει το googlemaps (δε λοκαρει ο δορυφορος). Antutu δε δοκιμασα αλλά πραγματικά αδιάφορο το σκορ, καθως πιστεύω πως αυτβ κ η προηγούμενη rom ειναι η αποδειξη πως ενα καλο software μπορει να απογειωσει το 'παλιο' hardware. Μπραβο σε ολους για τη φ…
-
Περάστηκε σε mi4c η xtvr . Για 1η φορά είμαι ειλικρινά τρελά εντυπωσιασμένος. Το κινητο πεταει παιδια, δεν υπαρχει η ρομ!!! Πολλά μπραβο!!! Ερωτηση, εχω 3 οθονες ( στον mi launcher) και οποτε παταω το home με παει στην 1η και όχι στη μεσαία οπως εκανε με όλες τις παλιές ρομ. Ξερει κανείς πως αλλάζει;
-
Το απεγκατέστησα κιολας χαχαχαχα...σιγα μη ξαναπερασω ολοκληρη ρομ για να χασω το ροοτ!!!
-
Περάστηκε σε Mi-4c libra (η XTVR όχι η ΑΡΩΜΑ) και όλα δείχνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ήρθα από την 8.5 stable εδώ γιατί είχα τρελό battery drain εκεί. Αναμένω να δω επιδόσεις μπαταρίας και εδώ. Το μόνο "κακό" είναι πως αν είσαι ROOT σε NOUGAT δε δουλεύει το Snapchat
-
Το γράφω εδώ μιας και το ρώτησα νωρίτερα, αν κρίνει ο admin ας το μετακινήσει. Βρήκα τη λύση στο πρόβλημα του GPS ,που δεν κλείδωνε τον δορυφόρο. Από εδώ Can't get gps lock? - HTC Rezound | Android Forums χρησιμοποίησα μόνο το σκέλος με την μετονομασία του gps.conf σε gpsxxx.conf Δε το έκανα όμως από κάποιον root explorer, το έκανα μέσα από τον file manager του TWRP (αφού πρώτα έκανα mount το system). Από εκεί που έβρισκα το πολύ 5-6 δορυφόρους τώρα βρήκε 9 ΑΜΕΣΩΣ και κλείδωσε μέσα σε 10sec... Τ…
-
OK το δοκιμάζω και αυτό, αν και δεν επανέφερα κάτι ούτε αυτή τη φορά! Ευχαριστώ!
-
Δυστυχώς ούτε με αυτό έφτιαξε.... έχει σχετικό θέμα η ΡΟΜ ή παίζει να τον ήπιε το gps του κινητού μου?
-
έκανα FR ναι, δε γίνεται αλλιώς απο dev σε stable. clear update agps πως κάνω?
-
Παιδιά καλησπέρα, Πέρασα την 8.5 stable από την 6.9.15 που ήμουν αλλά έχω θέμα με το GPS. Δε κλειδώνει η θέση μου στο google maps (ούτε στην 6.9.15 κλείδωνε) . Στο cit που μπαίνω ,έχει 5-6 δορυφόρους που βρίσκει αλλά δε κλειδώνει κανένας με αποτέλεσμα να μη δουλεύει το google maps. Καμία ιδέα ? Mi4c libra η συσκευη μου
-
Παράθεση από tzeni: “Καλησπέρα σε όλους, Μετά από εγκατάσταση της aroma 7.5.25 το κινητό μου έχει προβλήματα με το TWRP... πλέον δουλεύει μόνο με vol + ΚΑΙ vol - μαζί με power Πως μπορείς να επιστρέψεις στην παλιά λειτουργία δηλαδή, με power και volume + παρατεταμένα, ή μέσα από το power menu; Γιατί εγκατέστησα παλιό TWRP επανέφερα και αντίγραφο που ειχα πάρει πριν την αναβάθμιση αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω; ” Και εγώ το ίδιο έπαθα αλλά πλέον δε μπαίνει στον bl η συσκευή μου(libra)με κανένα τρ…
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από george_1: “Πατα το power button μαζι με το volume up και το volume down. ” Απενεργοποιείς το τηλ. Πατα και τα 3 κουμπια μαζί (power & vol+/-) . Μόλις εμφανιστεί το λογοτυπό του mi αφήνεις το power αλλά συνεχίζεις να κρατας τα άλλο (vol +/-) . Σε 3-4 δευτερόλεπτα θα ανοίξει σε recovery! ” κανοντας οτι ειπες μπαινει σε fastboot. Με power+volup δειχνει το λογοτυπο mi για 10 δευτερα περιπου και μετα κλεινει το κινητο εντελως...