Παράθεση από amavroudis: “Νερό; Πτώση; Δεν το πας να το δει τεχνικός; ” Ούτε νερό ούτε πτώση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπαίνω στον πειρασμό να κοιτάξω για νέα ναυαρχίδα
Γεια σας παιδια.Η συζυγος χρησιμοποιει το RN2 εδω και αρκετο καιρο.Της εχει νεκρώσει το κατω μερος της οθονης.Δηλ τα πληκτρα back,κεντρικο και το αριστερο με τις 3 γραμμες ειναι εντελως νεκρα.Το κλαίμε λοιπον;
Παράθεση από stivakos: “Ψιλο-offtopic αλλά πρέπει να το γράψω, δε γίνεται. Ρε σεις, ΤΙ Γ@ΜΑΤΗ rom είναι αυτή και τί ωραία καλούδια έχει μέσα! Μπράβο σε όσους εμπλέκονται και σε όσους βοηθάνε τον κόσμο να κάνει το κινητό του καλύτερο. Edit: Τσίμπησε και 7-8000 στο antutu, έφτασε τις 120.000! Αυτό σημαίνει ότι κάποιες διεργασίες κόπηκαν, κάποια σαβουρο-apps διαγράφηκαν, "ανάσανε" η συσκευή. Εγινε "δουλίτσα". Να'στε καλά... ” Για ποια ρομ λες;
Παράθεση από MIUI_ART: “Τι κόλλημα σου κάνει. Δεν έχω την συσκευή σου για να συγκρίνω. Αν δεν μπορείς να κάνεις flash την ROM ανέβασε εδώ το log από το recovery. ” Βάζω λέξη αναζήτησης. Μου εμφανίζει τα αποτελέσματα, αλλά με κολλημένη την οθόνη. Πρέπει να επαναλαβω την αναζήτηση ώστε με τη 2η να μπορώ να κάνω scroll πάνω κάτω στη σελίδα των αποτελεσμάτων.
Μου κολλαει η αναζητηση google και προσπαθω απο τη 10.3. να γυρισω πισω στη 10.2.1 ελληνικες.Ομως αντι να ολοκληρωσει την εγκατασταση στο τελικο σταδιο με επιστρεφει σε περιβαλλον recovery.Τι να φταιει;
Με ξαναφλασαρισμα της ιδιας ρομ δεν δινοταν λυση.Η απουσια του εικονιδιου του ημερολογιου παρεμενε.Αναγκαστηκα να κανω fr,να βαλω dev και με νεο fr να ξαναγυρισω στη stable για να βρω ακρη.Κι ολα αυτα με ρυθμιση του κινητου ως νεα συσκευη,διοτι αν επελεγα επαναφορα απο το αντιγραφο ασφαλειας της miui ,επανερχοταν και το bug με το ημερολογιο.Ευχαριστω τα παιδια για τις συμβουλες τους.Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει το λινκ της τελευταίαςarwma developer για τη συσκευή μας; Πείτε με χαζό, αλλά μόνο xtrv βρίσκω. Πήγα κι εγκατεστησα την τελευταία xtrv dev , και μόλις κάνω χρήση του αντιγράφου ασφαλείας, πάλι εξαφάνιζεται το ημερολόγιο.Ευχαριστώ.
Παράθεση από markito: “Παράθεση από amavroudis: “Έχει custom rom xtrv. Τι να κάνει με fastboot; Να πάει σε official; Τι εννοείς; ” Ε ναι official αφού δεν του περνάει την εφαρμογή με custom. Μετά ξαναγυρναει πάλι ” Προϋποθέτει fr, σωστά;
Όντως amavroudis. Τι στο καλό έχει πάθει; Εγκατέστησα και ως apk , άνοιξα την εφαρμογή αλλά εικονίδιο τίποτα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μου τη σπάει να χρησιμοποιώ ξένες εφαρμογές.Οι μαμίσιες είναι πολύ πρώτες. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.