Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔεν εβαζα σωστό το image τωρα βλεπω να το περναει γι να δουμε
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚατι λεει οτι δεν μπορει να βρει
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63774/
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤωρα μου εγραψε δυο φορες error Κατι δεν κανω σωστα και πρεπει να το ξαναδιαβασω Ευχαριστω
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚατι δεν κανω σωστα Οταν τελειωνει μου γραφει seccesful αλλα Το bootloader παραμενει ανοιχτω και το λογισμικο ειναι το ιδιο
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕυχαριστω αλλα δεν μπενει στο τεστ Πεφτει οποτε ειναι να μπει
-
Πρόβλημα με Mi 5
fusik - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΓια σας Επανερχομαι σε ενα προβλημα μου που ειχα αναφερει περιπου πριν δυο μηνες.Στο Mi5 που εχει η γυναικα μου ξαφνικα σταματησα στις κλεισεις να την ακουω Νόμιζα οτι το προβλημα στο μικρόφωνο,και τοσο καιρο το άφησα ετσι Στην αρχη εκανα καποιοες δοκιμες να αλλαξω διαφορες εκδόσεις αλλα χωρις επιτυχία.Τελος παντων σημερα πηγα σε ενα μαγαζι για επισκευη και μου ειπανε οτι δεν ειναι θεμα hardware αλλα sowtware.Οτι το μονο που θα βοηθήσει ειναι να του περασω το δικο του λογισμικο και θα κλεισει το…
-
Καλησπερα Εχω το εξής προβλημα Εδω και δυο μερες οταν κανει κλεισει η γυναικα μου με το Mi5 τις δεν την ακουνε καθολου Ενω αυτη τους ακοθει κανονικα Σκεφτόμουνα μήπως μπορει να φταιει το μικροφονο αλλα με ακουστικα συμβενει ακριβως το ιδιο..Ειχε κανενας ποτε αυτο το πpοβlημα στο Mi5? Εαν ναι πως το λυσατε?? Ευχαριστω Καλο σαββατοκυριακο
-
Παράθεση από amavroudis: “How to Install Magisk ” Καλημερα Ευχραριστω
-
Καλησπερα και καλη σαρακοστή..Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το Magisk?? Ευχαριστω
-
Στο Sagit έχεις night mode; Παράθεση από veloglou: “Δε νομίζω, δε το βλέπω Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Καλημερα σε ολους Φυσικα και το εχεις ¨¨Ρυθμισεις/προσθετες ρυθμισεις/επιλογες προγραμματιστων
-
Παράθεση από NasDriver: “Είναι παλιό bug, σε νεότερες ρομ έχει διορθωθεί, καλή Πρωτοχρονιά ” @elgeor Καλησπερα και χρονια πολλα. Εγω το προβλημα αυτο το έλυνα παντα με το εξής τροπο.Στο πλαισιο κωδικου για το λογαριασμο εγραφα των κωδικο του Router μου και το εκανα αντιγραφη.Μετα πηγαινα στο Router και εκανα επικόλληση.Νομιζω ειναι πιο ευκολος τροπος απο το να σβηνω των κωδικο του Router και μετα να το ξαναγραφω Καλη Πρωτοχρονιά Παράθεση από NasDriver: “@elgeor , βγάλε τον κωδικό του wifi από το…
-
Παράθεση από dnomikos: “Άντε καλορίζικο και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου ” Ευχαριστω πολυ να σε καλα
-
Παράθεση από dnomikos: “Απεγκατέστησε το Notify & Fitness και το GadgetBridge (ειδικά αυτό!!!). Μετά κάνε κατάργηση σύζευξης το band 3 από το Mi Fit και ξανακάνε τη διαδικασία σύνδεσης Επίσης, για να λαμβάνει ειδοποίηση αυτός στον οποίο απευθύνεσαι, βάζε το @ μπροστά από το username πχ @ ” Καλημερα @dnomikos Σε ευχαριστω Το band 3 μου ειναι πλέον σε πλήρη λειτουργια να σε καλα Ευχαριστω και των @NasDriver Καλη κυριακη
-
Παράθεση από NasDriver: “Σβήσε ότι έχεις βάλει στο κινητό από θέμα αρχείων. Φτιάξε έναν φάκελο πχ fitsetup Μέσα στον φάκελο βάλε τα δύο zip αρχεία Κάνε τα unzip μέσα στον φάκελο Δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση με το notify & fitness ” Καλημερα NasDriver.. Εκανα ακριβως αυτο που μου ειπες Εκανα εγκατασταση με το notify & fitness τα δυο αρχεια και δυστηχος παλι τιποτα Δεν μπορω να το καταλαβω το τι συμβαίνει..Βεβαια μετα περασα (δεν ξερω αν εκανα καλα) παλι με το notify & fitness το Mi Fit (βλεπ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Σβήσε ότι έχεις βάλει στο κινητό από θέμα αρχείων. Φτιάξε έναν φάκελο πχ fitsetup Μέσα στον φάκελο βάλε τα δύο zip αρχεία Κάνε τα unzip μέσα στον φάκελο Δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση με το notify & fitnes ” Ευχαριστω θα το δοκιμασω και θα ενημερώσω