Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Παράθεση από xifias21: “Παράθεση από xifias21: “Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από xifias21: “Καλησπέρα, Μάλλον κάτι κάνω λάθος... Ή είναι θέμα κινητού... Τις ρυθμίσεις αυτές έχω βάλει.. Screenshots ” Για δοκιμή, βάλε όλες τις ώρες.Σώσε το και άνοιξε την πόρτα.Επίσης τσέκαρε το log ότι όντως δουλεύει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatal Καλησπέρα και πάλι , Χωρίς να κάνω καμιά αλλαγή απλά έκανα share τα devices μου στο κινητό της γυναίκας μου(Elephone P8 mini) παίζουν τα notifications σ…
-
Παράθεση από xifias21: “Ευχαριστώ για την απάντηση RASTAVIPER Έχω φτιάξει με το ''Door Sensor'' ότι όταν ανοίξει η πόρτα να στέλνει notification. ''If Door opens then send notification to device.'' Δεν βλέπω τίποτα στην notification bar του κινητού. Περίεργο !!! Μια βδομάδα που ασχολουμε με το θέμα φαίνεται καλή περίπτωση αλλά μάλλον η xiaomi δεν έχει ασχοληθεί με το προϊόν. Το έχει αφήσει. Το θέμα είναι αν θα ασχοληθεί στο μέλλον αν θα παίξουν και οι άλλοι servers κλπ... ” Κατά την δημιουργία τ…
-
Παράθεση από Thracia: “Πάλι χωρίς lan? Μόνο Wi-Fi ” Με πρόλαβες ....
-
Παράθεση από georgemvg: “Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να αγορασω smart sockets, και να ελεγχουν συσκευες θερμανσης. Θελω να βλεπω και την καταναλωση. Εαν δεν κανω λαθος, καταναλωση βλεπεις μονο στο zigbee version? Θελει και zigbee gateway? Εαν εχω 2 αισθητηρες θερμοκρασιας, μπορω να αντιστοιχισω π.χ. 2 sockets στον ενα αισθητηρα και το αλλο socket (θερμαντικο σωμα) στον αλλο αισθητηρα; Η καλυτερα να επαιρνα 3 αισθητηρες θερμοκρασιας και ο καθε ενας να δινει σημα στο δικο του θερμαντικο σωμα; edit: ξεχασ…
-
Άντε ρε Cancro ήρθε η σειρά σου...
-
YEELIGHT TOOLBOX Usage: - Yeelight devices in developer mode. - Computer and Yeelight devices connected to the same network. - Supports Yeelight LED (Color), Yeelight LED (White) and Yeelight Lightstrip (Color). v1.2.2 Windows: windows_releases - Google Drive Linux: Coming soon Developer: jordi.id96 CHANGELOG (Hidden Content) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50842/
-
Είναι γεγονός πλέον πως με την βοήθεια του Smart Assistant της Google μπορείς να διαχειριστείς όλα τα wifi enabled φωτιστικά της Yeelight χωρίς την βοήθεια τρίτων όπως IFTTT, tasker κλπ αλλά μέσω του Yeelight Actions που ενσωματώθηκε πλέον στο Google Home. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41092/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41091/ Απαραίτητες προυποθέσεις το κινητό να τρέχει Android 6+, η γλώσσα της συσκευής να είναι στα Αγγλικά, να έχει εγκατασταθεί και προεπιλεγεί στην …
-
Xiaomi Mi AI Speaker
ΜήνυμαΊσως στο μέλλον με την βοήθεια του Xiaomi Mi AI Speaker να μας λυθούν τα χέρια 9QV6ul6Y.jpg
-
Παράθεση από Nikozzz35: “Καποια στιγμή εγώ δεν μπορούσα να συνδέσω όλες τις συσκευές μου με remote ir και κατέβασα το sure από play store κ σώθηκαν έχω συνδεθεί παντού ” Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για το sure. Έχοντας δοκιμάσει το remote ir και το AnyMote Universal Remote δούλεψαν όλες οι συσκευές εκτός από ένα Fujitsu κλιματιστικό του 2009. Με το remote ir είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το δικό σου δηλ δεν αποθήκευε την ρύθμιση.
-
Καλό και τυχερό μήνα παιδιά.
-
Νεκρό το link για το Mi4...
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone White
-
Παράθεση από Jongou: “Παιδιά να ρωτήσω κατι; σε κινητο mi4c φιλης είδα αυτην την λειτουργία (διπλό κλικ για ενεργοποίηση οθόνης) .. Παιζει με καποιο τρόπο να την εμφανισουμε και εμεις; ” Για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα του double tap για το Μι4, ίσως στο μέλλον.
-
coolicool.com/stock-in-europe-…strap-smart-watch-g-39658 wish to all good luck...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά μία απορία, έξω στο lockscreen που εμφανίζει κάτι φωτογραφίες. Από πάνω δεξιά υπάρχει ένα σήμα κάτι σαν 4 φύλλα... όταν το πατήσεις δικαιούσαι να δεις όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν. Από κάτω υπάρχει επιλογή Settings, Like, Share, Apply Στο apply απλά την βάζει σαν Backround κλήσεις αν σου αρέσει κάποια. Το Share δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το like θεωρώ πως είναι για να ξέρουν ποιες μας αρέσαν. Στα Settings γιατί δεν μπορώ να διαγράψω κάποιες ή να βάλω κάποιες …
-
Με τόσες ψηφοφορίες στην Ελλάδα φέτος είπα να ρίξω ακόμη μια και ελπίζω να πιάσει τόπο γιατί με τις άλλες προκοπή δεν είδα. Καλά Χριστούγγενα και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη. Η φήφος δώθηκε από τον λογαριασμό 001051aq
-
Windows 10 on Mi4 ROM
tinkano - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tinkano: “Καλησπέρα φίλοι. Σήμερα είδα πως η Microsoft έδωσε την πρώτη Rom για το Mi4 LTE. Yπάρχει κάποιος που την έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις; ” Link? ” Windows 10 for Mi 4 (LTE version only)