Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 139.

• Mi band 2 ( δεν έχει ειδοποιήσεις!)

olafeone - - Mi Band

Μήνυμα

Εδώ είναι ομως4200f1e24b4b14e737b5ebc78363df03.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi band 2 ( δεν έχει ειδοποιήσεις!)

olafeone - - Mi Band

Μήνυμα

Σε εμενα ρε παιδια βγαινουν μια χαρα οι ειδοποιησεις. Μεσα απο το προγραμμα επιλεξατε σε ποιες εφαρμογες θελετε να βγαζει ειδοποιησεις ? a2dc0429f629adf8aa72ee38f2fc428c.jpg

• Πρόβλημα σύνδεσης mi band2

olafeone - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από notakos86: “Καλημερα παιδες.. Λιγο την βοηθεια σας... Κατοχος ενος ΜΙ5.. παρελαβα το miband2. Κατεβασα το mifit κατατην εγκατασταση της εφαρμογης και αφου συνδεθηκα στο mi account η εφαρμογη mifit εχει κολλησει και μου ζηταει nickname. οτι nickname και να εχω βαλει δεν μ λεει καπου να πατησω οκ ή κατι τετοιο κ δεν προχωραει η φαση... Εχει κανενας καμια ιδεα???? ” Πατα φιλε μου μια φορα το πισω και θα εμφανιστει το κουμπι να πας παρακατω. Και σε μενα ειχε γινει. Οσο για το nickname ο…

• Πρόβλημα σύνδεσης mi band2

olafeone - - Mi Band

Μήνυμα

@ "notakos" λοιπον επειδη και σε εμενα το ειχε κανει και νομιζα ειναι προβλημα .. οταν βαλεις το Nickname που σου λεει , πατα μια φορα το κουμπι για πισω. Τα σου εξαφανισει το πληκτρολογιο και ετσι θα δεις το κουμπι επομενο.

• μια ερώτηση για τους πιο έμπειρους στο βραχιόλι. Ρε παίδες πως γίνετε να διαβάσει τον ύπνο; Χθες το πήρα και αν δεν έβαζα εγώ πόσο κοιμήθηκα δεν έβγαζε τίποτα

• Απορια

olafeone - - SAMSUNG

Μήνυμα

εκανε αλλα δεν μεταφερθηκανε ολα στο αλλο το κινητο της , γιαυτο και εχει τωρα αυτο το θεμα.

• Απορια

olafeone - - SAMSUNG

Μήνυμα

το κινητο αυτο ηταν της δουλειας και ειχε τις επαφες απο τους συνεργατες της, γιαυτο ειναι το προβλημα. Δεν εινια κανενα αξιας

• Ευχαριστουμε για μια ακομα φορα για το τοσο ομορφο δωρακι

• Απορια

olafeone - - SAMSUNG

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, θα το δωσω σε εναν ειδικο να δουμε τοτε τι θα πει και αυτος.

• Απορια

olafeone - - SAMSUNG

Μήνυμα

Samsung ειναι το κινητο της. αν ηταν Xiaomi ειχα και εγω την λυση.Εσπασε η οθονη χιλια κομματια και δεν ανοιγει ειπα πιο πριν , γιαυτο ειπα αν μπορει να γινει κατι χωρις να το παει στον μαστορα.

• Απορια

olafeone - - SAMSUNG

Μήνυμα

Παιδες μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει σε ενα θεμα ? Η φιλη μου εσπασε το κινητο της, της επεσε και εσπασε με αποτελεσμα να μην ανοιγει και να μην μπορει να δουλεψει η οθονη. Τωρα θελει να τραβηξει οτι δεδομενα εχει μεσα .. εικονες μουσικη επαφες , αλλα επειδη δεν ανοιγει το κινητο δεν μπορει. Υπαρχει κανενας τροπος να γινει αυτο η να παει σε κανεναν μαστορα να αλλαξει οθονη και να το κανει ? Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι τελωνείο, τώρα περιμένεις πότε με το καλό θα βγει, στην καλύτερη δεν θα σου βάλουν τίποτα ή έστω 3 ευρώ για τον έλεγχο. Στην χειρότερη πας για 24% ΦΠΑ + 12 ευρώ έξοδα, ανάλογα με το πόσο θα κοστολογήσουν αυτό που έχεις παραγγείλει ” Αυτο που παραγγειλα ηταν μια σβουρα (fidget spinner)για οσους ξερουν , στοιχιζει 49ευροπουλα , εβαλα με το εξπρες να ερθει , αλλα 30 για να ερθει σε 5-6 μερες.οποτε συνολικα κανει 79 ? επανω σε αυτο θα με χρεωσουν στο 79 η στο 49 που λο…

• παιδες μια απορια αν μπορειτε να μου λυσετε... Παραγγειλα κατι απο αμερικα. Ηρθε σαλονικη. Μπορει κανεις να μου πει το τηλεφωνο απο το ΥΕΔ γιατι δεν μου το βγαζει πουθενα ? Ή αμα γνωριζει κανεις τπτ για το αν θα μπει κανενας φορος η τπτ αλλο ... Παραθετω το τι γραφει στο σαιτ του ελτα * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 11/4/2017, 12:34:11 * ΥΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 11/4/2017, 08:10:52 * Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 10/4/2017, 13:03:46 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ …

• Xiaomi Redmi Note 4G

olafeone - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Έγινε φίλε μου και συγγνώμη κιόλας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 4G

olafeone - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παίδες εγώ δεν περιμένω κανένα κινητό αλλά μπορεί να μου πει κάποιος τι εννοεί εδώ το ΕΛΤΑ; Πέρασε τελωνείο νομίζω Αθήνα ή θα περάσει και από την Σαλονίκης;558518a905cc0ef8cb9452320627ec7e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλη τυχη σε ολους μας

• Απορια

olafeone - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Η global πως μπαίνουν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απορια

Μήνυμα

Οπότε φλασαρισμα και πέρασμα άλλης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απορια

Μήνυμα

1ba798ffd9c4f27ac746ed8349907c32.jpg εδώ έχω ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απορια

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά σήμερα ήρθε ένα φιλαράκι με το redmi3 και μου λέει δεν περνάει αναβαθμίσεις το κινητό του. Θα ήθελα να μου πείτε αν πρέπει να κάνω φλασαρισμα και πέρασμα Ρομ η γίνεται και αλλιώς.