Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 135.
-
Δεν ξερω πια τι να κανω.Κατεβασα και το GadgetBridge Περασα και FW και το RES αλλα τιποτα Ειναι λες και δεν εχει κανενα FW Το μονο που βλεπω στην οθονη ειναι το εικονιδιο συνδεσης του pc με το MI BAND3 Αχ τι βλακεια εκανα το πηρα εχτες απο των υιο μου στα γενεθλεια μου και.........Δεν μου εφτανε που δουλεβει εστω και στα αγγλικα Ξερει κανενας να μου πει τι αλλο να κανω για να δουλεψει ξανα Ευχαριστω
-
Δεν ξερω τι ειναι το GadgetBridge.
-
Μα δεν εχει να κανει οτι δεν σε πιστεύω Προσπαθω να το περασω και καθε φορά σταματαει στα 2%. Εχω κατεβασει Mili_wuhan_2.0.0.4_V3_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw και δεν μπορω να το περασω
-
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο Μου πηρε ο υιος μου στα γενεθλια μου MI BAND3 Συγκεκριμενα εχτες Μολις το πηρα το φόρτισα και κατεβασα απο το play store το mifit Μετα απο λιγο εγινε αναβαθμίσει στο MI BAND3.Τωρα που προσπαθω να περασω το Ελληνικο δεν μπορω με τιποτα .Δεν γινεται η αναβαθμισει.Τι μπορει να φταίει??Τι λαθος κανω?? Ευχαριστω Πρεπει να κανω αυτο που λεει πιο πανω ο Αμαβρουδης??
-
Το δοκιμασα και στο κινητο τις γυναικας μου Mi5 και δουλεψε κανονικα Φοραει την εκδωσει 8.9.13 Δεν εκανα σε αυτο αναβαθμίσει Οποτε σε εμενα στο Mi6 η φταιει η εκδωσει 8.11.22 η πρεπει να την ξαναπερασω UserXP Σ ευχαριστω
-
Παράθεση από UserXP: “Αφού κάνεις την εγκατάσταση (δεν θα δεις κάποιο εικονίδιο), πας: Ρυθμίσεις - "Πρόσθετες ρυθμίσεις" - Προσβασιμότητα - "Αποτέλεσμα κειμένου σε ομιλία" - "Προτεινόμενη μηχανή" -> Κλικ στο "Μηχανή κειμένου σε ομιλία Google". Πρέπει να είσαι οκ τώρα... ” Δυστηχος Δεν γινεται τιποτα κοιτα μονος σου
-
Συγνωμη λαθος το βλεπει φυσικα το MI6 αλλα μετα το κατεβασμα δεν βρισκω πουθενα την εφαρμογη Οποτε δεν μπορω να κανω εγκαταστάσεις Η μήπως κανω κατι απο μεσα στο κινητο?? Ευχαριστω
-
Παράθεση από UserXP: “Δεν ξέρω πως δουλεύει. Απλά, αν κατεβάσεις το "Κείμενο σε ομιλία Google", πας στο "Προτεινόμενη μηχανή" και επιλέγεις το "Μηχανή κειμένου σε ομιλία Google". Έτσι ενεργοποιούνται οι υπόλοιπες επιλογές... (στο "Ακούστε ένα παράδειγμα", ακούς κανονικά το παράδειγμα στα ελληνικά). ” Δυστηχος δεν μου δουλεβει ουτε καν σαν εφαρμογη στο Mi6 Περιεργο αλλα ετσι ειναι. Αυτο εδω λες ετσι?? Για εγκαταστάσεις βλεπει μονο το Mi5 τις γυναικας μου
-
Παράθεση από UserXP: “Κατέβασε από το PlayStore το "Κείμενο σε ομιλία Google" (το TTS της Google). ” Το κατεβασα αλλα δεν με βοήθησε.Εσυ το δοκιμασες??Σου δουλεβει??
-
Παράθεση από xnikos: “δεν είναι θέμα developer, έχω την XTRV 8.10.18 και δουλεύουν κανονικά, μάλλον θέμα china sourse είναι, στις τελευταίες ” Δεν εγραψα ποτε το αντιθετο Το προβλημα εμφανίστηκε στις τελευταιες εκδοσης Στις παλαιοτερες δεν ειχα ποτε προβλημα Απλα τωρα το προβλημα υπαρχη και το αναφερα για να μπορει καποια στιγμη να διωρθοθει Καλη κυριακη
-
απόψε λογικά θα βγουν αναβαθμίσεις οπότε περίμενε και δοκίμασέ την. την 8.11.15 φοράς??? και γιατί την άλλαξες από την stable αφού λειτουργούσε ??? Εχω την καινουρια MIUI 10.2 8.11.22 CZ SK OFFICIAL RELEASE Απο Τσεχικη κοινωνία Την εβαλα για να δω αν εχει αλλαξη κατι και δουλεβουν οι φωνές TTS.. Δυστηχος παλι τιποτα Τωρα γιατι εβαλα την εβδομαδιαια?Παντα κανω αναβαθμισει καθε εβδομαδα.. Περιπου πριν 4 εβδομαδες εκανα ανοιγμα του bootloader ειχα την stable,που δουλεβανε κανονικα οι φωνες TTS Απο …
-
φίλε μου το έχω θίξει από την πέμπτη το θέμα , βέβαια δεν πήρα απάντηση. Εσύ δοκ'ιμασες την stable και δουλεύει ενώ στην developer όχι ??? Ναι φιλε μου Δοκιμασμενω με την stable δουλεβει κανοικα
-
Καλησπερα Εχω θεσει αλλη μια φορα το ερωτημα μου Με της εβδομαδιαιες έκδοσης δεν μπορω να ενεργοποιησω της φωνές ΤΤS.Στην σταμπλε εκδοση δουλεβουν μια χαρα Εχδει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?? Ρυθμισεις/Προσθετες ρυθμισεις/Γλωσσες και εισαγωγη/Αποτελεσμα κειμενου σε ομιλια Πατοντας το Ακουστε ενα παραδειγμα Στην σταμπλε εκδοση μου μιαλει κανονικα ενο στην εβδομαδιαια οχι Ξερει να μου πει κανεις?? Κανω εγω λαθος η ειναι θεμα εκδοσης εβδομαδιαιας και θα φτιαχτη στην επομενη?? Πως δεν το παρατηρη…
-
Καλημερα Θελω να ρωτησω εχασε η γυναικα μου το κινητο τις ενα Mi5 Τι μπορω να κανω μεσω του mi account??(Mi cloud) Μπορω να διαγραψω αυτα που υπαρχουν στο τηλεφωνο??Φωτογραφιες ,μηνηματα,και αλλα??Βλεπω που βρισκετε το κινητο..Οταν των καλω δεν μου το σηκώνει Να του γραψω μηνημα μπας και....Τι λετε?? Καλημερα σας και ευχαριστω
-
Καλημερα στην παρεα ..Θελω να ρωτησω σε αυτην την έκδοση δουλεύουν οι tts φωνές??Στην προυγουμενη δεν δουλεψανε και αναγκαστηκα να βαλω σταθερη.Προσφατα εκανα ανοιγμα το bootloader αλλα δυστηχος δεν μπορεσα ακομα να βαλω μια εκδοση εβδομαδιαία . Ευχαριστω
-
Ενεργοποίηση dev options και σύνδεση του mi account με το τηλέφωνο σου. Δες την αρχή του οδηγού Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) Ευχαριστω πολυ το εκανα και πλεων με εβαλε σε αναμονη 72ωρων. Ενεργοποίηση dev options δεν ειχα κανει Νόμιζα πως φτανει μονο να μαρκαρω την αποδοχη ξεκλειδωματος bootloader.