Molis mou irthe sta xeria to kinito, fisika den exei ellinika. Prospathisa na to paw fastboot alla tipota den to vlepei.sorry gia ta greeklish. Me Windows 10 prospathisa ton tropo Pou lete alla tipota. Kathe voithia euprosdekti Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Παράθεση από GR_Macedon: “@olafeone καλώς ήρθες στην παρέα. Τον Δημήτρη τον Μιδα τον ξέρεις στην Βεροια. ” Τι ηλικια εχει ? Ξερω ενα παιδι ισα με μενα ειναι στην ηλικια που τον φωναζανε Μιδα
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από olafeone: “Γιαννης απο την όμορφη Βέροια εδω. Περιμενοντας το δικο μου τελεφωνο ποτε θα ερθει( Redmi note 4 pro).. 35 ετων , ιδιωτικος υπαλληλος (πωλητης και αρχοντας σε καταστημα πωλησεως Ηλεκτρονικων Τσιγγαρων), εγω θα σας λυνω αποριες εαν εχετε για ηλεκτρονικα τσιγγαρα και εσεις θα με βοηθάτε σε θεματα των Xiaomi .. Πως σας φαινετε αυτο το deal ? χαΧΑχΑ. Καλως σας βρηκα παιδες .Ελπιζω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου για αυτα τα κινητα, . Κατοχος Iphone απο …
Γιαννης απο την όμορφη Βέροια εδω. Περιμενοντας το δικο μου τελεφωνο ποτε θα ερθει( Redmi note 4 pro).. 35 ετων , ιδιωτικος υπαλληλος (πωλητης και αρχοντας σε καταστημα πωλησεως Ηλεκτρονικων Τσιγγαρων), εγω θα σας λυνω αποριες εαν εχετε για ηλεκτρονικα τσιγγαρα και εσεις θα με βοηθάτε σε θεματα των Xiaomi .. Πως σας φαινετε αυτο το deal ? χαΧΑχΑ. Καλως σας βρηκα παιδες .Ελπιζω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου για αυτα τα κινητα, . Κατοχος Iphone απο το 3G μεχρι και το 5s. Εκανα την μεταβαση γιατι β…
AA οκει , γιατι καθημερινες δουλευω και δεν μπορω να κατεβαινω αν και διπλα ειμαι , σαββατοκυριακα μονο μπορω. Ρωταω για το αν αποκτησω καμια απορια , αν κατεβω να μου την λυσει κανεις πιο εμπειρος απο μενα, καλυτερα πιστευω απο κοντα να λυθουν οι αποριες παρα απο μηνυματα
Παράθεση από colossusr: “Παράθεση από osalonikios: “Dev Tom τι ειναι; ” Χαχαχαχα μαμημενο οτοκορεκτ ... ROM εννοούσα ” Νομιζα και εγω το Tom Tom εννοεις
Παιδια επειδη εγω ειμαι απο Βέροια και περιμενω να μου ερθει το δικο μου τελεφωνο (RedMi Note 4 pro) καθε ποτε κανετε συναντησεις ? Σαββατοκυριακα η μεσα στην εβδομαδα?