Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 57.

• Δοκίμασα και να περάσω τη Ρομ αλλά τίποτα. Δεν έκανα όμως format data. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Εγώ πέρασα το twrp μέσω fastboot αλλά στην επανεκκίνηση δεν έβρισκε λειτουργικό και ξαναεμπαινε σε twrp. Τελικά ξαναπέρασα την τελευταία fastboot rom και ευτυχώς δεν χάθηκε τίποτα. Ξέρουμε αν η τελευταία Ρομ θα βγει και σε fastboot? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Sim - - Poco F3/RedMi K40 (Alioth)

Μήνυμα

Παράθεση από GEORGE13: “καλυτερα xtrv η eea rom; sim ξεκλειδωσες σε γρηγορο χρονο την συσκευη σου;” Νομίζω ξεκλείδωσα μετά από 15 μέρες . Όσο κράτησε το countdown της Xiaomi. Προτιμώ xtrv γιατί χρειάζομαι την ηχογράφηση κλήσεων.Αν δεν την είχα τόσο ανάγκη θα έβαζα την EEA. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από pasxalis: “Παράθεση από GEORGE13: “Ειμαι με global stable κ δεν εχω διαπιστωσει καποιο θεμα απο τοτε που ειμαι κατοχος καντε καθαρη εγκατασταση οσοι δεν κανατε κ στηνετε απο την αρχη την συσκευη μηπως κ στρωσει αλλιως περιμενετε νεα αναβαθμιση για να λυθουν bugs Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ στην xtvr stable ήμουν και δοκίμασα την σταθερή την 13 με fastboot αλλά κόλλησε στο fastboot . Έκανα και καθαρή και κανονική εγκατάσταση. Στάλθηκε από το M2012K11A…

• Μπορείς να μπουτάρεις στο twrp από το pc με εντολή boot. Σοβαρά τώρα,δες ένα βίντεο στο you tube.Εκεί έτσι bootάρουν οι περισσότεροι. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψάξε στο you tube φίλε.Εδώ δε θα βγάλεις άκρη. Θα πρέπει να συνδυάσεις τις οδηγίες του φόρουμ με τα βιντεάκια (έχει πολλά). Εγώ έτσι το πέρασα. Και καλό θα ήταν να έχεις σ ένα otg στικάκι το twrp και τη ρομ. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την είχα σε στικάκι.Οπότε επέλεξα otg. Το twrp έτσι το πέρασα, πρώτα από το pc και μετά το φλάσαρα από το twrp αλλά πάλι δεν το κράτησε. Στο επόμενο update της ρομ θα κάνω πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το M2012K11AC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά ποιο twrp να χρησιμοποιήσω? Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: Τελικά τα κατάφερα και πέρασα την XTRV!Το format data έλυσε το θέμα. Το κακό είναι ότι δεν κράτησε το TWRP.Εδώ δεν ξέρω τι λάθος έκανα.

• Η αλήθεια είναι ότι ακολούθησα τις οδηγίες από ένα βίντεο στο YouTube. Έτρεξα πρώτα το twrp από το pc με fastboot. Αφού το κινητό ξεκίνησε με twrp το φλασαρα και από εκεί. Στο βίντεο όμως αυτός ακόμα και αν εκινούσε σε system χωρίς να φλασσάρει Ρομ όταν έκανε reboot recovery έμπαινε κανονικά σε twrp. Κάποια στιγμή φλασαρα την xtrv από το twrp χωρίς όμως format data και φυσικά βρέθηκα χωρίς system. Τελικά ξαναέβαλα την global με miflash. Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Ποιο twrp δουλεύει σίγουρα με το f3? Οποίο και αν δοκίμασα απλά δεν το κρατάει μετά από επανεκκίνηση σε system. Έχω ξεκλειδωτο bootloader και μαμά global και θέλω να περάσω xtrv. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα.Μάλλον παίζει ρόλο η ρομ.Ούτε σε μένα υπάρχει τίποτα μετά την"ειδοποίηση led" με 12.1.5. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έχει ράδιο... Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρέπει να στείλεις το μύνημα στον πάροχο για ενεργοποίηση.Σε μένα δουλεύει και σε Vodafone και σε cosmote.Αλλά έπρεπε να ξαναστειλω το μήνυμα άσχετα αν το είχα στείλει και με το προηγούμενο κινητό. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εκανα format data πριν βαλω τη ρομ. Αν βαλω τη ρομ και φορμαρω δεν πρεπει να την ξαναφλασαρω? Το stock recovery θα ειναι με xtrv rom?

• Ξαναεγκατεστησα την xtrv μεσω otg ,κανοντας ολα τα βηματα στο twrp.αλλα τιποτα.Σαν να μην εγκατασταθηκε. Τελικα με miflash εβαλα την μαμα και επιτελους ανοιξε! Μηπως το twrp ειναι λαθος? Τελος παντων δε με βλεπω να το ξαναπειραζω.Μετα απο 4-5 συσκευες είναι η πρωτη που τρωω τετοιο αγχος. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

• Περασα το twrp με εντολη fastboot! Πάλι εχω το ιδιο προβλημα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ INTERNAL STORAGE. Πως το κανω να το δει?

• Με την εντολη fastboot βγηκαν τα: (bootloader) Verify mode:true (bootloader) Device unlocked:true (bootloader) device critical unlocked:true (bootloader) charger screen enabled:faulse OKAY Τώρα?

• Στην οθονη του κινητου ειναι το μπαρμπαδελι που βιδωνει το πρασινο android και απο κατω γραφει FASTBOOT. Το θεμα ειναι οτι οταν παταω συνεχομενα το power για να κλεισει κλεινει για λιγο και ξαναμπαινει σε fastboot.

• Αν δεν πετυχει κι αυτο infoquest?

• Στο device manager λεει Android phone-Android bootloader interface. Θα δοκιμασω miflashtool με την fastboot rom.