Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.
-
MIUI_ART Ευχαριστω για το ενδιαφερων.Το ελυσα το πρόβλημα μου αλλα ειδα και επαθα.Όπως προαναφερα αλλαξα καλωδιο και φορτιστη αλλα μου εκανε τα ιδια δεν φορτιζε.Ειμουν σχεδόν σιγουρος οτι κατι εχει παθει το κινητο αφου δοιμσα δυο καλωδια και φορτιστες μετα απο αυτα τη αλλο να σκεφτεις.Κατα τις τρεις η ωρα ειχα παει στην μανα μου σκεφτηκα να παρω μαζι μου το κινητο παρολα που δεν φορτιζε και ουτε ανοιγε.Οταν μπηκα στο αμαξι και το εβαλα να φορτισει με καλωδιο που εχω στο αυτοκινητο επαθα πλακα.Το…
-
Αυτα φυσικα τα εχω τσεκαρει Αλλαξα και φορτιστη και καλωδιο αλλα τα ιδια Δεν ξερω αν ειναι φορτισμενο.Απο εχτες δεν ξανα ανοιξε
-
Καλημερα παιδια Απο εχτες εχω σοβαρο προβλημα στι Mi5.Ας ξεκινησω απο την αρχη Τελευταίας μερες παρατηρησα οτι οταν φορτιζω το κινητο μου Κανει πολες ωρες να φορτισει και δεν φορτιζει πληρως.Εχτες το βραδι εκανα την αναβαθμειση με μπαταρια 15% {Το ξερω οτι ειναι λαθος μου να κανω αναβαθειση με 15%μπαταρια} Προλαβε εκανε εσβησε και απο εχτες δεν ξανα ανοιξε.Εχτες το βραδι ακομα παρατηρησα στην φορτισει οτι μετα απο 15λεπτα αντι να ανεβαίνει η μπαταρια κατεβαίνει Δηλαδη εκει που ηταν στα 15% μετα …
-
Στην ΑΡΟΜΑ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ μέσα στο TWRP τι θες να εγκαταστήσεις τι θες να διαγράψεις πριν την εγκατάσταση της ΡΟΜ. Παράδειγμα σου δίνει επιλογες.... Τι θες MIUI Browser η Chrome η και τα δύο ή κανένα και τα λοιπά. Ευχαριστω πολυ των Masterismos Καλο σαββατοκυριακο
-
<Καλημερα σε ολους Θελω να ρωτήσω πια η διαφορα μεταξη τις XTVR και AROMA πια από τις δυο να προτιμήσω?? Ευχαριστω για τις απαντήσεις εκ των προτέρων
-
mi6 rom xtrv
fusik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαεγινε ευχαριστω να σαι καλα!
-
mi6 rom xtrv
fusik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμασε ευχαριστώ για τη βοήθεια όλα έγιναν όπως πρέπει! να ρωτήσω κάτι τελευταίο η google camera δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα θα ήθελα το hdr+ που διαβάζω και βάζουν σχεδόν όλοι υπάρχει κάπου εδώ δοκιμασμένο που να δουλεύει?
-
mi6 rom xtrv
fusik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυματο έκανα και μπέικε επιτέλους αλλα δεν έχω της παραπάνω "εφαρφογες" που έχει ως "προσθετο" η rom χάχα sorry για το φιλε
-
mi6 rom xtrv
fusik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυματο έκανα φιλε μου και πάλι τα ίδια μου κάνει
-
mi6 rom xtrv
fusik - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμακαλησπέρα στο forum ξεκλείδωσα το bootloader από xiaomi έβαλα twrp και κατέβασα xiaomi-μύθοι-hellas-7.1_sagit_αρΩμα_Stable_V9.0.6.0 πέρασα το twrp μέσω fastboot έκανα restart και μπέικα έκανα wipe dalvic ktlp και έβαλα install τη rom περίμενα 20 λεπτά και το κινητό έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη σαν bootloop τη να κάνω ? μπορώ να μπω στο recovery και στο fastboot ευχαριστώ
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
fusik - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω Να σε καλα Καλη χρονια με υγεια
-
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ Τωρα πλεων μπορω να ειμαι σιγουρος .Γαιτι ομως δεν μπορω να κανω Update μεσω OTA???Τωρα περιμενουμε και αδεια για να ξεκλειδωσουμε το Mi6 του υιου μου.Για να δουμε!!!
-
ΜήνυμαΚαλησπερα και χρονια πολλα Καλη χρονια σε ολους..Τωρα στις γιορτες μου πηρε ο υιος μου Mi5 Το πηρε μεταχειρισμενο και ειχε καποια σταθερη rom.Ειπα να το ξεκλειδωσω το bootloader.Εκανα ολη την διαδικασια για το ξεκλειδωμα και οντος μετα απο δυο μερες μου στειλανε sms.Κατσαμε με των υιο μου και με το Mi unlock το ξεκλειδωσαμε.Μετα του βαλαμε TWRP και στο τελος την Ελληνικη προτελευταια rom.Παρολα αυτα δεν ειμαι σιγουρος αν το bootloader ξεκλειδωθηκε.Πως μπορω να σιγουρευτω?? Ευχαριστω
-
Καλησπερα Με την καινουρια εκδοση στο MI 4LTE το gps πως λειτουργει?? Το εχει δοκιμασει κανεις??
-
GPS προβλημα σε MI4 64gb MIUI V8
fusik - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαDobrý den Tento příspěvěk sem dávám z české komunity Miui Dělal jsem to taky a moc mě to pomohlo gps mě funguje jak má Pokud se do toho chcete pustit tak samozřejmě na vlastní riziko přeji hodně km s gps U mé Mi4 jsem měl od začátku problém s GPS, vždy slabý nebo žádný signál od družic. (Mikey nemám) Vzhledem k tomu že jsem měl USB konektor v hájí a musel jsem vyměnit tu desku kde je USb, vibrační modul atd.. tak jsem musel poprvé telefon rozebrat. Telefon jsem rozebral, modul vyměnil, poté dal …