Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.

• Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από tinkano: “Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Agelosalex: “Μπηκε και η τελευταία ενημέρωση σε RN3 KENZO και μέχρι τώρα δουλεύει καλά Μπράβο παιδιά. ” Ποια έβαλες????Γιατι εκανα μια δοκιμη να περάσω την Αρωμα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και δεν μπηκε.....Στο σημείο που λεει πατήστε επόμενο για να γινει εγκατάσταση δεν δείχνει την μπαρα που φορτώνει και αμεσως παει στο επόμενο βήμα. ...Αλλά λέει ότι εγκαταστάθηκε με επιτυχια ... Edit: Ξανά δοκίμασα και δεν …

• Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Agelosalex: “Μπηκε και η τελευταία ενημέρωση σε RN3 KENZO και μέχρι τώρα δουλεύει καλά Μπράβο παιδιά. ” Ποια έβαλες????Γιατι εκανα μια δοκιμη να περάσω την Αρωμα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και δεν μπηκε.....Στο σημείο που λεει πατήστε επόμενο για να γινει εγκατάσταση δεν δείχνει την μπαρα που φορτώνει και αμεσως παει στο επόμενο βήμα. ... Αλλά λέει ότι εγκαταστάθηκε με επιτυχια ... Edit: Ξανά δοκίμασα και δεν γίνεται καμία εγκατάσταση.... Η ρομ κατέβηκε μ…

• @psybill H Yeelight δεύτερης γεννιάς είναι στην λίστα των συσκευών αν δεν κάνω λάθος τώρα για το αν λειτουργεί θα μας ενημερώσεις φαντάζομαι μόλις παραλάβεις. Όχι δεν έχω την εφαρμογή της Yeelight, Alexa κλπ σκοπεύω όμως να το στύσω με Google Assistant. Όσο για το share σε άλλο λογαριασμό είναι μια έξυπνη ιδέα που μπορεί να παίξει. aenaos7 Έχοντας στην κατοχή μου αρκετές Yeelight συσκευές και θέλοντας να αξιοποιήσω δυνατότητες όπως IFTT, Google Assistant κλπ θεωρώ πως είναι μονόδρομος για την ώρ…

• @psybill τώρα είδα το δεύτερο μήνυμά σου και πράγματι συμφωνώ μαζί σου. Έτσι λοιπόν ανακεφαλαιώνοντας για την ώρα σε singapore server δεν παίζει η Dafang κάμερα και σε 2ρη συσκευή το Gateway με όλα τα Aqara child's. Υπομονή λοιπόν η αρχή έγινε.

• Παράθεση από psybill: “όσοι παρακολουθείτε το θέμα με τον Singapore server στο forum της Yeelight ίσως να είδατε ότι καταφερα τελικά να συνδέσω το gateway στον server και μαζί με αυτό να και πολλές άλλες συσκευές που κανονικά δεν υποστηρίζονται από τον συγκεκριμένο server όπως το Aqara a/c companion, Aqara door sensors, Aqara temperature sensors αλλά και μία λάμπα της Philips. Το Google Assistant μου δουλεύει μια χαρά με τις λάμπες της Yeelight πλέον. Θα μέ βάλει στα έξοδα να πάρω κανένα Google …

• Διαβάζω πως είναι πλέον δυνατή η αναγνώρηση του gateway της Xiaomi από τον Singapore server και μάλιστα από Έλληνα ο οποίος τονίζει πως με το τελευταίο firmware του gateway και την τελευταία έκδοση του MiHome app σε περιβάλον android κατάφερε να δυνδέσει όλο το hardware πάνω στον server με όλες τις δυνατότητες των σεναρίων σε λειτουργία ακόμα και για aqara συσκευές. Αν και για την ώρα είμαι επιφυλακτικός γιατί κάποιο reset θα διαγράψει όλα μου τα σενάρια, παρακαλουθώ το θέμα καθώς δίνει την δυνα…

• @PaixXiaomi στο σπίτι μου χρησιμοποίησα αυτό το μπουάτ και ταιρίαζει γάντι.

• @vasma Μέσα από κάθε σενάριο ξεχωριστά μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις ειδοποιήσεις.

• Προιόντα της yeelight συνδέονται με το google home της mi πάλι όχι και για να σε προλάβω κανείς δεν ξέρει αν θα και όταν !

• Πιστεύω πως έχει να κάνει με την ενσωμάτωση στο MiHome app έξυπνων συσκευών από τρίτες εταιρίες κάτι σαν Home Assistant, openHAB, Domoticz κλπ. Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η φιλοσοφία αν και για την ώρα δεν έχω βρει κάποιες παραπάνω πληροφορίες παρά μόνο τις υποθέσεις μου. Παρατηρώντας πως μετά την έκδοση 5.1.24 πρόσθεσαν και την Orvibo ελπίζω σε νέες αφήξεις όπως η Sonoff δίνοντας μου την δυνατότητα να τσεκάρω την παραπάνω ρύθμιση, γιατί από τις υπάρχουσες έως τώρα εταιρίες δεν έχω κάποια συ…

• H πρώτη είναι αυτή, για περισσότερα αναζήτησε ότι σχετικό με YLDP05YL και η δεύτερη αυτή, για περισσότερα αναζήτησε ότι σχετικό με YLDP06YL

• @Ikariapower ναι το επιβεβαιώνω πως λειτουργεί το σενάριο του στυλ αν υπάρξει κίνηση και είναι σκοτεινά. Δημιούργησα ένα σενάριο το οποίο έλεγε πως σε περίπτωση κίνησης σε χώρο με ΜΗΔΕΝΙΚΟ φωτισμό να ανοίξει μια λάμπα και δούλεψε.

• Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σ'εμένα, πρέπει δηλ να γυρίσω όλα τα σενάρια 1 ώρα πίσω .... πίκρα. Ελπίζω να γίνει πράξη η δέσμευση της ΕΕ για παύση της θερινής ώρας γιατί από xiaomi δεν βλέπω να παίζει κάτι στα κοντά.

• Για να καταλάβω, έχεις ένα σενάριο πχ που λέει κάθε ημέρα μια λάμπα να ανάβει 5 το απόγευμα και να σβήνει μία ώρα αργότερα. Αυτό μέχρι χθες δούλευε κανονικά, το ίδιο ισχύει και για σήμερα ανοίγει 5 και σβήνει 6 το απόγευμα;

• @Jiasios ο ανιχνευτής κίνησης Aqara Human Motion Sensor αντιλαμβάνεται την φωτεινότητα αλλά για την ώρα και αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να ενεργοποιήσει κάποιο σενάριο βάση της αλλαγής φωτεινότητας. ΥΓ. Αυτό πάλι που κάθε τέτοια εποχή πρέπει να αλλάζω την ώρα των σεναρίων εξαιτίας της αλλαγής της ώρας απλά δεν υπάρχει.

• Βεβαιώνω πως ο παραπάνω αισθητήρας θερμοκρασίας συνδέεται και με την Bedside Lamp (την νέα έκδοση) λειτουργεί και αυτή ως gateway.

• Παράθεση από kotlid: “Μαλλον θα ψαξω να βρω κουτι διακπτη εξωτερικο οποτε θα το κοτσαρω πανω απο την παλια τρυπα του διακοπτη και θα βαλω τον διακοπτη γιατι λογω ενοικιου δεν μπορω να σκαψω τους τοιχους. Θα προεξεχει ο διακοπτης αλλα δεν με πολυ πειραζει. ” Αν βοηθάει το κουτί που χρησιμοποίησα εγώ είναι αυτό.

• Παράθεση από kotlid: “@tinkano ειδα στην υπογραφή σου οτι εχεις το Aqara 2B Wall Switch. Ηταν πολυ μανουρα? Θελω να βαλω στο σπιτι μου (νοικιαζω- εκει ειναι το θεμα) ” Θα χρειαστείς ηλεκτρολόγο, μπογιατζή και υπομονή αλλά το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ανταμείψει. Και αυτή την απάντηση είχα δώσει στον @Manolis Vest "Θα πρέπει πρώτα να ξυλώσεις τον υπάρχον διακόπτη και το κουτί του στην συνέχεια να αγοράσεις κουτί διακόπτη διαστάσεων 86x86x50mm στην συνέχεια να μεγαλώσεις τις διαστάσεις της τ…

• Χαίρομαι που η συζήτηση δεν πήρε τέλος με το κλείδωμα του παλιού συνδέσμου. Ακολουθώ και συμμετέχω ...

• Παράθεση από Manolis Vest: “καλημερα! κάτι έγινε με την αναβάθμιση και ολα πάνε καλα επιτέλους! Θέλω να πάρω τον διακόπτη του τοίχου της xiaomi. Εχει ίδιες διαστάσεις με τους δικούς μας? Θα μπαίνει στην θέση του παλιού? Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου πει.. σας ευχαριστώ. ” Κατηγορηματικά όχι δεν ταιριάζει. Θα πρέπει πρώτα να ξυλώσεις τον υπάρχον διακόπτη και το κουτί του στην συνέχεια να αγοράσεις κουτί διακόπτη διαστάσεων 86x86x50mm στην συνέχεια να μεγαλώσεις τις διαστάσεις της τρύπας για…