Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Εντάξει, με κάλυψες! Πρόσβαση στο App Store?
-
Από εκεί το πήρα κι εγώ Το international edition Ποιο θα εχω; Δεν με ενδιαφέρει η γλώσσα ως γλώσσα αλλά η σταθερότητα και η προσβασιμότητα σε υπηρεσίες... Αρκεί να μην ειναι κινεζικά ...
-
Εγώ ποιο θα εχω απο αυτά;
-
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Μιλάω για το κινητό και όπως αυτό θα έρθει χωρίς να πρέπει να το πειράξω... Εννοώ, ότι μετά απο κανά μήνα, όπως γράφουν κι άλλοι, θα βγει νέο software και όλοι θα είμαστε ευτυχείς...
-
Δηλαδή, για να τα βάλουμε λίγο κάτω κι εμείς οι άσχετοι, μόλις με το καλό παραλάβουμε ΔΕΝ χρειάζεται να γίνει κάτι σε επίπεδο ρυθμίσεων για να λειτουργεί το κινητό, σωστά; Απλά θα έχει την αγγλική σαν γλώσσα χειρισμού... Κι επιπλέον, δεν γίνεται ακόμη να περάσουμε ελληνικά καθότι δεν ειναι ακόμη διαθέσιμη η σταθερή version αυτή για το Kate, χμμμ κάτι τέτοιο;
-
1. Από το πρώτο κιόλας post, ρώτησα αν είμαι ή όχι off-topic και ουδείς moderator επενέβη. Επιπλέον το εάν το κινητό μας παίρνει ή όχι τις SDXC ειναι κάτι που αφορά στο κινητό μας και όχι στις κάρτες ... 2. Οι SanDisk και Samsung δεν ειναι μαϊμούδες αλλά αν ξέρεις κάτι, πες το. Όσο για τις φωτογραφίες το κινητό μας έχει 32GB μνήμη. Εγώ την SD τη θέλω για back up καμιά 60αριά GB από αρχεία της δουλειάς μου που τώρα κουβαλάω σε στικ. 3. Αν αφαιρέσεις το φόρο του κράτους και το "νόμιμο" κέρδος του …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από nial: “Mixaliscy, είδες το mail που σου στέλνω το link? OK, παραγγέλνουμε; ...και νέα καταχώρηση στα €9,82 ” Ναι φαίνεται οκ αν και παντού αλλού είναι σε πολύ διαφορετικές τιμές. Εγώ παρηγγειλα kingston που είχα και παλιά και ξέρω πως είναι επίσης καλή. Νομίζω όμως είσαι οκ ” Έτσι νομίζω κι εγώ. Όντως οι τιμες ειναι ό,τι νά´ναι. Τέλος πάντων, λέω να παραγγείλω μια εκεί στο δεκάρικο, όποτε αν την πατήσω να κλαίω ενα δεκάρικο, όχι παραπάνω. Στην Ελλάδα έχουν γ…
-
Παράθεση από silverwing: “Είναι εύκολο ένα link σε pm για την κάρτα? Ευχαριστώ.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Βεβαίως, θα σου στείλω άμεσα. Επειδή όμως μπαίνουν συνεχώς νέες καταχωρήσεις (εγώ βρήκα σήμερα το πρωί αυτή στα €9,8) ίσως να αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο eBay με search κριτήρια τα επιθυμητά GB (εγώ βάζω 128)! Θα σου βγάλει πολλά, οπότε εκεί θέλει λίγη προσοχή σε επιμέρους δείκτες, π.χ. Reading/writing rate (θα βρεις και στα 48 και στα 80 ΜΒ/s), κτλ. Καλό ψάξι…
-
Τι είναι όλα αυτά ρε παιδιά; Έχω χάσει τη μπάλα ... Mixaliscy, είδες το mail που σου στέλνω το link? OK, παραγγέλνουμε; ...και νέα καταχώρηση στα €9,82
-
Παράθεση από studiosakis: “εγω τα πήρα απο γνωστό κινεζικό μαγαζί γύρω στα 17ευρω. Τώρα ίσως να έχουν πέσει. ” Ναι, έχεις δίκιο, κάπου ανάμεσα στα €13-21 βρίσκονται. Μπερδεύτηκα και έγραψα παραπάνω ότι τα βρήκα στα €3-4 γιατί είναι περίεργες οι καταχωρήσεις στο ebay. Θέλει προσοχή, οι χαμηλές τιμές μπορεί να αναφέρονται σε επιμέρους ανταλλακτικά του προϊόντος που αναζητούμε, όπως τα ελαστικά βυσματάκια για τα αυτιά από τα handsfree κτλ. Η ακριβής περιγραφή του προϊόντος δεν αναφέρεται στον τίτλο…
-
Χμμμ, ναι, τα είδα, αλλά πάλι τα ίδια, τουλάχιστον στο eBay, από €3-4 ως καμιά 20αριά! Πως ακριβώς διαλέγεις; Βουρ στα φτηνά ή ειναι μούφα;
-
Καλημέρα, μιας και τον τελευταίο καιρό ψωνίζουμε xiaomi, είπα να δω και xiaomi handfree, αλλά στο ebay γίνεται πανικός. Ξέρει κανείς ποια είναι της προκοπής; Κι επιπλέον, γιατί το ίδιο μοντέλο (π.χ. το mi piston III που φαίνεται τελευταία προσθήκη) κινείται από €1-2 ως και €20 ή και παραπάνω; Στο skroutz έριξα μια ματιά και τα σχόλια είναι εκθειαστικά αλλά η τιμή τσιμπημένη ... οπότε αφού ακόμη τηλέφωνο δεν έχω παραλάβει, δεν τα βιάζομαι κιόλας, γι' αυτό κοιτάω έξω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Παράθεση από ioann1s: “Παράθεση από nial: “aliexpress.com ” φαντάζομαι μιλάς για τοOfficial Global Version Xiaomi Redmi Note 3 special Edition Smartphone 5.5 Inch 2GB 16GB 64bit Snapdragon 650 16.0MP B4 B20 B28 στα 2gb/16gb ” μιλάω για μια θήκη του
-
aliexpress.com
-
@sakis93 βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις και από εκεί που το παρήγγειλα εγώ το δίνουν και πακετάκι με tempered glass. Πριν παραγγείλω έστειλα mail για το εάν είναι από σιλικόνη και η απάντηση ήταν "...it's soft tpu" όπου αυτό είναι κάποιο μαλακό πολυμερές, όπως αρχικά είχε επισημάνει ο kyrgeo1978. Το πακέτο το πήρα στα €8 αλλά επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται η δημόσια ανάρτηση του e-shop, στείλε pm να σου γράψω ... Πάντως, επειδή κάποιο άλλο μου άρεσε περισσότερο και είχα αρχικά ρωτήσει για εκείνο, …
-
Thanks Kyrgeo 1978 !!! Την παρήγγειλα στα €8 με tempered glass
-
Επιστροφή στην κουβέντα για τις θήκες ... Στο ebay που έριξα μια ματιά πωλούνται αρκετές με ένδειξη για 5.5 inch Xiaomi Redmi Note 3 Pro ... Στις τύπου wallet που ενδιαφέρομαι, αν το εσωτερικό πλαίσιο που κουμπώνει το κινητό είναι σιλικόνης μπορεί και να χωράει τα 2,5mm παραπάνω της international έκδοσης, αλλά αν είναι σκληρό πλαστικό ... θα πάει χαμένη μάλλον ... Υπάρχει κάποιος στο forum με international έκδοση που να βρήκε κάπου σωστές θήκες;
-
Παράθεση από dominicus: “Παράθεση από nial: “Καλημέρα κι από μένα. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν έχω συσκευή αλλά ψήνομαι ... Αν έχω καταλάβει καλά παραγγέλνουμε official international version της συσκευής ώστε να μας καλύπτει τόσο ως προς την stable εκδοση του λογισμικού (αν και μόνο αγγλική, τουλάχιστον προς το παρόν) όσο και ως προς την κάλυψη band 800 που χρησιμοποιεί ήδη η wind και θα ακολουθήσουν και οι άλλες (καθ'ότι μεγαλύτερης κάλυψης, οπότε μικρότερης ανάγκης για κεραίες. Νομίζω …
-
Όλα εντάξει με τη διαδικασία παραγγελίας domenicus? Συμφέρει μέσω paypal ή πιστωτικής? Και, παρεπιπτόντως, πόσο χρυσό ειναι το χρυσό? Εννοώ πολύ προς το κιτς ή πιο διακριτικό προς το μπρονζε? (ειναι και το αισθητικό ένα θέμα!!!) Thanks!
-
Καλημέρα κι από μένα. Είμαι καινούργιος στο forum και δεν έχω συσκευή αλλά ψήνομαι ... Αν έχω καταλάβει καλά παραγγέλνουμε official international version της συσκευής ώστε να μας καλύπτει τόσο ως προς την stable εκδοση του λογισμικού (αν και μόνο αγγλική, τουλάχιστον προς το παρόν) όσο και ως προς την κάλυψη band 800 που χρησιμοποιεί ήδη η wind και θα ακολουθήσουν και οι άλλες (καθ'ότι μεγαλύτερης κάλυψης, οπότε μικρότερης ανάγκης για κεραίες. Νομίζω ότι και ανά την Ευρώπη αυτήν χρησιμοποιούν). …