Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Sim - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤιποτα με το xiaomi tool. Λεει οτι flashαρει κατι περιεργα και μετα βγαζει σφαλμα, Τωρα το κινητο εχει μονο fastboot.Ουτε κλεινει ουτε τιποτα? Να δοκιμασω με adb εντολες?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Sim - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕβαλα το xiaomi tool να το ξαναστήσει απ την αρχη,Για να δουμε. Πρωτη φορα τετοιο πραμα, Λετε να το παρω στα χερια το κινητο?
-
Sim - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜια βοηθεια παιδες. Ξεκλειδωσα το mi10t.Εβαλα με xiaomi tool twrp .Εγκατεστησα υποτιθεται την ελληνικη stable αλλα εκανε reboot παλι στο twrp και δεν βλεπει internal storage.Με το τσεκαρισμα στο mount δεν γινεται τιποτα,Μου λεει no such device. Τι κάνω?
-
Καλημέρα.Πότε θα είναι έτοιμη η 12.05 για mi9t pro? Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα βγει και fix για το mi9t pro ? Γιατί στο EU έγινε reupload. Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια βοηθεια ρε παιδια. Εχω το mi 9t pro.Ξεκλειδωσα bootloader ,περασα twrp και οταν flasara την ρομ πηγαινε να κανει την πρωτη φορτωση και μετα εκανε επανεκινηση στο twrp. εκανα format data,factory reset κτλ. Ξαφνικα επανεκινησε στην eu rom που δεν ειχε φορτωσει ποτε και ειχε χαθει το twrp. Ξαναπερναω το twrp και φλασάρω την xtrv 11.0.4. Πάλι τα ιδια.Αποτυγχανει να φορτωσει για πρωτη φορα και επανεκινει στο twrp. Τωρα του ξανακανα factory reset και περιμενω τα φωτα σας.
-
Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαλικάρια η xtrv stable που βγήκε σήμερα είναι για το mi8 ή μόνο για το mi8 se? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από studiosakis: “καλημέρα Τίποτα...τα ίδια Εχω ανοιχτο το mi fit και απλώς κουνάω το χέρι και αυτό γράφει βήματα. Σας συμβαίνει και σε σας παιδιά που το έχετε;” Εντάξει με 20€ μην περιμένεις και πολλά.Εγω το πήρα για την κόρη μου που είναι 10 Μια χαρά είναι για τα λεφτά του.Αν μου το κανε το gt που έχω θα ανησυχούσα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως μάλλον κατάφερα και το brickαρα.Ενω του είχα περάσει κανονικά τα ελληνικά απ'το δικό μου κινητό πήγα να το συνδέσω στης γυναίκας μου το Samsung και αφού γύρισε στα κινέζικα μετά η οθόνη ανάβει για λίγο όταν κάνω request από το mi fit ,πατάω το βελάκι για να συνδεθεί και μόλις πάει να ολοκληρώσει η οθόνη σβήνει και δεν αντιδρά.Στο mi fit λέει ότι διακόπηκε η σύνδεση.Καμιά συμβουλή ? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕρώτηση: Μπορώ να έχω ταυτόχρονα δεδομένα κινητής (για internet) και WiFi (σύνδεση με action cam)? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
Sim - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΕίχα το ίδιο θέμα με το mi8. Googlαρε το και θα σου βγάλει ένα λινκ με την εφαρμογή του Netflix .Το κατεβάζεις και όλα καλά.Τώρα βλέπω κανονικά και με ξεκλείδωτο bootloader..Αν και σκέφτομαι να το ξανακλειδωσω αφού οι custom roms δεν είναι και ότι πιο σταθερό. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜάλλον φταίει ο ξεκλειδωτος bootloader. Πάντως έβαλα την 10.3.4 eu και πάει πολύ καλύτερα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΤο θέμα είναι ότι πριν το είχα κανονικά.Και με xtrv dev και με global stable. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Περασα την stable 10.3.3 xtrv και δεν βρίσκω το Netflix στο appstore.Ξέρει κανείς τι παίζει? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜπορεί να είναι πίσω αλλά με stable δεν είχα ποτέ θέματα οθόνης ή οτιδήποτε.Κι εγώ πάω σε stable.Με την dev το κινητό για μένα έχασε την αξιοπιστία του. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜπορεί να είναι πίσω αλλά με stable δεν είχα ποτέ θέματα οθόνης ή οτιδήποτε.Κι εγώ πάω σε stable.Με την dev το κινητό για μένα έχασε την αξιοπιστία του. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sim - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΥπάρχει κάπου οδηγός για επαναφορά του κινητού από xtrv σε global stable? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk