Παιδιά το κινητό της αδερφής μου έχει την miui 10 eu. 10.1 stable που είναι από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Xiaomi.Μπορώ να την κάνω root με το magisk/supersu που έχουν μέσα στο πακέτο zip οι ελληνικές μας miui ή θέλει άλλη έκδοση magisk/supersu ?
Σε ευχαριστώ! Δεν πήρα πρέφα ποτέ βγήκε η 8.10.25. Εγώ είχα μείνει στην 8.10.15.Σε αυτήν την φάση που είμαι δεν μπορώ να κάνω fr. Θα το ρισκάρω να την περάσω χωρίς fr και ο Θεός βοηθός... Τώρα είμαι στην 8.9.20
Παράθεση από tassosmer: “Βλέπω που γράφουν για την google camera! Είμαι με την τελευταία απλή xtrv... Υπάρχει κάποιο zip που μπορώ να την δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλαράκο η Google Camera δεν δουλεύει με επεξεργαστές mtk. Είναι μόνο για snapdragon. Οπότε δεν θα δουλεύει στο κινητό σου. Επίσης κάτι άσχετο... Ποια είναι η τελευταία έκδοση της XTRV που λες ότι έχεις;
Θα δοκιμάσω αυτό που είπε ο @amavroudis. Όλες τις άλλες λύσεις με root τις έχω δοκιμάσει όλες και ενώ η εφαρμογή εξαφανίζεται από τη λίστα μετά από λίγο εμφανίζεται ξανά. Ευχαριστώ.
Επειδή και εγώ έχω μείνει λίγο πίσω... Η ported 8.10.18 είναι η global που είχε αναφερθεί ότι έκανε bootloop σε κάποιες συσκευές; Είναι τώρα οκ για κατέβασμα; Μπορείτε να μου παραθέσετε τον σύνδεσμο; Ευχαριστώ..