Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 135.
-
Θα το δοκιμασω ευχαριστω Ελπιζω να κατεβει επιτελους
-
Καλησπερα παιδια.Τι να φταίει Προσπαθω να κατεβασω την καινουρια έκδοση αλλα ματαια Για καποιο ανεξηγητο λογο η ληψη σταματα.Αυτο το επαθα και την περασμενη εβδομαδα.Στο παρελθον δεν ειχα ποτε πρόβλημα
-
Μόλις περασα στο Mi5 gemini Τσεχικη έκδοση 8.5.17 απο Τσεχικη κοινότητα Πρωτες εντύπωσης Το wifi λειτουργει κανονικα αλλα το προβλημα με Igo navigation συνεχιζει.δεν μπορω να κανω εγκατασταση Περιμενω πως και πως την Ελλινηκη έκδοση 8.5.17 Ελπιζω να εχει λυθει το προβλημα
-
Καλημερα Πηγα να την βαλω σε Mi5 gemini.Το πρωτο κολλημα το εφαγα στην εγκατασταση μου κολλησε στα 95%.Παρολα αυτα φόρτωσε κανονικα.Ε μολις ειδα οτι wifi δεν ενεργοποιείτε γυρισα στο backup Κριμα ελπιζω η επομενη θα ειναι σωστη
-
Ο fusi εφραψε: Τελικα ηρθε ο υιος μου και μου περασε TWRP 3.2.1.1.Τωρα θελω να κανω την αναβαθμίσει και δεν ξερω αν μπορεσω.Ισως χρειαστει να περασω απο αλλες εκδοσης πρωτα και μετα να εγκαταστησω την 5.3.10?? Α συγνώμη τοση ωρα μιλαω για το Mi5 Gemini Ειχα μια εκδοση περιπου ενα μήνα πισω.Τωρα περασα Miui8 6.11.10 Σ ευχαριστω αλλη μια φορα για την βοηθεια σου Πάντως 5.3.10 μου δημιούργησε πολλα προβληματα οποτε θα καταληξω στην προηγουμενη Πολλές φορεσ εχω κανει αναβαθμίσει σχεδόν καθε εβδομαδα…
-
Δώσε χώρα Ινδία , και προσπάθησε να αναβαθμίσεις μέσα από official που είσαι τώρα σταδιακά σε Oreo που είναι η 8.5.10 , το θέμα σου τώρα είναι ότι έχεις marshmallow και θα του πέσει απότομη η αλλαγή από mm global σε Oreo xtrv. Κατάλαβες; Το ξερω γαι αυτο και το προαναφερα αν θυμασαι Ευχαριστω Καλη νυχτα
-
Τελικα ηρθε ο υιος μου και μου περασε TWRP 3.2.1.1.Τωρα θελω να κανω την αναβαθμίσει και δεν ξερω αν μπορεσω.Ισως χρειαστει να περασω απο αλλες εκδοσης πρωτα και μετα να εγκαταστησω την 5.3.10?? Α συγνώμη τοση ωρα μιλαω για το Mi5 Gemini Ειχα μια εκδοση περιπου ενα μήνα πισω.Τωρα περασα Miui8 6.11.10
-
Εχω κανει ακριβως αυτο οπως το περιγραφεις και τωρα μου κολαι στο 95% Πριν κολλούσεστο 100%και τωρα στο 95% Γυριζω στο backup μου Τελικα παιδια δεν τα καταφερα να γυρισω στο backup μου και απο εκεινη την ωρα εχω προβληματα.Οτι και να εβαζα με το recovery δεν μπουταρε ποτε .Με χιλια ζορια τελικα με fast boot καταφερα να βαλω μια απο της εκδοσης ουτε και εγω ξερω πια για να μπορω να εχω τηλεφωνο.Το σηγουρο ειναι οτι εβαλα μια παλια Miui8.Τωρα ομως που θελω να κανω αναβαθμίσει δεν μπορω.Προσπαθω να…
-
Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα κάνετε σε απλή XTRV ή και στην ARΩMA τα παρακάτω... Ανοίξτε το zip της ROM. Βρείτε το φάκελο /META-INF/com/ και διαγράψτε τον φάκελο gr. Κλείστε το zip - βάλτε το χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σας Κάντε το flash από το TWRP Recovery. Είναι οκ τώρα η ARΩMA και η XTRV ? ΥΓ. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στις ROM που έχουν Android 8 (Mi-6 / Mi-5 / Mi Mix / Mi-Mix 2 / Mi Note κτλ) Καλημερα Εχω κανει ακριβως αυτο οπως το περιγραφεις και τωρα μου κολαι στο 95% Πριν κολλούσεστο 1…