Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
Γεια σε όλους. Εχω το xiaomi redmi note 2 και φοράει την GTV 6.7.21. Εχω παρατηρήσει μια ασυνήθιστη συμπεριφορά σχετικά με την φόρτιση του κινητού και εξηγούμαι. Οταν δεν χρησιμοποιώ αποκλειστικά τον φορτιστή και τον μετασχηματιστή ( από ασιάτικη σε ευρωπαική πρίζα ) που μου είχαν στείλει όταν είχα αγοράσει το κινητό, τότε φορτίζει τελείως ανώμαλα. Αν προσπαθήσω να φορτίσω το κινητό από laptop/pc μέσω usb τότε φορτίζει εξωφρενικά αργά. Αν προσπαθήσω να το φορτίσω μέσω usb φορτιστή που είναι συνδ…
-
Καλημέρα! Μετά την τελευταία εγκάτασταση της GTV 6.3.17 έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε εφαρμογές instant messaging (και στο Viber και στο Messenger του Facebook και πιθανότατα και στο WhatsApp αν και το τελευταίο δεν το έχω τσεκάρει ακόμα). Εχω κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις και μεσω του security-->autostart αλλά και μέσω του Αpp Notifications αλλά δεν έχω δει κάποια διαφορά. Πριν την εγκατάσταση δούλευαν μια χαρά με τις ίδιες ρυθμίσεις. Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει? Εχει κάποιος άλλος πα…
-
Για κάποιον λόγο όταν πληκτρολογώ υπάρχει μια ελαφριά δόνηση,παρόλο που την έχω απενεργοποιήσει απο τις σχετικές ρυθμίσεις. Η δόνηση αφορά πάντως όταν γράφω κάποιο μήνυμα ή όταν πχ ψάχνω κάτι στον firefox και όχι όταν πατάω πχ το κουμπί back.Το λέω αυτό γιατί όταν έχεις ενεργοποιημένη την ρύθμιση 'vibrate on touch' οποιο κουμπί και αν πατήσεις νιώθεις μια μικρή δόνηση.Εγώ δεν θέλω ποτέ να έχει δόνηση το πληκτρολόγιο.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;Ευχαριστώ.
-
Το Redmi Note 2 έχω.Εχω μπερδευτεί λίγο και δεν ξέρω ποια διαδικασία να ακολουθήσω γιατί έχω ήδη TWRP και αναρωτιέμαι πχ αν πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία σαν να πήρα το κινητό από κινεζομάγαζο ή αν μπορώ πχ να κάνω αρχικά factory reset και μέσω του Recovery να περάσω την ελληνική Stable Rom. (?) Δεν ξέρω κιόλας μπορεί να λεω και βλακείες γι'αυτό ρωτάω..
-
Γεια σας και καλή χρονιά!! Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί λίγο αποφάσισα να ρωτήσω εδώ.. Πριν 2 μήνες περίπου έκανα την διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής Stable ROM. Στο about phone μου βγάζει ότι έχει την GTV 5.11.26.Η απορίες μου είναι 1.Γιατί δεν γίνονται updates από το updater της συσκευής? 2.Μπορώ να κατεβάσω από εδώ κάποια επόμενη έκδοση της ROM και να την εγκαταστήσω 'χειροκίνητα' από το updater?Αν ναι,ποια είναι αυτή η έκδοση και ποια η διαδικασία εγκατάστασης της? Ευχαριστώ!
-
Γεια και πάλι. Λοιπόν έκανα την διαδικασία να βάλω να την TWRP με τον οδηγό που μου στείλατε χτες το βράδυ (με πολύ ψυχραιμία πιστέψτε με!) και πάλι όταν κάνω reboot σε recovery η TWRP δεν βρίσκεται πουθενά και μάλιστα είμαι ακόμα σε mirecovery. Να σημειώσω ότι στο παραθυράκι του τερματικού των windows ΟΛΑ έγιναν ακριβώς όπως γράφει στο παραθυράκι.
-
Οκ. Το θέμα είναι ότι στην πρώτη προσπάθεια που έχει και την μεγαλύτερη σημασία ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό. Απο κει και πέρα όπως είπατε και στο 1ο σχόλιο-απάντηση θα έπρεπε να είχε γίνει η εγκατάσταση της ελληνικής rom ανεξάρτητα από το όνομα του αρχείου μιας και το 1ο πράγμα που έκανα ήταν να περάσω με copy paste την ελληνική rom,να πάω στο updater για να επιλέξω το κατάλληλο αρχείο και πάει λέγοντας. Δυστυχώς από την στιγμή που κάτι πήγε στραβά και δεν εγκαταστάθηκε αρχικά από το 1ο βήμ…