Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3
4
5
6 Σελίδα 6 από τις 7
7
Έλεος ρε σκωλικα ... ΧαχΑΧαα τι εβαλες παλι ? χΑχαΧαΧΑΧαΧΑΧχΑΧΑΧα ΠΕΕΕΕΘΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑ
2200431230cab1ae5779f10d5b1a9c40.jpg μπήκε ή νέα ρομ , τώρα θα την δοκιμασω να δω τι λέει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδες απο την 6.0.27 για να παω σε αυτην , την βαζω στην sd καρτα, μετα παω με twrp .. wipe , wipedalvik cache , reboot ? και μετα την βαζω ?
Να ρωτησω κατι και εγω??? Λοιπον εχω 'ηδη φλασαρει το κινητο μου. Για να περασω τις xtrv τι πρεπει να κανω? Twrp η μεσω του updater του κινητου ? 22e9592aa37c94d5c7607f8a3567d5d6.jpg
Με αυτήν την rom fa72a0ce09dde31b73d11d7ba59fcd2b.jpg score 15cec4072c438359e1c6494ac8322e1b.jpg Τι λετε ? καλα ειναι ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλωσήρθες Δημητρη . Με το καλό να το παρεις στα χέρια σου το κινητο, μην ανησυχεις παντως, ολο και κατι θα βγει ρε στην πορεια.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Δουλευω αυριο οποτε θα την πεσω και εγω, δεν πειραζει θα το δοκιμασουμε αυριο που θα σχολασω κατα τις 9 το βραδακι ? Αμα θες και με teamviewer .
εννοω οτι στο adb δεν μου εμφανιζει καμια συσκευη
Εμενα δεν μου εχει επιλογη για rollback , ξερει κανεις τι μπορω να κανω?
χασαμε ναι αλλα το αξιζαμε . Δεν παιξαμε καθολου
κοιτα δεν ειμαι ασχετος με την τεχνολογία με τα xiaomi ειμαι.ανοιχτο το pc συνδεδεμενο το κινητο.
μολις μπηκα σπιτι, μπορει κανεις να μου πει τωρα που ειμαι μπροστα στον υπολογιστη τι να κανω?
δεν με πειραζει , οποτε θελετε. :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Εαν θελει καποιος να μου δειξει με teamviewer οταν παω σπιτι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
δεν νομιζω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Χαχαχα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
εαν.μπορεσει ενας να με βοηθησει την πρωτη φορα να δω τι γινετε θελω. Μετα θα τα κανω και μονος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ΧΑΧΑΧΑ μολις το ειδανε μου ειπαν.. τι κινεζια πηρες ρε; και να ξερει και να βαζει και ρομ; πολλλά θες. :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
1
2
3
4
5
6 Σελίδα 6 από τις 7
7