Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 369.
-
Τα φώτα σας
ΜήνυμαΚαι αν όντος μέσω υπολογιστή μου πει ότι είναι ξεκλείδωτο ποια ρομ να βάλω; Είναι για τον γιό μου. Δεν θέλω να ασχοληθεί πολύ με τις αναβαθμίσεις αλλά να είναι ρουτ για κάποιες εφαρμογές. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα φώτα σας
ΜήνυμαΣτα πλάγια μόνο αυτό γράφει και από τις δύο πλευρές. Μήπως είναι κινέζικη και μου γράφουνε αρλούμπες; Αλλά έχει μέσα ελληνικά. Τη παίζει δεν καταλαβαίνω. 356f6005573f432e66a4fba374614d40.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα φώτα σας
ΜήνυμαΚαι οι φώτο 671156781cc04019109d3d7e905d0181.jpgd0963ae9579b856e5cf8af6caac5636b.jpgb9d820d2fd635c1f5fc437876fdc5d32.jpg315a22476c6783025f3694f6200344cd.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα φώτα σας
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα από megastore Ελλάδα skroutz. Επειδή διάβασα πολλά για fake roms θέλω τα φώτα σας. Τη φοράει το κινητό και αν όντος είναι ξεκλείδωτο όπως λέει. Αν ναι τι κάνω; Προχωράω σε φλασαρισμα της ελληνικής ρομ; Diveloper ή stable ; Σόρυ αν σας ζάλισα αλλά δεν θέλω ακόμα δεν το πήρα να έχω ένα τούβλο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πωλείται μπαταρία
ΜήνυμαΕπειδή δεν με θέλει, παράγγειλα μπαταρία για το mi3 μαζί με μπλε θήκη αλλά όταν την έβαλα ράγισε η οθόνη. Δεν ξέρω πως αλλά είπαμε δεν με θέλει. Η μπαταρία δεν δούλεψε ούτε λεπτό. Όποιος ενδιαφέρεται για την μπαταρία ή και για το τηλέφωνο για ανταλλακτικά μαζί με την θήκη ας επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic γιατί έψαξα και δεν βρήκα αλλού αγγελίες. d502735f2373d51082285fe35918a5a2.jpg1c5b6608bc863d8fd446666635e32c95.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Τελικά το πρόβλημα με το μήνυμα της κάρτας οποία rom και να βάλω το δείχνει. Έκανα και format την κάρτα αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά μια απάντηση βρε παιδιά γιατί με έσκασε. Περνάω κανονικά την ρομ αλλά όταν φτάνω στο σημείο για clean or buckup install κολλάει και μου βγάζει αναφορά. Δοκίμασα και clean και from buckup. Και το άλλο είναι ότι δεν μου ξανά περνά τις εφαρμογές μου από το buckup της miui από την μνήμη του τηλέφωνου.
-
Ξαναπέρασα την rom σε MI max 2 μετά από format και όταν φτάνω στις αρχικές ρυθμίσεις κολλάει στην επικοινωνία και μου βγάζει αναφορά. Και στην aroma και στην απλή =============== Φεβ 24th 2018, 5:37am =============== Να προσθέσω ότι στο format έκανα advance και έσβησα και το system μαζί με data και cache και από πάνω φλασαρα την rom. Βλακεια; Και αν ναι τι κάνω; Ξανά έβαλα την προηγούμενη ρομ αλλά δεν μου επαναφέρει όλε τις εφαρμογές η εφαρμογή της miui όχι ο twrp.
-
Κάρτα sd
ΜήνυμαΌχι δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε με τράνταγμα ούτε με τίποτα. Η κάρτα δουλεύει κανονικά απλά βγάζει αυτό το σπαστικό μήνυμα που είπε ο φίλος πιο πάνω. Ούτε είναι θέμα επαφών. Πατάει καλά. Κάποιοι είπαν ότι θέλει φορματ. Την έκανα αλλά τίποτα.
-
Κάρτα sd
ΜήνυμαΑπό την αρχή που πήρα το τηλέφωνό μου μου βγάζει μήνυμα για την sd. Έκανα format την κάρτα αλλά εξακολουθεί να το βγάζει. Είναι λίγο σπαστικό. Πως το λύνω;
-
Κολλημένο στο Mi
ΜήνυμαΠροχώρησα τελικά στην αγορά άλλου redmi note 4 γιατί δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ. Αλλά επειδή δεν θέλω να το πετάξω θα το παιδεψω
-
Κολλημένο στο Mi
ΜήνυμαΑυτό έκανα αλλά αυτό αναβοσβήνει. Παίζει ρόλο αυτό; Η να περιμένω. =============== Ιαν 26th 2018, 7:06am =============== Τελικά δεν έπιασε τίποτα από όλα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κολλάει στο boot στο Mi. Αν θέλει όμως να σου σπάσει τα νεύρα!!!! =============== Ιαν 26th 2018, 7:24am =============== Μου ήρθε φλασια. Μπορώ να το φλασαρω με adb;
-
Κολλημένο στο Mi
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να χτύπησε πλακέτα; Γιατί έχω άσχημη εμπειρία από galaxy note 4.Και αν έχω άλλο twrp πως φλασαρω άλλο;
-
Κολλημένο στο Mi
ΜήνυμαΤελικά αφού δοκίμασα τα πάντα σε fastboot Rom ελληνική αγγλική κινέζικη το κινητό δεν ανοίγει. Μένει στο logo της Mi και αναβοσβήνει. Σε fastboot Mode μπαίνει ίσως και σε recovery αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι το recovery έχει ακόμη 2 partition. Δεν ξέρω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και όλα αυτά να φανταστείς μετά που κατέβασα ένα παιχνίδι. Μέχρι και το κινητό άνοιξα και έβγαλα την μπαταρία και το σύνδεσα μόνο με τον φορτιστή για να δω αν φταίει η μπαταρία. Πάλι τα ίδια.
-
Κολλημένο στο Mi
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μετά από 4 χρόνια χωρίς πρόβλημα άρχισε το τηλέφωνο να κάνει επανεκκίνηση και κολλάει στο λογότυπο Mi. Φλασαρα με fastboot την ελληνική ρομ για να ενώσει τα συστήματα αλλά το παράξενο είναι ότι το φλασαρισμα κρατάει 3 δευτερόλεπτα και μου λέει όλα ΟΚ. Το κάνω reboot αλλά τίποτα. Πάλι στο Mi και ανοιγοκλεινει.. Μια λύση;
-
Αν στην εγκατάσταση επιλέξω την Google camera θα περαστεί και η official; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk