Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-442 από 442.

• Ωχ ωχ...άλλο πρόβλημα προεκυψε.Ειδα στον οδηγο 'τα παντα για το νέο smartphone' σχετικα με τις Mi εφαρμογες,που ελεγε ότι '' Όλες οι εφαρμογές είναι στα ελληνικά και συνοδεύουν τις Ελληνικές ROM. Όσες δεν χρειαζόμαστε απλά τις διαγράφουμε σέρνοντας τες στην κορυφή της οθόνης και τις αφήνουμε πάνω στον κάδο που θα εμφανιστεί. ΄΄Πρωτον:αδυνατον να συρθουν και να εναποτεθουν στον κάδο,καμια τους Δευτερον,όταν επιχειρησα να κανω απεγκατασταση του Mi Home μεσω του Ρυθμισεις>Εφαρμογες,ειχε σαν αποτέλε…

• Χαιρετω την ωραια παρεα,εχω το Redmi note 2 prime,πρωτες εντυπώσεις πιο καλες κι από ότι περιμενα,περασα την ελληνικη rom με τις οδηγιες του Caesar,και προχωραω αμεσως σε λιγες μικρες αποριούλες: Α.Πως μπορω να ΜΗΝ εχω κλειδωμα οθόνης;Πηγα Ρυθμίσεις>Κλειδωμα οθονης αλλα δεν ειχε καποια επιλογη Β.Γιατί κολλάει στα βιντεο του Υoutube?Μπορω να κανω κατι; Γ.Εκτος από το πληκτολογιο της Google και το Softkey το οποιο δεν μου αρεσει,πως μπορω να εχω άλλη επιλογή; Δ.Όταν κανω συνομιλίες,εχω την αισθηση…