Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Μάλλον έπεσες σε αυτή την περίπτωση: Privacy: MAC Randomization | Android Open Source Project ” Ναι, ισχύει. Απλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε η μία από τις 2 MAC (η 2η) που εμφανίζονται όταν συνδέομαι στο WiFi της εταιρείας να είναι αποδεκτή. Ευχαριστώ για το link. Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το MAC Randomization και θα ενημερώσω.
-
Το δοκίμασα. Το router μου στο σπίτι μου δείχνει μια 3η Mac address που δεν εμφανίζεται πουθενά στο τηλέφωνο. Ακόμα και με αυτή δε συνδέεται στο Internet στο δίκτυο της δουλειάς. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το factory reset και την επιστροφή σε global. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι κάτι πάει πολύ λάθος για να μου εμφανίζει διαφορετικές MAC διευθύνσεις
-
Όχι είναι η μία από τις 2 που έχω βάλει αλλά δε λειτουργεί.
-
Καλησπέρα, Προσπαθώ να προσθέσω το MI 9 (Greek developer Rom 10.9.8.22) στο WiFi network της εταιρίας μου το οποίο έχει MAC address profiling. Παρατηρώ ότι έχει 2 διαφορετικές MAC addresses στις ρυθμίσεις. 1. Settings/My device/All specs/Status/Wi-Fi MAC address 2. Settings/Wi-Fi/Additional settings/MAC address Όταν το Wi-Fi είναι κλειστό το το 1ο λέει ότι είναι Unavailable και το 2ο λέει ότι η MAC είναι randomized. Όταν το ανοίγω, συνδέεται στο δίκτυο της εταιρίας και εμφανίζονται 2 διαφορετικέ…
-
Κάτοχος Mi9, επιβεβαιώνω και εγώ ότι η 29 έχει πρόβλημα με το account unlock και δε σε αφήνει να προχωρήσεις ακόμα και με σωστό κωδικό γιατί το Find My Device crashαρει από ότι βλέπω στο μήνυμα που βγάζει μετά από μερικές επαναλήψεις. Γύρισα πίσω στην 22 και άνοιξε χωρίς προβλήματα.