Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 139.

• μια ακομα απορια. Οταν παταω το power και καλα για να κλεισει το κινητο , δεν μου βγαζει την επιλογη για TWRP . Ti paizei ?

• δοκιμασα και εβαλα τον κωδικο του κλειδωματος του τηλεφωνου μου και προχωρησε παρακατω. Αντε να δουμε

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από olafeone: “Παράθεση από spideman3: “Εσείς έχετε θέμα με το twrp δοκίμασε αυτά που έχει εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI δες σε αυτό το νήμα λίγο ποιο πίσω πως θα το περάσεις σωστά. Αν περαστεί και είναι λειτουργικό τότε προχωράς στην εγκατάσταση της rom, στο χαλαρό θέλεις ένα factory reset και δεν ξέρω αν πρέπει και format data. ” Το εκανα φιλε μουν αυτο αλλα μενει στην αρχικη οθονη του TWRP . το εκανα μεσα αοπ command line, bootarei αλλα μετα μενει …

• οκ το εβαλα , αλλα μου ζηταει εναν κωδικο.. τι εννοει ?

• Παράθεση από spideman3: “Εσείς έχετε θέμα με το twrp δοκίμασε αυτά που έχει εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI δες σε αυτό το νήμα λίγο ποιο πίσω πως θα το περάσεις σωστά. Αν περαστεί και είναι λειτουργικό τότε προχωράς στην εγκατάσταση της rom, στο χαλαρό θέλεις ένα factory reset και δεν ξέρω αν πρέπει και format data. ” Το εκανα φιλε μουν αυτο αλλα μενει στην αρχικη οθονη του TWRP . το εκανα μεσα αοπ command line, bootarei αλλα μετα μενει στην αρχικη οθονη του TWRP

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

olafeone - - Recoveries

Μήνυμα

Ρε παιδια εβαλα το TWRP 3.2.1.0 στο mi mix 2s αι εχει κολλησει στην αρχικη οθονη. τι παιζει να εγινε ?

• Παιδες μπορει καποιος να μου θυμισει η να με βοηθησει να περασω μια rom απο το forum μας ? Επειδη δεν θυμαμαι καλα το πως γινετε. Για οσους ρωτησουν εχω ξεκλειδωτο τον Bootloader. aeec976acad9dda0ebb6a941760d7c72.jpg

• @sakisfoa φιλε μου και σε μενα το εκανε αυτο με τον κωδικο τουWifi και δεν μπορουσα να γραψω τιποτα. η λυση ειναι μια. πας και βαζεις μεσω της IP του υπολογιστη σου το Wifi σου χωρις κωδικο για να μπορεσεις να συνδεθεις , οταν μπεις και μπουταρει το κινητο σου τοτε πανε παλι και βαλε κωδικο στο ιντερνετ σου. και μπορεις να ανοιξεις το κινητο σου.

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

olafeone - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Εγω ακομα περιμενω τις 360 ωρες για να το ξεκλειδωσω.

• RE:

olafeone - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “registration code λεει” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μεσω του WeChat λογαριασμου της Xiaomi ειδα οτι μπορουμε να γραφτουμε στο προγραμμα για Beta του Miui10. Το θεμα ειναι οτι ειναι στα κινεζικα και δεν ξερω σε ενα σημειο πως να προχωρησω . Πχ στο δεύτερο κουτάκι τι βάζουμε; 4c3d4c1894da2318a4d84ec1d4896794.jpg

• Καλημερα παιδες , μια ερωτηση να κανω. Η εφαρμογη οταν κανω sign in με τον λογαριασμο μου , κανει το Login και στο sync data μου λεει fail try again. ενω με την επισημη δεν εχει τετοιο προβλημα. Μπορει κανεις να βοηθησει η αν εχει γινει σε κανεναν αλλο αυτο.

• Παιδες κατι ασχετο αλλα ειπα να το βαλω εδω. Εχω το RN4 nikel και εδω και λιγες μερες δεν δουλευει το Facebook, το θελω για την δουλεια μου και μου λεει σφαλμα φορτωσης , δοκιμαστε ξανα . Οταν κανω uninstall και μετα ξανα εγκατασταση ολα ρολοι για 3-4 μερες. μετα παλι τα ιδια. Το συναντησε κανεις αλλος αυτο το προβλημα ?

• Εχω ρε παιδια μια απορια. Ισως το εχει ρωτησει και αλλος αλλα εγω θα ρωτησω. Την Miui 9 ποτε περιπου θα την παρουμε ? Nikel εχω για να μην ρωτησετε , με την rom του forum. Αρωμα rom η XTRV .

• το bootloop μου φτανει. Θα τον πω να μην την περασει

• Παιδες ενα φιλαρακι πηρε ενα φλασαρισμενο Note 4 και θελει να βαλει official . Η απορια μου ειναι . Την βαζει με twrp ? και αν ναι , μετα για να βαλουμε την ελληνικη την δικια μας γινετε?

• Mi band 2 ( δεν έχει ειδοποιήσεις!)

olafeone - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από endlessterror: “Πάνω που έψαχνα το θέμα και έπεσα πάνω ΑΚΡΙΒΩΣ στην περίπτωση. Χρησιμοποιώ το επίσημο (αγγλικό) mifit με το band 2. Σε όλες τις περιπτώσεις, τελευταία έκδοση λογισμικού φορτωμένη. Το συμπέρασμά μου μέχρι στιγμής: αν θες να το χαρείς με ειδοποιήσεις με ονόματα και να παίζει η ειδοποίηση πάντα (και όχι όποτε του έρθει) ΜΗΝ το βάλεις σε Xiaomi κινητό (true story)! Εξηγούμαι: * έχω συνδέσει διαφορετικά miband 2 σε Redmi 3 Pro, Mi3, Redmi 4. Όλα τα κινητά με την τελευταία…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από olafeone: “Δεν βαζω πρωτη φορα απο dev σε stable, ” Με κάλυψες.... ” Ολα οκει μετα απο την 2η εγκατασταση και μετα απο wipe data dalvik cache και factory reset. Αλλα εαν δε δουλευε αυτο ειχα στην SD και το dev το αρχειο οποτε θα γυρνουσα παλι εκει

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από olafeone: “εβαλα την stable και εδω και μια ωρα εχει κολλησει στο Mi ” Ποια stable έβαλες ?Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά? ” Δεν βαζω πρωτη φορα απο dev σε stable, η εγκατασταση ολοκληρωθηκε κανονικοτατα.Εβαλα αυτη που εχει το λινκ στο αρχικο ποστ για το nikel κινητο μου. Μετα το 2ο install εμφανισε το android με τις τελιτσες οποτε λογικα εστρωσε μετα απο 2 install και 3-4 wipe τα παντα

• Εγω ρε παιδες εχω το nikel (Redmi note 4) εβαλα την stable και εδω και μια ωρα εχει κολλησει στο Mi και δεν λεει να προχωρησει. Εχω κανει wipe data dalvik cache αλλα τιποτα ω τωρα. Θα την ξαναπερασω απο επανω να δω μηπως γινει τιποτα αλλο. Και θα επιστρεψω με απαντησεις.