Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• Η καινούργια ρομ θα μου έρθει OTA ή θέλει φλασάρισμα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• OTG έχεις? Εγώ έτσι την φλασαρα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι.Μου δίνει δύο επιλογές.Το ανοίγω με τον browser και δε γίνεται τίποτα.Μαλλον καμιά ρύθμιση στο κινητό μου θα φταίει. Edit: Τελικά μπήκα όπως είπες από browser στο φόρουμ και το κατέβασα κανονικά. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα.Σημερα το πήρα κι εγώ για την κόρη μου. Προσπαθώ όμως να κατεβάσω από το link μέσω του κινητού το mi fit από το 1ο post και δεν τα καταφέρνω.Κανενα άλλο link παίζει? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Το τελευταίο πέρασε twrp_dipper_3.3.0-04-05-19_tools_blue_ss Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό πέρασα.Δε μου απαντάς και για τη ρομ? Έπρεπε να κάνω factory reset όταν είχε τελειώσει η εγκατάσταση? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάπου διάβασα ότι αφού περάσεις τη rom πρέπει να ξανακάνεις format data .Ισχύει? Σήμερα ξαφνικά δεν δούλευε το μικρόφωνο στις κλήσεις.Επανήλθε μετά από restart. Έβαλα την dev όμως .Μήπως να βάλω την stable?Γιατί με τόσα γιγα φωτογραφίες δεν είμαι για format.Θέλω κάτι ποιο σταθερό. Με προηγούμενα κινητά αν και άλλαζα συνέχεια ΡΟΜ δε σβήνονταν οι φωτογραφίες.

• Έκανα factory reset.Ξαναστησα απ'την αρχή.και λέω πριν ξαναπεράσω της φωτογραφίες που είναι αρκετά γιγα να κάνω ένα τελευταίο format και να περάσω την xtrv stable. Άσχετο αλλά τόσα κινητά είχα, πόσες χιλιάδες rom πέρασα δεν διεγραφα ότι είχε μέσα το κινητό.μόνο εφαρμογές μου σβηναν. Επίσης.Ποιο twrp προτείνετε? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όπως σας προανέφερα μόλις χθες ξεκλειδωσα τον bootloader και πέρασα την xtrv . Από βιασύνη όμως δεν πρόσεξα ότι ήταν η dev.Προσωπικά ενώ έχει πολλά extras σε σχέση με την global stable μου βγάζει κάτι περίεργα bugs.πχ σήμερα για άγνωστο λόγο δεν δούλευε το μικρόφωνο και έπρεπε να το κάνω restart. Μπορώ να περάσω την xtrv stable και που θα δω τα χαρακτηριστικά της κάθε rom? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• το ξανακανω απο otg εκανα ta φορματ που ελεγε ο οδηγοσ. ξαναβγηκε στην οθονη που ειπα. ποσοστο δεν γραφει πουθενα. Δε βλεπω να γινεται τιποτα.Οταν παω να εκινησω σε twrp δεν γινεται τιποτα.Μονο σε fastboot μπορω να μπω. Καμια βοηθεια? OK ! Ολα καλα. Ωραια ROM!

• Καλησπερα παιδια. Εχω mi8 και σημερα ξεκλειδωσα τον bootloader.Περασα twrp μεσω xiaomitool v2.Εκανα οτι μου ελεγε ο οδηγος και περασα την τελευταια xtrv. Εδω και ποση ωρα εχει κολλησει σε μια μαυρη οθονη που λεει xtrv hellenic comunity κτλ και απο κατω οι βουλιτσες του android πηγαινοερχονται.Πανω απο 20 λεπτα. Τι κανω?

• Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)

Sim - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Εγώ bugs δεν πρόσεξα. Η miui 10 είναι κορυφή. Και τα θέματα v10 επίσης. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sim - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Εννοείται ότι θα την βάλεις. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν μπλέκεις με Forums έτσι είναι. Προσωπικά αλλάζω κάθε χρόνο κινητό. LePro 1, LePro 3,Mi6. Τώρα πάω για mi8. Το mi6 το αλλάζω μόνο για το μέγεθος της οθόνης. Τελικά μου ήρθε μικρή η 5.2.Το πήρα 400 θα το δώσω 250(το 128αρι). Οι εκδόσεις Android είναι marketing. Μια χαρά πάει το κινητό. Και θα πηγαίνει για κάνα δυο χρόνια ακόμη. Αν δε διαβάζεις Forums. Παράθεση από yiannisT: “Τελειωμένο κινητό μου είπε κάποιος πως είναι πλέον το mi 6! Πήγα σε κάποιο μαγαζί για να βρω τζαμακι προστασίας και θήκη …

Sim - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Πάνε στις τελευταίες κλήσεις, βρες τον αριθμό που θέλεις να αποκλείσεις, πάτα το βελάκι δεξιά του αριθμού. Επέλεξε κάτω εκεί που λέει αποκλεισμός. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

Sim - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα. Μου ρθε η αναβάθμιση. Μόλις επανεκίνησε το ρολόι επέλεξα γλώσσα και μου βγαλε το QR Code να το σκαναρω. Η εφαρμογή όμως μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω pair ίδιο ρολόι. Τι κάνω? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Sim - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από stapd_21: “Καλημέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις: Αν ξεκλειδώσω, εγκαθιστώντας κάποια επίσημη ρομ, ξανά κλειδώνει; Και δεύτερον, με magisk λειτουργούν οι τραπεζικές εφαρμογές και το otego; Ευχαριστώ προκαταβολικά” Πάντως το nova go δεν δουλεύει σε rootαρισμενη συσκευή. Ρώτα στον ΟΤΕ καλύτερα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψάξε στο playstore "hide running in the backround". Παράθεση από plessinho: “Καλησπέρα παιδιά μετά την εγκατάσταση της άρωμα έχω μόνιμα αυτό το μνμ στις ειδοποιήσεις για την επικάλυψη του messenger. Έκανα αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να το σταματήσω, έχετε κάποια ιδέα; Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk