Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 369.
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως αλλά εγώ πρώτη φορά που πέρασα μετά από γενικό format το redmi note 6 Pro την 23 από global μαμά που φορούσα όλα καλά και γρήγορα. Ποιο γρήγορη και σε όλα εντάξει. Ίσος στην μετάφραση έχει κάποιο θέμα που μου βγάζει στις ρυθμίσεις κάποια στα αγγλικά αλλά ΟΚ δεν πειράζει Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά μετά το flash του twrp απευθείας reboot με εντολή cmd στο recovery. Από εκεί format και ξανά reboot και Flash το twrp ξανά και ξανά reboot στο recovery. Απευθείας Flash την rom και όλα καλά. Η μόνη διαφορά ότι το zip της rom ήταν στην external sd και την πέρασα από εκεί γιατί μόνο από εκεί την έβλεπε.
-
Όσο είμαι στο recovery μπορώ να κάνω αντιγραφή την Ρομ; Ο υπολογιστής δεν το βλέπει το τηλέφωνο όσο είμαι σε recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλα ντε; Κάνω σωστά το flash δεν μου βγάζει error και αν ζητήσω από το CMD να μπουταρει στο recovery πάει στο TWRP.Αν τώρα από το TWRP ζητήσω να μπουταρει στο recovery με γυρνάει στο mi recovery. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μα το θέμα είναι ότι μετά το flashing του TWRP αν ζητήσω boot με βάζει στο mi recovery και όχι στο TWRP Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α και όταν είμαι στο TWRP και ζητήσω reboot to recovery με βγάζει στο mi recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν κατάλαβα πως κάνω αντιγραφή την Ρομ ενώ είμαι μέσα στο TWRP. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανακεφαλαίωση. Σε TWRP μπαίνει μόνο από την εντολή CMD με το τηλέφωνο συνδεδεμένω στον υπολογιστή. Από εκεί όπως είναι συνδεμένο κάνω format και καπάκι flash ,την rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μου βγαζει internal 0 mb σε recovery μπαινει μονο αν το συνδεσω με cmd και δωσω εντολη απο εκει. τοτε μπενει στο twrp.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάνε flash και μετά boot. Ίσως να χρειαζεται format data για να εμφανίσει τον αποθηκευτικο αλλά αυτο θα μας το πεις εσυ.” Μετά το flash κάνω boot στο recovery και μπαίνει κανονικά στο TWRP άλλα δεν βλέπει τα zip . Λες αν κάνω format να τα δει. Όλα αυτά χωρίς να αππσυνδεσω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή. Αν το βγάλω και πάω recovery μου εμφανίζει το mi recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά θα με τρελάνει. Περνάω σε tulip το recovery κανονικά και όταν πάω να μπω μου βγάζει το mi recovery όχι το TWRP. Όταν πάω να μπω από το CMD με βάζει στο TWRP άλλα δεν βλέπει το zip της ROM. Τη διάολο γίνετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάω Ρομ. Έχει αλλάξει κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για redmi note 6 Pro recovery TWRP δεν βρήκα μέσα στην ρομ που κατέβασα. Την έκανα αποσυμπίεση αλλά το recovery είναι άδειο. Ξέρει κανείς που θα βρω recovery να κάνω flash την καινούργια Ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μια ακόμα ερώτηση. Σαν πρώτη φορά ρουτ του redmi note 6 Pro ποιο ρουτ να βάλω για να μην έχω προβλήματα; Ούτε τώρα ούτε στο μέλλον με αναβαθμίσεις. Το su ή το άλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γράφετε ότι βγήκε και για το redmi note 6 Pro άλλα δεν την βρίσκω. Ούτε στην 21 ούτε στην 22 Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για redmi note 6 Pro τίποτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Coolmatter: “Παράθεση από pasxalis: “Ένα παράξενο πράγμα.Δοκιμασα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και ξεκλείδωσε απευθείας. Τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Εννοείς δεν σου ζήτησε κωδικό ή μοτίβο; Με δακτυλικό αποτύπωμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όταν λέω ξεκλείδωμα εννοώ του bootloader. Και ναι ήταν κλειδωμένος το είχα δει αλλά δεν μπήκα στην διαδικασία ξεκλειδωματος γι…
-
Για redmi note 6 Pro θα έχουμε τίποτα; Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk