Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 369.

• Για redmi note 6 plus θα έχουμε κάποια ROM; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καμία ιδέα να αλλάξω το grip του Launcher; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορώ με κάποιο τρόπο να αλλάξω την διάταξη του Launcher; Δεν έχει 5χ6 μόνο 4χ5 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε mi max 2 όλα καλά και με την aroma μόνο που μου έβγαλε την 5χ6 διάταξη από τον Launcher Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κανένα οικονομικό μαγαζί για αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου παιδιά χωρίς τελωνείο γνωρίζουμε; Όσα είδα σχεδόν ίδια τιμή με skroutz έχουν. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Stable για mi max 2 πότε προβλέπεται; Και με τα θέματα θα υπάρξει κάποιο putch για να περνάμε εκτός εφαρμογής θέματα; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θέλω να αγοράσω ένα xiaomi από Κίνα. Καμία πρόταση για μαγαζί χωρίς τελωνείο και αξιόπιστο. Μια μας φάνε και τα λεφτά. Γιατί όλα τα είδα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση. Γιατί μου αλλάζει συνέχεια την διάταξη των εικονιδίων στους φακέλους; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπως αναφέρω έπεσε σε νερό πριν κανένα μήνα. Είναι της κόρης μου και από μακριά της έδωσα οδηγίες για το τι θα κάνει. Όπως κλείσιμο και ριζη. Τώρα που το έχω στα χέρια μου ανοίγει μεν αλλά μόνο στο μαμά recovery. Δεν μπορώ ούτε fastboot να μπω ούτε πουθενά αλλού. Τα κουμπιά και το touch ανταποκρινονται κανονικά και δεν κλείνει με τίποτα. Μόνο recovery τίποτα άλλο. Αν φλασαρω άλλη ρομ από mi flash μαμά θα στρώσει; Η τίποτα άλλο. Τα φώτα σας. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Amazfit bit ελληνικά

pasxalis - - Amazfit

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ελληνικά στο ρολόι;

• Έπεσε στο νερό

pasxalis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σε γλυκό νερό έπεσε. Και η μπαταρία δεν νομίζω να τα έπαιξε. Είναι 6 μηνών τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έπεσε στο νερό

pasxalis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα στο forum. Όπως λέω και στον τίτλο έπεσε το τηλέφωνό μου στο νερό. Όχι μακροβούτι αλλά μόνο από μπροστά. Παρόλα αυτά έπεσε. Το έβαλα στο ρύζι το έκανα μπιστολακι το στεγνωσα γενικός. Το τηλέφωνο είναι το note 4. Ανοίγει αλλά μένει στο mi ή κάνει reboot. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Γιατί δουλεύει θεωρητικά αλλά όχι κανονικά. Να το ανοίξω μήπως; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 5 plus Global Rom

pasxalis - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Την 9.2.1.0 πέρασα. Ούτως ή άλλος δεν υπάρχει ακόμα άλλη. Μήπως δεν έχει περαστεί καλά; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Ναι αυτό ρωτάω. Και από που μπορώ να την βρω. Ενώ υπάρχει το widget του καιρού ο καιρός σαν εφαρμογή δεν υπάρχει. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Να ρωτήσω και εγώ. Έβαλα την τελευταία ελληνική stable. Όλα καλά για τώρα αλλά η εφαρμογή καιρός. Μπορώ να την περάσω τώρα από πάνω; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η ελληνική stable μήπως είναι καλύτερα να βάλω την official; Για redmi 5 plus μιλάω. Να βάλω και twrp και su και να είναι ΟΚ. Η μήπως και αυτή έχει τα ίδια προβλήματα

• Υπάρχει ποιο παλιά έκδοση από stable να βάλω; Και όταν στρώσουν οι καινούριες τις περνάω.

• Να κάνω και εγώ την ερώτησή μου. Από αύριο θα μπορώ να βάλω οποία ρομ θέλω σε redmi 5 plus αφού ξεκλειδωσα φυσικά . Επειδή είναι είναι του μικρού και δεν θέλω να έχει διάφορα προβλήματα να βάλω την stable την δικιά μας γιατί ακούω διαφορά προβλήματα, ή την stable global official ;Απλά θέλω να είναι ρουτ για να μπορώ να βάλω κάποιες εφαρμογές πχ adaway. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να κάνεις root με την επίσημη κανονικά, με την προϋπόθεση ότι θα φλασάρεις το twrp και αμέσως μετά χωρίς να κάνεις κάποιο Reboot, θα φλασάρεις το SuperSu.zip. Η αναβάθμιση OTA θα γίνεται κανονικά, αλλά κάθε φορά που γίνεται, θα χάνεται το twrp και το Root οπότε θα πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία! :)” Το φλασαρισμα του twrp γίνεται μέσο fastboot ή από recovery ; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σε αυτήν την περίπτωση πως κάνω ρουτ την official rom; Από που κατεβάζω το zip αρχείο αν χρειάζεται flash. Και όταν είναι να κάνω αναβάθμιση την κάνω κανονικά ή θα έχω πρόβλημα.