Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 171.
-
Καλησπέρα, Βρήκα στην κατηγορία Downloads του site ένα mod που είναι στην ουσία ένα διαφορετικό boot anination για τα miui. Ωστόσο δεν παρέχονται παραπάνω πληροφορίες. Θα ήταν κάτι τέτοιο συμβατό με την 8.9.20 ή θα κάνει brick? Ρωτάω ιδιαίτερα για την 8.9.20 λόγω ότι είναι στην πολύ beta φάση της. Ευχαριστώ.
-
@BanditGR Στα developer options, υπάρχει μια κάτω τελευταία επιλογή που λέγεται "MIUI Optimization". Διάβασα αρκετά για αυτήν αλλά ο κύριος ρόλος της είναι να ενεργοποιεί τον CPU και να τον βάζει στην maximum λειτουργία του.Αν το απενεργοποιήσω μήπως αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Στην ουσία δεν κάνει το ίδιο που κάνει εν μέρει το script που έφτιαξες;
-
Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι κάποιες φορές δεν μου έρχονται τα SMS. Έχω Cosmote. Κάτι άσχετο : Είναι σίγουρο πως αν καθαρίσουμε την cache από το TWRP καθαρίζει στα αλήθεια; Όσες φορές έχω κάνει καθαρισμό της cache από το TWRP και επανεκκίνηση μετά στο σύστημα έχω παρατηρίσει ότι η μνήμη της cache έχει παραμείνει η ίδια και δεν έχει υποστεί καμία μείωση. Μήπως είναι bug του TWRP? Έχω την έκδοση 3.2.2.
-
Καλησπέρα, τρέχω την 8.9.20.Έχω θεματακι με την μπαταρία όπως και οι περισσότεροι. Βρήκα στο XDA Developers κάποια tweaks που εγγυόνται βελτιστοποίηση της μπαταρίας για το Redmi Pro. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά είναι συμβατά με αυτήν την Ρομ που φοραω. Θα ηταν καλη ιδέα να τα δοκιμάσω σε αυτή την ρομ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει brick ; [Guide] Battery Problems Fix |Deep Sleep Fix… | Xiaomi Redmi Pro
-
Ρε παιδιά ... Τι θα γίνει με το Redmi Pro ; Έχουμε κανένα νέο;
-
Για το Redmi Pro για να υπάρξει MIUI10 θα πρέπει να βγει για το Redmi Note 4 και μετά να γίνει port στο Redmi Pro όπως η 8.4.30 έτσι; Ξέρουμε αν θα γίνει σύντομα ;
-
Παιδιά εγώ έχω την 8.4.30 για Omega που είναι η beta global.Όταν θα βγει επίσημα MIUI10 για Omega θα χρειαστεί να κάνω favtory reset για να την περάσω ;
-
@kostas1alina Και που είναι τα αρχεία μέσα στον εσωτερικό χώρο και δεν τα βρίσκω; Στο download φάκελο δεν είναι ,που αλλού είναι;
-
Είναι μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού ή λες να κάνω extract το αρχείο της rom ;
-
Έχω περάσει την Global 8.4.30 στο Omega και είναι φοβερή,δεν έχει όμως SuperSU και Dolby Atmos.Αυτά τα δύο αρχεία zip μπορώ να τα βγάλω από κάποια άλλη εκδοση της rom για το Omega και να τα περάσω μέσω TWRP ή θα έχω πρόβλημα λόγω ότι η 8.4.30 είναι ported ;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Kefalas99 - - Recoveries
ΜήνυμαΡε παιδιά τι είναι το twrp 3.2.1 tools που υπάρχει για το Omega ; Επιπλέον λειτουργίες για το TWRP ;
-
Για την 8.4.30 του Omega γιατί δεν υπάρχει aroma version;
-
Όταν λέμε Factory Reset εννοούμε στην ουσία Format Data σωστά; Το ίδιο δεν είναι;
-
Επίσης τώρα η 8.4.30 του Redmi Pro είναι η BETA της Miui 10 σε global εκδοχή ή είναι η κανονική Miui 9 σε Global έκδοση; Όταν βγει η κανονική MiUi 10 για το Redmi Pro θα χρειαστεί και άλλο Factory Reset;
-
Ρε παιδιά κανένα νέο για Redmi Pro έχουμε; Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουν πάρει καθόλου global Το port πως παει; Ξέρουμε περίπου κάποια πιθανή ημερομηνία για το πότε θα εκδοθεί;