Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 135.
-
Παράθεση από amavroudis: “Κάνε επανεκκίνηση με πατημένα τα power / volume + για να μπεις στο twrp. Αν δε μπαίνει θέλει οι εγκατάσταση σε fastboot, οπότε κάνεις επανεκκίνηση με πατημένα τα power / volume - και κάνεις τη διαδικασία που περιγράφεται με το δεύτερο τρόπο εδώ TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI ” Μολις πριν απο λιγο ηρθα απο την δουλεια μου..Οχι στο TWRP δυστυχώς δεν μπενει.Θα δοκιμασω την εγκατασταση του fastboot και τα λεμε Ευχαριστω να σε καλα
-
Οχι το TWRP το περασα αλλα μετα το εκλεισα και δεν ξανα μπενει στο TWRP. Οτι και να κανω μπενει μονο στο fastboot. Θελω να περασω rom Και με το fastboot δεν ξερω πως. Παντα την περναγα με το TWRP Καλη μερα Ελπιζω μετα την δουλεια οτι θα τα καταφερω. Τωρα ειμαι δυστηχος χωρις τηλεφωνο
-
Καλημερα σε ολους Εχω το εξής προβλημα Περασα στο mi9t το recovery για να περασω τη rom.Μπηκα στο recovery και για να περασω τη rom και δεν την εβρισκα .Εκλεισα το κινητο και απο τοτε μπενει μονο στο fastboot..Τι να κανω τωρα για να περασω το image??μονο με fastboot προφανος τωρα μπορω να το περασω αλλα δεν ξερω πως. Παντα το περναγα με recovery.Μπορει καποιος να μου πει πως να το περασω?? Ευχαριστω Καλη μερα
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΤο κινητο μου δουλεβει πλεων σωστα και πεταει οπως πριν Να σε καλα NasDriver Περιεργο πως εγω εκανα format data αλλα δεν φόρτωνε το κινητο. Ποτε δεν ειχα προβλημα και το εχω κανει πολλες φορες Εγκατασταση με TWRP και ακομα και με τα παλια μου κινητα που ειχα {Xiaomi}. Μολις ακολουθησα τις οδηγιες που μου εγραψες φορτωσε Τελος παντων. Τελος καλο ολα καλα
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “.Εκανα format data > επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του TWRP > Reboot > reboot recovery > μετα εγκατασταση ” Μαγκα επιασε.Παω να τελιωσω την εγκατασταση>Ελπιζω να δουλεύουν ολα σωστα Σε ευχαριστω πολυ Ευχομαι καλο βράδυ
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαριστω.Θα δοκιμασω και τα λεμε
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΕκανα format data μετα εγκατασταση και μετα σε παει μονο του για reboot system
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΕυχαρσιτω για την απαντησει σου αλλα το πρωτο που δοκιμσα ηταν απο εδω..και τα rom τα περναγα με αυτο το twrp.Μετα απο πολλες προσπαθειες που δεν φορτωνε τοτε αλλαξα και εβαλα αλλο twrp και παλι τιποτα Τωρα που μιλαμε εχω φορτωσει αλλη και παλι βλεπω το ιδιο Mi με τρεις τελιτσες να τρεχουν >πολυ περιεργο γιατι τη rom την περναει κανονικα.Αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει και μπορω να πω οτι καθε εβδομαδα σχεδων εκανα αναβαθμίσει με αυτον των τροπο
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα Χρειαζομαι την βοηθεια σας>>Τελικα περασα το TWRP με την βοηθεια του υιου μου αλλα με το περασμα τις rom εμπλεξα.ΣτοTWRP εκανα format data και μετα περασα την rom ε απο τοτε το μονο που κανει το κινητο ειναι να βλεπω το Mi και τις τρεις τελιτσες.Δεν φορτώνει με τιποτα.Απο το πρωι παιδευομαι.Με τα πολλα περασα και αλλο TWRP με αλλη rom αλλα συνεχει τα ιδια Το κινητο παραμενει στην ιδια εικονα με το ΜΙ τε τις τελιτσες να τρεχουν.Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει Μπορει καποιος να μου πει τ…
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “ανοξε το παράθυρο εντολών μέσα στο φάκελο adb ” Ακριβως αυτο εχω κανει αλλα.......στο {Στο παράθυρο εντολών που ανοίξαμε πριν θα πληκτρολογήσουμε fastboot devices και θα δούμε αν αναγνωρίζεται το κινητό μας σωστά}.Εμενα δεν το αναγνωριζει Αυτες τις μερες ειμαι απασχολημενος με αλλες δουλειές >μολις μπορεσω θα ξαναπροσπαθησω και ελπιζω να το αναγωρισει καποια στιγμη Ευχαριστω
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΘα ξαναδιαβασω τον οδηγο κατα γραμμα.Ελπιζω να βρω την ακρη Αν οχι θα επανελθω Σε ευχαριστω πολυ να σε καλα Καλη σαρακοστή
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΜα την εχω δωσει την εντολη αλώστε φαίνεται και στην φωτο
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΕκανα copy paste αλλα παλι τα ιδια Κανω καποιο λαθος και δεν μπορω να βρω τι Θα το ψαξω Πάντως σε ευχαριστω Καλο βραδυ
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΕντολη για την εγκατασταση του TWRP δεν μπορω να δωσω απο τι στιγμη που δεν βλεπει το κινητο Πιο ειναι λαθος??
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΦακελο Adb εχω και αρχεια Τωρα τι εννοείς fastboot αν εχω δεν σε καταλαβενω..Με cmd το εχω δοκιμασει και παλι τιποτα..Με το παλιο μου κινητο Mi6 οταν το εκανα δεν ειχα κανενα θεμα.Τωρα εδω γιατι δεν το βλεπει δεν ξερω.Φυσικα το κινητο μου το εχω στο fastboot Αν αυτη ειναι η ερωτηση σου
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα Νόμιζα πως ημουνα αρτα σαφης με την ερωτηση μου αλλα συμφωνω πως οσο περισσότερα στοιχεία τοσο καλυτερα Δεν βλεπει [αναγνωριζει]το κινητο μου το εγραψα Να και η φωτο
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημερα Το αναγνωριζει σαν Android bootloader interface
-
fusik - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα Πριν απο λιγες μερες περασα το twrp.Σημερα ηθελα να μπω αλλα ματαια δεν υπαρχει..Προσπαθησα να το εγκαταστήσω ξανα αλλα στο adb δεν βλεπει το κινητο μου Xiaomi mi9t. Τι πρεπει να κανω για να το δει...Προσπαθησα και απο το cmd αλλα ουτε εκει το βλεπει Ευχαριστω