Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 369.

• Και κάτι άλλο. Αν κάνω fr στην επαναφορά των εφαρμογών μου πως είναι πιο καλά να το κάνω; Από το backup του cloud ή από playstore για να έχω μια ποιο καθαρή εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θέματα εκτός από την εφαρμογή μπορούμε να εγκαταστησουμε; Και αν όχι πως μπορούμε να το κάνουμε; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

pasxalis - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Το θέμα τώρα είναι τη βάζω. Επειδή είναι για τον μικρό δεν θέλω να ασχοληθεί με αναβαθμίσεις. Θέλω κάτι σταθερό και κατά καιρούς ας κάνει και κάποια αναβάθμιση. Η stable η ελληνική μάλλον αλλά ακούω ότι βγάζει διάφορα προβλήματα. Σήμερα είδα ότι βγήκε καινούργια stable global αντε να δούμε. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγήκε καινούρια stable glodal. Θα έχουμε εξέλιξη και προσαρμογή στην δικιά μας; Μήπως έτσι λυθούν όλα τα θεματακια που έχουμε.

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

The final countdown!!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

340 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Τελικά δεν ξέρω γιατί από τον υπολογιστή δεν μπόρεσα να πάρω άδεια. Το έκανα από το τηλέφωνο και όλα Οκ. Έχω την κινέζικη developer και έκανα την αίτηση εχθές το βράδυ. Σήμερα είδα ότι μου δώσανε έγκριση. Τι παίζει; Τόσο γρήγορα; Τώρα αν βάλω την stable την ελληνική θα έχω κανένα θέμα; Γύρισε σε global από ότι είδα. Όλα καλά ή ακόμα έχουν θεματακια. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

China developer έχω Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Ρε παιδιά θα με τρελάνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκλειδώνω. Πάω για άδεια και μου βγάζει αυτό. Τι διαολο γίνεται; 02f7e17b5b332dadc2d4f273421a2f38.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Όλα φαίνονται ότι είναι μαμά ρομ. Τι να κάνω; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Παιδιά μου ήρθε αναβάθμιση. Την κάνω ή όχι; Όπως είχα πει έχω ξεκλείδωτο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Ωραία. Και αν βάλω την glodal και όχι την κινέζικη γιατί το χρονικό διάστημα που θα πάρεις έγκριση είναι μεγάλο και ο μικρός δεν θέλει αγγλικά και κινέζικα αλλά ελληνικά δεν θα γίνει unlock; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Βασικά θα ήθελα να μου πείτε ποιες ρομ μπορώ να περάσω χωρίς να γίνει brick το τηλέφωνο και αν μπορώ να το κάνω root. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Έλεγα αφού είναι unlock να βάλω official stable για να παίρνει και ota update απλά με ένα άλλο twrp για να κάνω root. Γίνεται αυτό; Και να το αφήσω εκεί. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Να βάλω stable ή developer official. Chinese ή global. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Αν το αφήσω δηλαδή ως έχει τη πρόβλημα θα έχω. Και φλασαρω από πάνω την ελληνική ρομ; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Όλος παραδόξως είμαι μάλλον κολοφαρδος. Είναι ξεκλείδωτο. Τώρα από που περνάω Twrp και rom; 55d7068433114e5d723e8a314279303a.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Οκ. Αύριο το πρωί θα τσεκάρω και τα ξαναλέμε. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Αν την αφήσω όπως έχει μπορώ να κάνω ρουτ για να μην μπλέξω; Και όταν βρω χρόνο θα το κάνω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα φώτα σας

Μήνυμα

Όχι. Θα τσεκάρω αύριο και θα δω. Αν όντος είναι unlock τι κάνω ; Twrp και μετά φλας την ελληνική; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk