Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 139.
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αναλαμβάνοντας να κάνεις επισκευή σε μία συσκευή που δεν πουλάς, αναλαμβάνεις αυτόματα και την περίπτωση αστοχίας της επισκευής - υποχρέωση έναντι της συσκευής και ας μην είναι αγορασμένη από το συγκεκριμένο κατάστημα. Υπάρχουν άλλα 50 μαγαζιά εκεί έξω που πουλάνε xiaomi ως μεταπωλητές, τράβα πες σε όλους "γιατί δεν μου το επισκευάζεις και ας μην έχω πάρει από εσένα...xiaomi πουλάς...xiaomi έχω κι εγώ...θέλω επισκευή...". Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατηγορείς την …
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΚοιτα επειδη δεν το πηραμε απο αυτους , δεν ειναι σωστη συμπεριφορα επαγελματια αυτη.Σε μαγαζι με ηλεκτρονικα τσιγγαρα δουλευω εγω , για επισκευες περνω πολλα μηχανηματα, ειτε τα πηρανε απο εμενα ειτε απο αλλου και τα δινω για επισκευη ολα. Μπορει να πει ο ΔΗΘΕΝ επισημος Αντιπροσωπος , εγω δεν αναλαμβανω επισκευες.Ειμαι μονο πωλητης και αν σας χαλασει και δεν το πηρατε απο εμενα, κοψτε τον σβερκο σας και βρειτε πως και που θα τα επισκευαζετε. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?????
-
Παράθεση από nickkon: “wipe data? δεν έκανες? ” Οχι δεν εκανα . =============== Φεβ 1st 2017, 12:05pm =============== Ας το δοκιμασω τωρα και με wipe data να δω τι θα γινει.
-
Rom 7.1.12 wipe dalvik cache system το θεμα ειναι δεν το εκανα πρωτη φορα. Εχω βαλει απειρες ρομ ρε συ, και πρωτη φορα μου εκανε αυτο το προβλημα.
-
Στο RN4 pro το εβαλα το πρωι αλλα απο το πρωι δεν μπορω να μπω στο τηλεφωνο και στις επαφες. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη ρομ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα ήτανε τιμη μου να ειμαι και εγω μελος της τεραστιας σκουλικοκοινωτητας του κοσμου.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρωμερες και τρισαθλιες σκουλικαντερες ολου του κοσμου ενωθειτε κατω απο την σκουλικοσημαια
-
d22cbab9bc14dd107ef896dd51a4f3fb.jpg5ea935e9051f3d3bca5fa8cd1977cffe.jpg είναι όλα απενεργοποιημένα την άλλαξα την Ρομ οπότε αυτό δεν μπορώ να το δω που μου ειπες σταματη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@olafeone τσέκαρε ποιες εφαρμογές έχουν δικαίωμα να ανοίγουν τα δεδομένα. ” Θα την βαλω παλι και θα τσεκαρω και θα σας πω τα νεα σε λιγακι
-
Εγω καθε λιγο και λιγακι μου λεει οτι συνδεθηκα στα δεδομενα του κινητου και μου τρωει καθε μερα απο ενα ευρω, παρολο που δεν τα εχω ποτε ενεργοποιημενα.Για πειτε ρε αφεντες τι μπορει να φταιει ? αναγκαστηκα και κατεβηκα εκδοση ρομ .
-
Παράθεση από demakhs: “Εσυ δεν είσαι ντόπιος από κει, είσαι αλλοδαπό στοιχείο κ προηγούνται οι γνήσιοι ντόπιοι που ρουφάνε πρώτοι το σήμα 4g, γι αυτό!!!! Τώρα αν περισσέψει λίγο καμιά φορά, κάτι θα τσιμπησεις κ εσύ!! ” ΠΦΦΦ ΚΡΥΑΔΕΣ Με την νεα ρομ εχω παντου σημα, απο τις αρχες του χρονου εγινε αυτο...ισως αναβαθμησανε και τις κεραιες δεν ξερω σιγουρα.
-
Λοιπον Μπραβο μας για την ΠΡΩΤΙΑ.. Οσο για το σχολιο του συνφορουμιτη για πολλαπλες ψηφους απο το ιδιο λογαριασμο , θα σου πω μονο απο την δικια μου πλευρα οτι εγω λογω δουλειας φιλε μου δεν μπορεσα να ψηφησω πολλες φορες (2-3) , γιατι ημουν απο το πρωι μεχρι σχεδον το βραδυ δουλεια, και πιστευω οτι και πολλα ακομα ατομα ειναι στην ιδια κατασταση με εμενα. Οι Ινδοι που βγηκανε στην 2η θεση ειναι πολλοι περισσοτεροι απο εμας απο θεμα πληθυσμου και βγηκανε 2οι. Εαν δεν θελεις ρε φιλε να αναδικνυει…
-
olafeone και ψηφησα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από olafeone: “Εμενα ρε παιδια μου βγαζει αρκετα συχνα επανω στο Status Bar το εικονιδιο για την καρτα μνημης και τι θελετε να κανετε και τετοια πραγματα. Απο την ωρα που μπηκε η νεα ρομ αυτο. Οχι οτι μου ειναι προβλημα να παταω το Χ καθε φορα , αλλα γιατι το βγαζει ρε παιδες ? Redmi Note 4 ” Κάθε φορά που κάνεις restart; ” Όχι ρε συ, συνέχεια χωρίς να κάνω restart το ξερω οτι το βγαζει με καθε επανεκινηση, αν ηταν μονο τοτε δεν εχω προβλημα εινια λογικο. Δεν εινα…
-
Εμενα ρε παιδια μου βγαζει αρκετα συχνα επανω στο Status Bar το εικονιδιο για την καρτα μνημης και τι θελετε να κανετε και τετοια πραγματα. Απο την ωρα που μπηκε η νεα ρομ αυτο. Οχι οτι μου ειναι προβλημα να παταω το Χ καθε φορα , αλλα γιατι το βγαζει ρε παιδες ? Redmi Note 4
-
Παράθεση από gkalen: “@olafeone Πιθανώς είναι θέμα server , δεν δούλευαν σε καμία συσκευή τις τελευταίες μέρες .. Πριν λίγο όμως μπήκα και τώρα φορτώνουν κανονικά τα θέματα και δουλευουν ” Ελα συγγνωμη , ολα ειναι οκ τωρα . Τελικα δικιο ειχες ηταν του σερβερ το θεμα. Γιατι το ειχα πολυ καιρο και ειχα ξενερωσει.
-
Ρε παιδες εχω μια απορια, απο την ωρα που εβαλα τις ρομ 6.12.Χ και μετα , δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη ΘΕΜΑΤΑ, για την ακριβεια μου λεει ΠΑΝΤΑ "can't connect to network" ειτε σπιτι ειτε δουλεια , ειτε με ασυρματο ειτε με τα δεδομενα. Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο ? 4be0742b49ca2c659f310641514ed281.jpg Έτσι είναι εδώ και τόσο καιρο
-
xiaomi
ΜήνυμαΕλληνικα και οχι greeklish περικαλω, κανονες ειναι αυτοι